تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 892 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

حتی ایران رهجو هم نماینده رسمی نوت بوکهای SONY VAIO نیست بلکه نماینده رسمی محصولات کامپیوتری SONY در زمینه محصولات جانبی MP4 , SOUND RECORDER,...است.
    چرا که اصولا شرکت SONY بدلیل اینکه اکثریت سهامش متعلق به سهامداران آمریکایی است و قععات اصلی نوت بوک توسط شرکتهای آمریکایی INTEL,NVIDIA,... طرااحی می شود قادر به دادن چنین نمایندگی نیست.ولیکن بدلیل
    همکاری کامل در بقیه محصولات امکان استفاده بهتر و شرکت در بعضی دوره ها برای نیرو های ایران رهجو توسط شرکت بازرگانی ایران فراهم می شود.
    هیچ سند و لینکی هم وجود ندارد در غیر اینصورت سیل فراوان تولیدات نوت بوکهای SONY توسط افراد و شرکتهای مختلف وارد نمی شد.
    من مطمینم که منظور PAMI WEGA هم این نبوده که انها نماینده واقعی هستند بلکه بدلیل نمایندگی برای دیگر محصولات فضای کاری بهتری دارند.
    به نظر من شما اشتباه میکنی مهران جان
    ببین تو ایران نماینده اصلی و سرشاخه اصلی شرکت بازرگانی ایران هست که نمایندگی کلی سونی در ایران هست ولی بخش لوازم صوتی و تصویری و .. رو در اختیار داره ، شرکت ایران رهجو زیرشاخه شرکت بازرگانی ایران هست که فعالیت بخش های کامپیوتری رو در اختیار داره از جمله محصولات وایو

اگر دقت کنید ایران رهجو محصولات 2 رقمی و سفارش آسیا رو وارد میکنه ، چرا ؟
    چون تنها طرف قرارداد ایران رهجو شرکت سونی گلف تو دبی هست که بطور مستقیم به ایران رهجو جنس میده
    تیم تعمیرکاران و مهندسین ایران رهجو رو خود سونی گلف آموزش میده

در ضمن سونی شرکتی ژاپنی هست و نزدیک به 70 کارخانه بزرگ و تابعه در بیشتر کشورهای جهان رو داره پس دلیلی نمیشه سهامش مال کشورهای دیگه باشه ، تمام کمپانی های سونی زیر نظر سونی ژاپن هستند و فعالیت میکنند

این که میگید سیل فراوان تولیدات توسط دیگران وارد نمیشد دقت کنید جوابش رو پیدا میکنی ، بقیه سری های 2 رقمی وارد نمیکنن ، 3 رقمی وارد میکنن که اکثرا یا قاچاق هستند یا از واسطه و دلال ها میخرن و وارد میکنن
    سری های 2 رقمی برای آسیا نیستند ، دقت کنید ، برای آمریکا/کانادا هستند و برخی ها هم اروپا نه آسیا
    پس اینکه بقیه اجناس 3 رقمی رو وارد میکنند دلیل بر چیزی که شما میگید نیست

البته من بزودی تو تاپیک حود سونی خبر و نتیجه دقیق این بحث رو قرار میدم ، به خود sony-mea.com میل زدم و منتظر جواب هستم

به نظرم این بحث رو اینجا ادامه ندیم بهتره ، در تاپیک سونی ادامه بدهید

با تشکر

2. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

تفاوت fw490JAB با fw460jbt چیست؟(از لحاظ امکانات و غیره)
    قیمت روزشون چنده؟
    و شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
    مدل fw460jbt رو نه در سونی آسیا و نه در سایت سونی usa پیدا نکردم. احتمالا ممدل رو اشتباه نوشتی
    یا اینکه منظور شما مدل FW460 J/B بوده.

PDF مشخصات کامل
    FW460jb
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    PDF مشخصات کامل FW490jab

کد:
    از بین این دو مدل مسلما JAB بسیار بهتر است.

حـــــرفـه ای biostar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    ایــــ اصفهان ــــران

پيش فرض

سلام، میخواستم نظر دوستان رو درباره مدل Lenovo - Y550 HD با این مشخصات بدونم:

Core 2 Duo P7550 2.26GHz 3MB 4GB DDR3 1066MHz+500GB HDD Nvidia GeForce GT240M 1GB Price: 1,135,000T

چون برای اولین بار هست که میخوام لپ تاپ بگیرم بنظر دوستان باتجربه، با وجود امکانات که در بالا ذکر شده و قیمت 1.135.000 تومانی این لپ تاپ امکان استفاده گرافیکی نسبتا سنگین مثل نصب بازیهای با گرافیک مثل جی تی آ IV و یا نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ سی اس4 وجود داره یا خیر؟؟
    ممنون میشم درباره نقل قول بالا نظر بدید ، ممنون
    مدلی خوب و با امکانات مناسبی هست!
    البته در بازار نایاب هست و گویا موجودی سازگار ته کشیده.
    با توجه به امکانات این دستگاه فکر نکنم از خرید این مدل پشیمان شوید
    تاپیک این محصول
    کد:
    Last edited by biostar; 17-11-2009 at 12:47.

5. این کاربر از biostar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

یه لپ تاپ خوب ازبین hp یا dell با قیمتی تا 1.400
    ممنون

داره خودمونی میشه hooman223's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

ببین تو ایران نماینده اصلی و سرشاخه اصلی شرکت بازرگانی ایران هست که نمایندگی کلی سونی در ایران هست ولی بخش لوازم صوتی و تصویری و .. رو در اختیار داره ، شرکت ایران رهجو زیرشاخه شرکت بازرگانی ایران هست که فعالیت بخش های کامپیوتری رو در اختیار داره از جمله محصولات وایو

چون تنها طرف قرارداد ایران رهجو شرکت سونی گلف تو دبی هست که بطور مستقیم به ایران رهجو جنس میده

در ضمن سونی شرکتی ژاپنی هست و نزدیک به 70 کارخانه بزرگ و تابعه در بیشتر کشورهای جهان رو داره پس دلیلی نمیشه سهامش مال کشورهای دیگه باشه ، تمام کمپانی های سونی زیر نظر سونی ژاپن هستند و فعالیت میکنند

این که میگید سیل فراوان تولیدات توسط دیگران وارد نمیشد دقت کنید جوابش رو پیدا میکنی ، بقیه سری های 2 رقمی وارد نمیکنن ، 3 رقمی وارد میکنن که اکثرا یا قاچاق هستند یا از واسطه و دلال ها میخرن و وارد میکنن
    سری های 2 رقمی برای آسیا نیستند ، دقت کنید ، برای آمریکا/کانادا هستند و برخی ها هم اروپا نه آسیا

البته من بزودی تو تاپیک حود سونی خبر و نتیجه دقیق این بحث رو قرار میدم ، به خود sony-mea.com میل زدم و منتظر جواب هستم

با تشکر
    pami عزیز ممنون کاش لینک میدادی برای تازه واردها راحتتر بشه ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

ببین Archi جان شما اول باید برای خودت مشخص کنی کاربردت رو ، این رو هم بگم لپ تاپ با قیمت همرده نسبت به دسکتاپ اصلا برابر نیست ، البته الان بیشتر مردم لپ تاپ رو ترجیح میدن به دسکتاپ ، به دلیل کم حجم بودن و همینطور قابلیت جابجایی
    سونی هم لپ تاپ های خوبی داره ولی نباید زیاد انتظار فضایی از لپ تاپ داشته باشی
    مخصوصا مدلهای 13 اینچی ، چون بیشتر به قابلیت جابجایی بالا اهمیت داده شده
    سوالات هم دلیلی برای مسخره کردن نداره که برای همه پیش میاد
    هر برند و مارکی هم لپ تاپ با کیفیت داره و همینطور ارزون و رقابتی هم داره ( ارزون بودن دلیل بر بی کیفیت بودن نیست )
    اگه کاربرد خیلی پیشرفته تر از چیزی که گفتی داری به نظر من 13 اینچی نخری بهتره ، با این 1.5 که گفتی میتونی یک لپ تاپ خیلی خوب از FW برداری که 16 اینچی هست ولی خب یکم وزنش برات زیاد میشه و جابجاییش سخت میشه
    تو 13 اینچی ها بهترین ها و با کیفیت ترین ها سری Z سونی هست ولی با این هزینه چیزی نمیتونید بخرید
    بعد از اون سری SR خوبه و دل 1340 و بعدش HP DV3 ها

تصمیمت رو نهایی کن من در خدمت شما هستم
    از این که تو این انجمن شما رو داریم بسیار خوشحالم .همیشه پاسخ هاتون کامل و رسا ست بازهم یه دنیا ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

با تشکر
    پس نتیجه صحبتاتون اینکه اگه سونی میخریم بهتره اولویت گارانتی با ایران رهجو باشه؟؟؟؟اگه درسته یا اشتباه ممنون میشم تصحیح کنین

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

خوب پس بین sony fw47 ایران رهجو و hp dv6 2020 ایران اچ پی شما کدوم رو توصیه می کنین و به چه دلایلی؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ghazvin

پيش فرض

حالا با این همه حرف و حدیث در مورد گارانتی ها یه سوال پیش میاد؟چقدر گارانتی در انتخاب لپ تاپ تاثیر داره؟؟؟؟؟ آیا به دلیل گارنتی بد یه لپ تاپ میشه از محاسن خود لپ تاپ گذشت؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

نوشته شده توسط kamyar.a [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خسته نباشید دوستان
    به نظرتون بین Lenovo Ideapad Y550 و HP DV6-1390 می ارزه آدم دویست هزار تومن بیشتر بده برای DV6-1390؟
    آیا سازگار به اندازه کافی گارانتی معتبر و مورد اطمینانی است؟ (اینکه میگن قطعات لنوو خیلی زیاد نیست و ...)
    Ideapad Y550-59-026496-642
    CPUIntel Core 2 Duo P7550 2.26GHz 3MB 1066MHz Memory4GB DDRIII 1066MHz (2 x 2GB)Hard Disk Capacity500GB SATA 5400RPM Optical DriveMulti burner Drive (DVD-RW)GraphicNvidia GeForce GT240M 1024MB Dedicated Memory, Up to 2301MBDisplay15.6” HD WLED Glossy, WXGA (1366×768)CommunicationWireless: Intel WiFi Link 5100AGN
    Gigabit Ethernet
    Bluetooth
    1.3 Mega Pixel CameraSecurityN/APortsCard Reader 6*1
    Express Card
    Multi-Touch Touchpad
    Multimedia TouchKeys
    2 x USB 2.0
    VGA output
    RJ45
    HDMI
    E-SATA+USB ComboWeightBattery: 6Cell 56Wh (Up to 3 Hours) 2.5 KgOperating SystemWindows 7 Home Premium

منم همين سوال رو دارم ضمن اينکه مدل y650 lenovo و از چ پي 2020 و 1225 و سوني 490 هم به اين مقايسه اضافه ميکنم با بيشترين کاربرد گيم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •