دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟![]()
دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟![]()
فک کنم شما هم مثل من عشق تهران دارین درسته؟
کاش انتخاب رشته میکردید یه جایی نزدیک تهران قبول میشدید.
من هم مثل تو بودم رتبم به تهران نمیرسید . خیلی هم دوست داشتم تو تهران درس بخونم . حال نشد . اشکالی نداره که. الان من مکانیک سمنان قبول شدم و با خود عهد کردم که باید کارشناسی ارشد رو تو تهران قبول بشم . به همین سادگی
![]()
سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!
خوب ایشون بومی هستن
کمیجان و تفرش هر دو تو استان اراکند
من هم با رتبه 2700 تو منطقه یک ، برق تبریز ( روزانه اش ) قبول شدم.البته یه سال پشت کنکور بودم!
اونایی که در نیومدن امیدوارم سال بعد حتما با یه رتبه ی بهتر قبول شن.
آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟
در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا
بابا بیخیال!!
اصلا الان رشته ریاضی سخت تر باشه به ما جایزه میدن! لازم نیست این بحث رو الکی جدی کنید
چشم ها بازه!!
من اول نميخواستم چيزي بگم اما حالا كه قضيه بيخ پيدا كرده لازم ديدم كه ورود كنم!
بابا كل قسمتاي رياضيات مارو ديدي شما؟
هردوتا رشته سختن اما خب تقصير ما چيه كه براي دكتر شدن بايد رتبه زير 2000 بيارين!!!
اتفاقا با 5000 تجربي خيلي هم خوب ميشه قبول شد ولي نه دكتري و داروسازي!!
حالا رياضي هيچي حتي فيزيك ما هم از مال شما يه نموره سختره!!
بابا انصاف داشته باشين...![]()
بچه هایی که برای ثبت نام رفتند ، چه قدر پول زور ازتون گرفتند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)