تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 71 اولاول ... 1757636465666768697071 آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 706

نام تاپيک: نتایج نهایی کنکور 88

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام
    دوست من دانشگاه شیراز قبول شده
    امروز رفتیم واسه ثبت نام
    بعد از اینکه کد کاربری و رمز میگرفتیم و میخواستیم وارد بشیم گیر میداد
    ولی الان زنگ زد گفت درست شده
    مشکل شما چی بود؟
    دقیقا همین مشکل بود .حالا هم اطلاعاتی رو که خواسته بود وارد کردیم و تایید رو زدیم.ولی دوباره برگشت صفحه اصلی و هیچ چیز دیگه ای نخواست.این یعنی چی؟

داره خودمونی میشه mehdiaga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    فعلا سمنان

پيش فرض

سلام وتبریک به همه ورودی های 88

من امسال 3989 منطقه2 شدم ولی چون فقط برق- مکانیک- صنایع- تهران رو خاستم مردود شدم .......
    فک کنم شما هم مثل من عشق تهران دارین درسته؟
    کاش انتخاب رشته میکردید یه جایی نزدیک تهران قبول میشدید.
    من هم مثل تو بودم رتبم به تهران نمیرسید . خیلی هم دوست داشتم تو تهران درس بخونم . حال نشد . اشکالی نداره که . الان من مکانیک سمنان قبول شدم و با خود عهد کردم که باید کارشناسی ارشد رو تو تهران قبول بشم . به همین سادگی

پروفشنال akpa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

سلام به همه بچه ها تبریک میگم من با ذتبه 7349 منطقه 3 و 49875 کشوری مهندسی برق الکترونیک دانشگاه تفرش شبانه قبول شدم!

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب ایشون بومی هستن

کمیجان و تفرش هر دو تو استان اراکند

داره خودمونی میشه sdns's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    پشت میز کامپیوتر

پيش فرض

من هم با رتبه 2700 تو منطقه یک ، برق تبریز ( روزانه اش ) قبول شدم.البته یه سال پشت کنکور بودم!
    اونایی که در نیومدن امیدوارم سال بعد حتما با یه رتبه ی بهتر قبول شن.

7. این کاربر از sdns بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mehran Malfoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    راگا

پيش فرض

آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
    تجربی = بیسوادی
    ریاضی (مخصوصا اگر اسمت مهران باشه) = علامه دهر
    دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)

اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .
    آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟
    در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا

9. 2 کاربر از Mehran Malfoy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقای محترم پسر بابا ... شما که الان داری برای من از مفهوم این جمله ( رشته ی تجربی از ریاضی سخت تر است ) صحبت می کنی باید بری اول دوباره پست شماره ی 627 خودت رو بخونی ، توی اون پست که شما داشتی یه جور دیگه از رشته ی تجربی دفاع می کردی و ببخشید هاااااااا ، خیلی گستاخانه نوشته بودی : زمین شناسی = رشته ی ریاضی . حالا چی شده که مواضعت تغییر کرده و میگی قبول شدن در رشته ی تجربی سخت تره نه صرفا خود رشته ی تجربی ؟!؟!؟!؟ نکنه خودت هم متوجه شدی که توی اون 627 پست تقریبا اراجیف نوشتی ؟!؟!؟!؟
    در اینکه قبولی در رشته ی تجربی سخت تره که اصلا شکی نیست و اصلا بر منکرش لعنت ، ولی آیا اصلا بحث ما از ابتدا این بود ؟!؟!؟!؟ یا شما در همون پست 627 با اون حرفات می خواستی بگی قبولی توی رشته ی تجربی سخت تره ؟؟!؟!؟ این همه تغییر مواضع فقط توی 3 صفحه پیشروی تاپیک خیلی عجیبه هااااااا
    بابا بیخیال!!

اصلا الان رشته ریاضی سخت تر باشه به ما جایزه میدن! لازم نیست این بحث رو الکی جدی کنید

11. 2 کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

آقای مهران مالفوی ، همونی که شما میگی درسته . اصلا بزار یه راز رو برات بگم . میدونستی اکثر کسانی که تو تجربی هستن ، اصلا نمیدونن بعد از 3 چه عددی هست ؟ میدونستی سواد خوندن و نوشتن ندارن ؟
    تجربی = بیسوادی
    ریاضی (مخصوصا اگر اسمت مهران باشه) = علامه دهر

======================
    ======================

دوستم با 5000 تجربی هیچ رشته ی خوبی نتونیست بره . پسر عموم با 4500 ریاضی به بهترین دانشگاه ها و رشته ها فکر میکرد که رسید . (حالا سعی کن به مفهوم این جمله پی ببری : رشته ی تجربی سختتر از ریاضی است)

اگر دیگه راضی نشدی ، لطفا ادامه نده . چون میدونم دیگه به نتیجه نمیرسیم . اول باید چشم ها رو باز کرد . کاش برنامه امروز ماه عسل رو دیده باشی . . .
    چشم ها بازه!!
    من اول نميخواستم چيزي بگم اما حالا كه قضيه بيخ پيدا كرده لازم ديدم كه ورود كنم!
    بابا كل قسمتاي رياضيات مارو ديدي شما؟
    هردوتا رشته سختن اما خب تقصير ما چيه كه براي دكتر شدن بايد رتبه زير 2000 بيارين!!!
    اتفاقا با 5000 تجربي خيلي هم خوب ميشه قبول شد ولي نه دكتري و داروسازي!!
    حالا رياضي هيچي حتي فيزيك ما هم از مال شما يه نموره سختره!!
    بابا انصاف داشته باشين...

13. 4 کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

بچه هایی که برای ثبت نام رفتند ، چه قدر پول زور ازتون گرفتند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •