درستته .
آقا شما توی چند ثانیه , کراس رو به دو لایه می رسونی
اگه امکانش هست
چند بار دقیق تایم بگیر یه averege بده
ممنون![]()
درستته .
آقا شما توی چند ثانیه , کراس رو به دو لایه می رسونی
اگه امکانش هست
چند بار دقیق تایم بگیر یه averege بده
ممنون![]()
مرسی رامین جان
میرم میبینم . خوشحال می شم ببینمت . یه برنامه واسه روبیک تو اصفهان دارم
دیدمت حتمن بات در مین می زارم . موقع خاصی اونجا هستی ؟
راستی دوستان!!
باورتون نمیشه!!!!!!!!!!! یه روبیک 4*4 دستم اومده مارک Rubik's مال ساله 1982 !!!!!!!!
بعدش ما 28 سال بعد تازه یه 4*4 به زووووووووووور گیرمون میاد!!
خوب، خیلی حرفه ای نیستم و رکوردم هم خیلی خوب نیست، ولی باتوجه به اینکه تازه 1 ماهه شروع کردم راضیم...
من موبایلم رو میزارم جلوم و رکورد می گیرم، وسطای رکورد گیری هم همیشه هرچندوقت یکبار نگاه می کنم، موقع تموم کردن دو لایه هم نگاه می کنم، به طور میانگین بین 30 تا 35 ثانیه هست ... البته از این زمان 3-5 ثانیه مال کراس هست...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
ویرایش : سعی می کنم تا 2-3 روز آینده در صورت امکان یه ویدئو آماده کنم از روش کلی f2l که خودم استفاده می کنم و کلا در همون 4-5 حالت که عرض کردم خلاصه میشه...
منتها من توصیه می کنم اگر می خواید این روش رو یاد بگیرید، حداقل 20-30 ساعت با روبیکتون کار کرده باشید و یا حداقل 100 150 باری حلش کرده باشید بدون اینکه کاغذ بگیرید جلوتون... و هر حرکت و الگوریتمی که میرید دقیقا دقت کنید که چه اتفاقی میوفته، شما مطمئن باشید با حفظ کردن نمی تونید روش فردریک یا حتی همین f2l رو یاد بگیرید، باید مفهوم حرکاتتون رو درک کنید، اونوقت هست که میتونید روش f2l رو خیلی آسون یاد بگیرید، چون نسبت به الگوریتم های ساخت لایه آخر خیلی قابل فهم تره...
Last edited by SI-SA; 08-05-2010 at 08:28.
منم دیدم وقتی Si-Sa با روبیک کار میکنه دستاش دیده نمیشهمثلا با هم رفتیم یک جا کار داشتیم تو مسیر رفت و برپشت فکر کنم یه 20 باری درست کرد (تازه اون زمان F2L نمیرفت !)
خوبه
ولی یه نکته ای وجود داره
f2l حتی با حفظ 2 یا 3 تا از الگوریتم ها هم قابل انجامه ولی تایم میره بالا
با همون روش مبتدی درست کردن دولایه حدودا همین قدر طول میکشه
35 ثانیه
ما الگوریتم اضافه حفظ می کنیم تا رکوردمون بیاد پائین تر
اگه تایمتون می خواین 30 ثانیه باشه حتی می تونید یه کار ساده تر انجام بدید.
بعد از کراس زدن با استفاده از همون الگوریتم Ri Di R F ابتدا لبه های لایه ی دوم رو سر جای صحیح بگذارید
بعد با استفاده از الگوریتم Ri D R D2 Ri D R ا (d) لبه های لایه ی اول رو بچینید (این الگوریتم ماله f2l )
الگوریتم برگردوندن لبه ها رو هم که الگوریتم های ساده ای هستن رو اگه حفظ باشید باز با همین تایم 2 لایه رو درست می کنید
ولی اگه بخوایم رکورد خیلی خوبی داشته باشیم
مجبوریم تمام حالت های موجود رو توی ذهنمون بسپاریم و سریع ترین الگوریتم مربوطه رو هم تو ذهن داشته باشیم
اگه دولایه رو توی 30 ثانیه انجام بدیم
رکورد حل حدودا 40 - 60 ثانیه میشه
40 با روش جسیکا
و 60 با روش مبتدی
![]()
بچه های تهران
چه خبر از نمایشگاه
من هر سال نمایشگاه کتاب و میومدم ولی امسال نشد
برنامه ریزی ها همه به هم ریخت
آقا کسی این کتاب مصلحت جو رو گرفته ؟
دوستان کسانی که f2l کار می کنین بهتره اینارو یاد بگیرید چون خیلی پیش میان
یادتون باشه اونهایی که جلوشون نوشه BR باید آبی رو جلو و نارنجی رو سمت چپ بگیرید.
اونهایی هم که نوشته FR باید همونطور که تو عکس هست یعنی قرمز رجلو بگیرید.
![]()
Last edited by vurhorston; 08-05-2010 at 13:43.
سلام رامین جون
هیچی بابا...
خیلی مسخرست امسال نمایشگاه
غرفه ایران پازل تو قسمت سرگرمی های کودکان بود.
یه غرفه 15 متری داشتن که همش یه خانوم نشسته بود اونجا و داشت چند تا روبیک جنس آشغالرو حل میکرد. از این هزار تومنی ها...
یه ویترین استوانه ای گردون هم داشتن که محصولات رو معرفی میکرد. نه روبیک میفروختن نه کتاب رو میفروختن. گفتم از کجا تهیه کنم؟ گفت از سایتمون
نکرده بودن لا اقل مکعب های جنس خوبشون رو بزارن جلوی غرفه دارشون تا حل کنه و ملت ترغیب بشن بخاطر جنس خوبش بخرن...
یه ال سی دی هم گزاشتن اونجا فیلم برنامه عید مصلحت جو رو نشون میده هی... پرسیدم خودش کجاست؟گفت میاد سر میزنه. اونوقت که من رفتم نبودش.
سایت روبیکر هم اصلا غرفه نداشت.
خلاصه خیلی تعطیل بود.
به این نوع حل کردن F2L ما میگیم حالت ابتکاری
من خودم f2l رو همینطور حل میکنه.فکر کنم یه چی دور ور 20 و خورده ای حالت F2L فردریک رو از طریق ابتکاری یاد گرفتم.شما سعی کنید همینطوری کامل یاد بگیرید فقط اون حالت هایی که لبه ها و گوشه ها به هم وصل هستن رو جدا حفظ کنین چون اونا ابتکاری زدنش سخته و شما باید تبدیل کنی به حالت هایی که بلدی و بعد بزنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)