ايول ايوله ايول دود بر باكلاس ها
اين قلم به نظرم چين زودتر از نوكيا بزنه ولي يك روز مصرف قيمت 1000 تومان
ايول ايوله ايول دود بر باكلاس ها
اين قلم به نظرم چين زودتر از نوكيا بزنه ولي يك روز مصرف قيمت 1000 تومان
مشاهدات عملی از گوشی X6 مدل 16 گیگ بدون کوچکترین تعصب الکی:
1. با گارانتی اصلی نوکیا 13 ماه گارانتی داره و پکش بزرگتره و واسه کسی که اتوموبیل داره کار هلدر و شارژر فندکی نوکیا داره. دفترچه فارسی و منوی فارسی برای گوشی وجود داره (واسه ادبیاتی ها مثل خودم). یک هدفون سفید رنگ با قابلیت داخل گوش و صدای با کیفیت که کلیدهای کنترلی و ولوم و جواب دادن به مکالمه روش هست.
2. در وحله اول تماشای گوشی کوچکی اون و کیفیت جنس و رنگ قاب گوشی فوری به چشم میزنه
2.تاچ گوشی حرفی برای گفتن نداره. با کوچکترین تماسی جواب فوری از گوشی میگیری.
3. قاب پشتش یوخده شل ماننده ولی اصلا قابل اهمین نیست
4. زیر نور مستقیم آفتاب بسختی خونده میشه کمی زاویه بهش بدی راحت میشه خوندش
5.دکمه قفل ال سی دی یه ذره شل ماننده و کاملا سفت نیست و خودش شاید حسنی باشه واسه راحتی
6.گوشی رو رو ال سی دی بزاری زمین میره تو حالت سایلنت
7. اسکرول کردن و درگ اند دراپ و بالا پایین کردن خیلی روون و راحت . 5800 در مقابل این گوشی کمی میاره چون باید صفحه اونو فشار داد و خوشایند نیست
8. صدای اسپیکر گوشی خیلی خیلی خیلی باکیفیت و استریو واقعیه. یوخده بنظرم به زیر میزنه اونم با تنظیمات اکوآلایزر برای هر آهنگ تغییر پیدا می کنه. صدای گوشی بالا بره برای بعضی آهنگها که کیفیتون پایینه شاید یه ذره خش خش داشته باشه
9.کیفیت هدفون گوشی ملسه
10. داخل مموری گوشی واسه گارانتی دار های اصلی 132 تا آهنگ باکیفیت ایرانی توش گذاشته شده که ایران فرستاده واسه نوکیا اونام تو شرکت این کارو کردن
11.باتری گوشی خوبه
12.اس ام اس نگاری راحت تر از گوشی های کیبورد داره.
13.صدای مکالمه خیلی واضح و شفافه
14.این گوشی نسل اول گوشی های تاچ خازنی نوکیا و تجربه اول نوکیاست و هر اولی بهترین نیست و گوشی های بعدی نوکیا صد درصد بهتر از این خواهد بود.
---------- Post added at 03:25 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
این قلم حدود 10 و بیشتر از اون قیمت میخوره واسش! خوب تمام تجهیزات جانبی نوکیا رو چین از اول میزد. گوشیشو فقط چین نمی زد که اونم با افتتاح خط تولید نوکیا تو چین حل شد.
موضوع اینه که تو ایران پیدا بشه!
اول:من گوشی رو هنوز نخریدم که بدونم زاویه داره یا نه ولی از پشت ویترین و تو چند دقیقه ای که دستم بود هیچ چیز عجیب و ضایعی به نظرم نرسید.
دوم:در مورد قیمت هم من تو آبادیمون میدن 370 با گارانتی...
سوم:آقا به پیر به پیغمبر من هنوز نخریدم...
چهارم:نمی دونم....به پیر به پیغمبر من هنوز نخریدم...
در مورد پیغام هم که گفتی هنگ کردی اینو بدون من نوکر هرچه رفیق با مرامم...گور بابای هر چی........
---------- Post added at 03:34 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
بحث داره به جاهای باریک می کشه...
دیگه بیخیال
هرکی داره خوش به حالش هرکی نداره بگرده پیدا کنه![]()
اي بابا نكنه همش شله بريزه زمين![]()
خواهشا بحث رو به جاهای باریک نکشونین. مدیران لایق، سرشناس و شامخ این فروم اگه بفهمن که اونوقت واویلا لیللی....![]()
متمرکز بشین روی ایکس 6 نه رو دلبران ایکس 6
من با علم بر اینکه میدونم پول علف خرس نیست واینکه بنده خودم اینقده بیکار نیستم و کارهای مهمتری دارم که اینقده نشینم رو یه گوشی متمرکز بشم توصیه می کنم یا بخرین یا اینکه بازم بخرینبابا ان8 طول میکشه بیاد خوب اگه بیاد منم خواهم خریدش ولی حداقل به خونه قول دادم یک سال این گوشی رو حفظ کنم! گوشی های منم چندصباحی مهمون خونمون بودن و رفتن! واینم بگم تا اون موقع که ایکس 6 بیاد Htc گوشی های توپول تری رو معرفی خواهد کرد از اونها هم دریغ نشین
من دارم اونی رو که می بینم میگم
1. قاب پشتش واسه همه شله این فرم ساختشه جوری نیست که بره تو و چفت بشه این مدل ساخته شده که دو تا چفت داره بمیره اون تو و این چفت سومی که مال اینور قابه فشارش می دی اونم جا میخوره این وسط یوخده لقی داره. والی اصلا اونجور نیست که لق بشه و ناراحت کننده باشه.
2. دکمه ال سی دی مثل تکمه های ولومش سفت نیست اگه سفت بود اونوقت بسختی میشد باهاش کارکرد. چون دائما با این دکمه ور خواهی رفت بهمین جهت اومدن یکم راحت ترش ساختن. البته میتونی با تنظیماتت کاری بکنی که به نیاز از این دکمه عمل کنی.
من می بینم هواداران ان 8 حسابی مختو تیلیت کردن تو فرغونرأی تو رو زدن.باور نمی کردم اینقده قوی عمل کنن! خیلی کارکشتن
. رو مخت کار کردن. مختو به کار گرفتن که ایکس 6 نخری و منتظر ان 8 باشی. اونم تا کی ؟ تا آخر سال که مثلا بشه 400 تومن. تا اون موقع هم باید با یک فروند 1200 ی که داری حال کنی!
![]()
در نظر بازی ما بی خبران حیرانند/ من چنیننم که نمودم دگر ایشان دانند!
هر چی طرز بلاغت بود بنده عارض شدم تصمیم با خودتونه.
حالا یه ماچ بده
اینم واسه اونایی که هنوز نخریدن و میخوان بخرن![]()
صحبت شما كاملآ درست هست در تمام جهات و لطفآ حرف عشقولانه نزنيد و گوشي بخريد و همين![]()
الان که ظهره
رفتم تو حیاط براتون امتحان کردم
ویدیوی جمشید و باران به نام حس عاشقی با کیفیت صدای 256
خشخش؟؟؟؟
خش خش کدومه برادرا؟؟؟؟
مث هلو پخش می کرد بدون خش خش...
اینم که خودم 5800 دارمو مامانم x6 خودم خواستم عزیزم
من زیاد کاری به این که گوشیم چی باشه ندارم
فقط می خوام تاچ باشه
بشه با هاش حرف زد
sms داد
همین
اگه می خواستم گوشی خدا تومن داشته باشم که حال و روزم این نبود....
کلا گوشی زیاد پیشم زمین می خوره واسه همین حوصله ندارم دلم بحالش بسوزه
یه 1100 کارمو را میندازه
به قول امضای یکی از دوستان(البته با اجازه)
دو چیز برا خودشون عالمی دارن
یکیش تنهایی
اون یکیشمن 1100
بابت اسپمی شدن پستم از همه عذز می خوام
در هر صورت من که خش خشی نشنیدم
گوشی خوبیه
این قلمی هم که شما گذاشتین فک نکنم ارزش خریدن داشته باشه
اونم به این بزرگی
اصلا قلم برا چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من که تا حالا شاید دو بار قلم 5800 رو در اورده باشم
بازم معذرت![]()
با تشكر از شما من ديروز بازار بودم شده 355 هزار و تنها مشكي و زرد بود و كنار ديگه گوشي ها كوچولو بود ولي تو دستت ناز بود من خوشم اومد ولي دشمن دو دلم كرده اي خدا راه درست رو جلوي من قرار بده.
و من گوشي LG KP100 دارم
با تشكر ولي قلم تاشو هستش عزيزم
اگه ناراحتتون كردم معذرت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)