سلام بچه ها
بچه ها من قصد دارم گوشیمو آپ دیت کنم ولی....من زیاد سر در نمیارم اگه می شه بهم توضیح بدید چیکار کنم آخه من تا حالا هیچی آپدیت نکردم و بار اولمه و باید سه تا آپدیت کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید
با تشکر
سلام بچه ها
بچه ها من قصد دارم گوشیمو آپ دیت کنم ولی....من زیاد سر در نمیارم اگه می شه بهم توضیح بدید چیکار کنم آخه من تا حالا هیچی آپدیت نکردم و بار اولمه و باید سه تا آپدیت کنم.
خواهش می کنم کمکم کنید
با تشکر
برنامه load applet رو از مخازن سرچ کرده و دانلود کن.
شما ورژن فریمویو گوشیتون چنده؟
در کل برای آپدیت گوشی دو راه دارین که یکی از طریق اینترنت وایرلس یا اینترنت GPRS.
2:از طریق PC که باید نرم افزار NOKIA SOFTWARE OPDATE همون NSU رو نصب کنید.
بهترین روش هم واسه آپدیت همون GPRS یا وایرلس هستش.
FLIP ALARM CLOCK:
این برنامه رو میتونین از مخزن MAEMO EXTRAS-DEVEL دانلود کنید که یک ساعت فوق العاده زیبا هستش:
دوستانی هم که میخوان مخازن رو به قسمت APPLICATION CATALOGE گوشی خود نصب کنند میتونن با موبایل N900 خود وارد سایت زیر شده و مخازن رو نصب کنند.
چند تا اسکرین شات:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by ninja3000sh; 21-02-2010 at 15:51.
سلام بچه ها
من چظوری می تونم اینترنت رو روی گوشیم share کنم ؟؟؟
با وایرلس...به راحتی میتونید اینترنت رو استفاده کنید...یا مودم وایرلس بخرید یا کارت وایرلس...
سلام
من يه برنامه پيغام گير و همينطور مديريت تماس ها(بلک ليست و...) مى خواستم
مى شه معرفى کنيد؟!
با تشکر
ضمن عرض خسته نباشید خدمت عزیزان:
لطفا به این سوال من جواب دهید;من کاتالوگ extras-devel را نصب کردم.اکنون برنامه flip alarm clock را چگونه نصب کنم؟
همون از قسمت app manager برو قسمت download و بالا گزینه application manager رو زده و گزینهsearch رو انتخاب کن و تو فیلدش بنویس flip clock و سرچ رو بزن تا پیدا کنه و روش کلیک کن خودش شما رو راهنمایی میکنه و میتونی دانلود کنی.
یکی از دوستان تو پیغام خصوصی پرسیده:دوستان اگه سوالی دارین همینجا بپرسین تا بقیه دوستان هم استفاده کنن:
بله عزیز میتونی باهاش فارسی بنویسی با برنامه ukeyboard میتونی فارسی بنویسی.با این گوشی میشه فارسی نوشت یا نه؟برنامه ای داره برای فارسی نوشتن؟
این برنامه رو هم میتونی از مخزن maemo.org دانلود کنی.
اتفاقا چند روز پیش زبان فارسی هم تو آپدیت این برنامه بهش اضافه کردن.
اینم چند تا اسکرین شات از کیبورد فارسی:
![]()
دوست عزیز از راهنمائی مفیدی که کردی ممنونم
ولی من قبلا مخزن نتورک رو زیر رو و رو کردم با اینکه کاتولوگهام کاملا اپدیت شده و یک کاتولوگ هم خودم اضافه کردم ولی خبری از موزیلا نبود
نینجای عزیز اگه میشه از تغییرات ورژن جدید بگید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)