تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 275 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

داره خودمونی میشه cheshm_asali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیز hd2 برای مانور دادن تو صدای اسپیکر ساخته نشده.
    همین صدا رو هم که داره از سرش هم زیاده.
    اما در مورد هدفون خوبه خودم هر دو تا رو دارم.
    شما از کجا نظر میدین که صدای هدفون hd2 به گرد i8910 نمیرسه؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    صدای hd2 تو هدفون بلندتر از i8910 هستش.
    حالا اگه coreplayer رو هم نصب کنی گوش رو کر هم میکنه.
    چرا ساخته نشده شاهکار HTC را یادتون رفته چندین سال پیش wizard را ساخت مثلا با نام تجاری k-jam برای آیمیت صداش عالی بود

یا الان pro2 می تونه به راحتی با خیلی از گوشی ها برابری کنه بی انصافیه این صحبت در مورد اچ تی سی

جناب نینجا پست های منو میبینید ؟؟!!! میشه یه زحمت بکشید یه NF رو گوشیتون نصب کنید نتیجش را بگید
    ممنون

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نینجا گفت اچ دی2 واسه مانور دادن تو صدای اسپیکر ساخته نشده چه ربطی به جواب شما داشت؟؟؟

بازی سنگینتر از نید فور اسپید پیدا نکردی؟؟؟؟؟ این که رو اچ دی هم نصب میشه و براحتی میشه بازی کرد.

من خودم کلی بازیه سنگین دارم.....ولی همشون رو اچ دی هم نصب می شدن.

3. 3 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

احتراما عزیزان سیمبین کار لطف کنید به جای اینکه اینجا اسپم بفرمایید، برید توی بخش مربوط به خودتون تا دلتون میخواد قربون صدقه ی گوشی های سیمبین تون برید !

اصولا مقایسه ی دستگاه های ویندوز موبایل با دستگاه های سیمبین اشتباهه !

فن های سامسونگ هم میتونن هر موقع امنیا2 به دستشون رسید بیان در این بخش تا بشینیم دو دستگاه رو مقایسه کنیم. (البته همین الان هم میشه) نه اینکه این رو با امنیا اچ دی مقایسه کنند.
    ملاک های برتری در دستگاه های ویندوز موبایل متفاوت هست با دستگاه های جاوا و سیمبین.

5. 6 کاربر از navid_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

چرا ساخته نشده شاهکار HTC را یادتون رفته چندین سال پیش wizard را ساخت مثلا با نام تجاری k-jam برای آیمیت صداش عالی بود

یا الان pro2 می تونه به راحتی با خیلی از گوشی ها برابری کنه بی انصافیه این صحبت در مورد اچ تی سی
    خودم PRO2 داشتم و 2 هفته پیش فروختمش.
    پرو 2 قبول دارم صداش تو اسپیکر عالیه ولی تو هدفون صدای خوبی نداره.
    جک 3.5 که بر نمیداره قبول کن مصیبته واسه خودش.همیشه باید هدفون بزرگش رو پیش خودت حمل کنی که واقعا تو اعصاب میره.
    همین HD معمولی صداش تو هدفون بهتر از PRO2 هستش.
    من بشخصه برام صدای اسپیکر مهم نیست چون موبایلم اکثرا روی سایلنت یا ویبره هستش ولی صدای هدفون برام مهمه که خب HD2 هم صداش تو هدفون عالیه.

7. 5 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

نینجا گفت اچ دی2 واسه مانور دادن تو صدای اسپیکر ساخته نشده چه ربطی به جواب شما داشت؟؟؟

بازی سنگینتر از نید فور اسپید پیدا نکردی؟؟؟؟؟ این که رو اچ دی هم نصب میشه و براحتی میشه بازی کرد.

من خودم کلی بازیه سنگین دارم.....ولی همشون رو اچ دی هم نصب می شدن.
    خودم PRO2 داشتم و 2 هفته پیش فروختمش.
    پرو 2 قبول دارم صداش تو اسپیکر عالیه ولی تو هدفون صدای خوبی نداره.
    جک 3.5 که بر نمیداره قبول کن مصیبته واسه خودش.همیشه باید هدفون بزرگش رو پیش خودت حمل کنی که واقعا تو اعصاب میره.
    همین HD معمولی صداش تو هدفون بهتر از PRO2 هستش.
    من بشخصه برام صدای اسپیکر مهم نیست چون موبایلم اکثرا روی سایلنت یا ویبره هستش ولی صدای هدفون برام مهمه که خب HD2 هم صداش تو هدفون عالیه.
    شخصا بازی سنگین خوبی واسه PPC ندیدم شاید با گرافیک ترینش همین NF و QIII بود که تازه QIII هم حتی با آپدیت کار گرافیک خوب روی پرو2 برام کار نکرد حالا مهم نیست چه بازی فقط می خوام مطمئن بشم توی گرافیک کم نمیاره

در مورد صدای هدست پرو2 قبول دارم اصلا صدای خوبی توی کپسول های خودش نداشت ولی من با یک تبدیل هدست جمین را بهش وصل میکردم که عالی عمل میکرد البته حمل و نقل دو تا تبدیل و یک هندزفری زشت زیاد جالب نبود قبول دارم که داشتن جک 3.5 استاندارد یک امتیازه اما واسه من صدای اسپیکر مهمه لا اقل کاش در حد HD باشه نه مثل jamin که زنگ میزد متوجه نمیشدم

همیشه که نمیشه دستگاه روی ویبره باشه خیلی وقت ها مثلا در حال رانندگی و روشن بودن ضبط یا موارد دیگه همین نشنیدن صدای زنگ کار دستمون میده

این گوشی هم ابعادش در حدی نیست که بشه روی ویبره گذاشتش و توی جیب در نتیجه موضوع ویبره ماملا منتفیه
    Last edited by cheshm_asali; 16-11-2009 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان یه اتفاق باور نکردنی
    دی جی کالا هم این دستگاه رو توی محصولاتش قرار داد (با گارانتی یاس ) با قیمت 795 این اولین باره که قیمت گوشی شاپ از دی جی کالا بالاتره

لینک محصول در دی جی کالا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک محصول در گوشی شاپ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    گوشی شاپ واقعا بد عمل کرده

داره خودمونی میشه tornado_m.n.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

13

سلام
    بچه ها فکر نمیکنید HD2 نسبت به I8000 یکمی بزرگه البته میدونم هنوز I8000 هنوز نیومده ولی من به شخصه از اینکه گوشی خیلی بزرگ باشه خوشم نمیاد

یه چیز دیگه هم اینکه با توجه به اینکه I8910 سی پی یوی آنچنانی با قدرت ۶۰۰ مگاهرتز داره و چیت گرافیکی خوب هم داره و ۲۵۶ مگابایت رم ولی زیاد استفاده و کارایی نداره مثلا برا بازی که الان فقط دو سه تا بازی خوب برای I8910 امده که این بازیها روی 5800 نوکیا که گوشی در حد افتضاح هست هم میاد

حالا چه فایده ای داره سی پی یو ۱ گیگا هرتز باشه و ۴۴۷ مگابایت رم

به نظر من تنها مزید HD2 نسبت بهI8000 فقط غول بودن توی صفحه هست

ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    بچه ها فکر نمیکنید HD2 نسبت به I8000 یکمی بزرگه البته میدونم هنوز I8000 هنوز نیومده ولی من به شخصه از اینکه گوشی خیلی بزرگ باشه خوشم نمیاد

یه چیز دیگه هم اینکه با توجه به اینکه I8910 سی پی یوی آنچنانی با قدرت ۶۰۰ مگاهرتز داره و چیت گرافیکی خوب هم داره و ۲۵۶ مگابایت رم ولی زیاد استفاده و کارایی نداره مثلا برا بازی که الان فقط دو سه تا بازی خوب برای I8910 امده که این بازیها روی 5800 نوکیا که گوشی در حد افتضاح هست هم میاد

ممنون
    ببین دوست عزیز اینجور بحثها باعث میشه تاپیک به بیراهه بکشه.
    شما که قصد خرید دارید و میخوایید یکی از این گوشیها رو بخرید بهتره تو قسمت مشاوره خرید گوشی یک تاپیک بزنید و اونجا بحث بشه.
    طبیعتا ال سی دی بزرگ داشتن تو یه گوشی مزایا و معایبی داره.
    مزایاش که زیاده ولی معایبش هم حمل و جابجاییش هست که کسانی که نمیتونند حملش کنن به نظرم نخرن بهتره.
    در مورد سی پی یو و رم اضافه هم شما باهاش کار کنین اونوقت میبینین که سی پی یو و رم اضافه به چه دردی میخوره.
    اگه مزیت hd2 به i8000 فقط غول بودن صفحه هستش خوب با زور که نمیفروشن جنس رو شما برین همون omnia2 رو بگیرین.

12. 5 کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آدم سر سوزن تفکر داشته باشه گوشی های سامسونگ رو با HTC مقایسه نمی کنه ... سامسونگ هم شد برند گوشی ؟؟؟ غول های دنیا اپل و HTC و بعد از اون سونی و نوکیا هستند ...

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام

ممنون

به خدا شما پست ندی کسی بهت اعتراض نمی کنه ... فکر کنم تا حالا PPC رو از پشت ویترین هم ندیدی که اون جملۀ قرمز رنگ رو نوشتی

15. این کاربر از ashkan_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •