ای بابا حالا باید صبر کنیم تا بعد از ماه رمضون
اگه 65 اینجوری پیش بره که همه می دونن از فضا اومدن...
ای بابا حالا باید صبر کنیم تا بعد از ماه رمضون
اگه 65 اینجوری پیش بره که همه می دونن از فضا اومدن...
آقا من میگم که این شهاب بره دنیا رو بگرده و بعضی از سفراشو نشون بدن و بعد برگرده خیلی باحال میشه
ولی مطمئنم نمیذارن جفتشون با هم باشن
چون اون رادش بیچاره فکر نکنم بتونه تو دو تا نقش بازی کنه![]()
این تیکش آدمو میترسونهقصه به پايان رسيد، اما...جاي صحبتهاي سحر دولتشاهي (ناهيد)، محمدحسن معجوني (بهرام)، نصرالله رادش (شهاب) و حميد لولايي (فرخ) در اين گزارش بسيار خالي است، اما هيچ كدام از اين افراد بنا به دلايل خاص خودشان حاضر به گفتگو نشدند. حالا چرا، ما هم نميدانيم.
اما در آخر اين خبر را بدهيم كه پخش اين مجموعه پس از ماه رمضان ادامه خواهد داشت، آن هم با تغييرات اساسي.
ولی این کار میتونست با کمی تلاش به پای کارهای مهران مدیری برسه !!! که نمی دونم دلیلش چیه به دلم مثل کارهای مدیری نمیشینه شاید ترکیب بازیگرا و فیلم و داستان کلیش باشه![]()
تهیه کننده ش لا به لای صحبتاش گفته بود که هدفش اساسا نوآوری بوده و حتی ریسک کم مخاطب بودن تو قسمتای اولیه رو هم به جون خریدن؛
من که به نظرم تکرار نکردن راههای پیموده شده دیگران از سوی رامبد جوان و گروهش ارزش داره.
در کل سریال جالبی بود ... امیدوارم بعد از ماه رمضان قشنگتر بشه ... ما که منتظریم
کاملاً موافقممن که به نظرم تکرار نکردن راههای پیموده شده دیگران از سوی رامبد جوان و گروهش ارزش داره.![]()
خدا کنه در درجه اول بعد از ماه رمضان قطع نشه... (مثل شب های برره که فکر کنم بعد ماه محرم دیگه ندادش) و دوم اینکه بعد ماه رمضان مسافران نسبت به الانش حداقل پسرفت نتداشته باشه... به قول یکی از دوستان خدا کنه که خرابش نکنن بعد از چند مدت یه سریال روتین درست و حسابی داریم میبینیم...
نه دیگه اگه رامبد آخرش نگفته بود ضبط داریم پخش نداریم حتما دیکه پخش نداشتیم![]()
برای اینکه تو این 30، 40 روز تایپیک از صفحه اول خارج نشه، راهی سراغ دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)