تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس میگیرید؟

راي دهنده
264. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • نیمادنت

89 33.71%
  • رفاتک

55 20.83%
  • راصد مارال

23 8.71%
  • میکال اکسین تک

4 1.52%
  • طلوع رایانه لقمان

18 6.82%
  • پژوهشگران جنوب

11 4.17%
  • غیره

64 24.24%
صفحه 67 از 414 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 4140

نام تاپيک: ADSL / شهر اهواز

داره خودمونی میشه zedeh@le_b@h@l's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوست عزیز دور ADSl خط بکش اصلآ ببوسش بذار کنار.

ما هم که کیانپارس هستیم خیر سرشون 2 سال هست که فیبر نوری کردن ولی ای کاش هیچ وقت فیبر نوری نمی کردن. هیج شرکتی نمی تونه ADSl بده.

***پیشاپیش به جمع وایرلس دار ها خوش امیدی***
    نه من از شاتل پرسیدم.توی سایتم وارد کردم گفت ساپورت می کنه.تنها مشکل من اینه که سرعت شاتل برای گلستان چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟

2. 3 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نه دوست من اسپم چیه حرفت کاملا درسته

من موندم بقیه مگه پیشرفت استانای دیگه رو نمیبینن
    اصفهان، مشهد، تبریزو......

به زار از همین گردوخاک شروع کنیم 3ساله گردوخاک میخوریم هیچ کی صداش در نیومد هیچ روزیم تعطیل نکردن همچی که رفت تا تهران یهو دس پاچه شدن فرداش اهوازم تعطیل کردن در صورتی که اهواز هواش آفتابی بود
    بابا چرا یکی سرعت و قیمت همین adsl رو نمی گه که توی اصفهان و تهران چطوره و توی اهواز چطور!!!!!!!!! تهران حتی واسه رانژه کردن پول نمی گیرن. دیگه حالا وارد بحث س ی ا س ی نشیم...
    Last edited by zedeh@le_b@h@l; 08-10-2009 at 00:25.

4. 5 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال nima_ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بابا چرا یکی سرعت و قیمت همین adsl رو نمی گه که توی اصفهان و تهران چطوره و توی اهواز چطور!!!!!!!!! تهران حتی واسه رانژه کردن پول نمی گیرن. دیگه حالا وارد بحث س ی ا س ی نشیم...

حتمآ بهت گفتن بیا ثبت نام کن هر موقع درست شد خبرت می کنیم.!!!

من یک سال و نیم پیش ثبت نام کردم/ *فکر کنم الان قرار دادم موریانه ها خورده باشنش فقط بنام خداش مونده*

آخرش هم بهم گفتن هزینه ی این کار واسه شرکت خصوصی بالاست باید مخابرات کابل بندازه بعدش ما سرویس بدیم. خدا بهت صبر بده

6. 5 کاربر از nima_ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

حتمآ بهت گفتن بیا ثبت نام کن هر موقع درست شد خبرت می کنیم.!!!

من یک سال و نیم پیش ثبت نام کردم/ *فکر کنم الان قرار دادم موریانه ها خورده باشنش فقط بنام خداش مونده*

آخرش هم بهم گفتن هزینه ی این کار واسه شرکت خصوصی بالاست باید مخابرات کابل بندازه بعدش ما سرویس بدیم. خدا بهت صبر بده
    پس فرستادنم پی نخود سیاه من اینترنت می خوام خوب. نمی دونم کسی از شما گلستانی هست که بفهمه من الان با تلفن هوایی(بی سیم) با dial up با سرعت 16 به اینترنت وصل می شم چی می کشم.... باز اگه از فیبر نوریه استفاده کنم جای شکرش هست.

8. 5 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

حالا حتما نمی ده؟؟؟؟؟؟ آخه من از یکی از آشناها توی شاتل پرسیدم گفت می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور بفهمم خطم فیبر نوریه؟؟؟ اون گفت من که نمی دونم حالا هست یا نه؟؟؟؟ ولی اونی که اومد وصل کنه هم گفت...

10. 4 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    *hwaz@*

پيش فرض

حالا حتما نمی ده؟؟؟؟؟؟ آخه من از یکی از آشناها توی شاتل پرسیدم گفت می دن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطور بفهمم خطم فیبر نوریه؟؟؟ اون گفت من که نمی دونم حالا هست یا نه؟؟؟؟ ولی اونی که اومد وصل کنه هم گفت...
    قبلآ جوابت رو دادم...(اگه فیبر نوری باشه عمرآ...!!)
    اگه خود مخابرات منطقت هم زنگ بزنی ممکنه یه آدم بیسواد همین طوری یه چیزی بپرونه و جواب قطعی نگیری!
    بهترین کار اینه که بری نیماد درخواست بدی و دستات رو رو به آسمون نگه داری و دعا کنی
    اگه هم فیبر بود که پولت رو پس میگیری...
    ولی حتمآ قبلش باهاشون شرط کن که اگر فیبر بود بلافاصله مبلغ رو بهت برگردونن!
    Last edited by fashion_boy; 08-10-2009 at 02:38.

12. 5 کاربر از fashion_boy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه skyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خوب بچه ها امروز صبح من رفتم نمایشگاه.
    اول بگم من فکر کنم من اولین بازدید کننده بودم ساعت 9:30 صبح!
    نماشگاه دو قسمت بود تو دو سالن.سالن اول(خلیج فارس) که مربوط به شرکت های تبلیغاتی بود همش تقریبا.
    سالن دوم (خرمشهر) هم مربوط بود به شرکت های کامپیوتری. حالا خودتون میرید میبینید.اما نکات مربوط به این تاپیک.
    شرکت نیماد با یه غرفه بزک شده اومده بود و اماده بود حسابی.اشانتیونش هم 1 ماه اینترنت رایگان بود برای ثبت نام.من رفتم پیش مسولش نه سلامی نه علیکی گفتم چرا سرویساتون اینطوری شده؟بعد یه اقای مو قشنگی گفت مخابرات پهنا نمیده ولی درست میشه تا 10 روز اینده.حالا شما اشتراک میخواین دیگه ؟! گفتم نه هر وقت درست شد میگیرم! یارو هم کمی کنف شد!
    رفاتک هم خبری نبود ازش (یا من ندیدم)
    یه شرکتی هم بود میگفت نمایندگی tp-link هستیم مودم و تجهیزات میفروخت.
    نکته خوب نماشگاه این بود که امسال نمایشگاه کمی تخصصی تر شده بود دیگه همش سیدی فروشی نبود.

راستی کاسپر 2010 internet security اصل هم بود 40 تومن بدجوری هوس کردم بخرم!
    با گوشی هم که برا wireless سرچ کردم یکی پیدا کرد به اسم rased-wimax که من نتونستم وصل شم.
    Last edited by skyboy; 08-10-2009 at 13:50.

14. 7 کاربر از skyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوست عزیز دور ADSl خط بکش اصلآ ببوسش بذار کنار.

ما هم که کیانپارس هستیم خیر سرشون 2 سال هست که فیبر نوری کردن ولی ای کاش هیچ وقت فیبر نوری نمی کردن. هیج شرکتی نمی تونه ADSl بده.

***پیشاپیش به جمع وایرلس دار ها خوش امیدی***
    راستی نیما جان پیش شماره تل ما 372 هست که پرسیدم گفت ساپورت می کنه(همون نخود سیاه). پیش شماره شما چنده که هنوز وصل نکردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!

16. 5 کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

نماشگاه دو قسمت بود تو دو سالن.سالن اول(خلیج فارس) که مربوط به شرکت های تبلیغاتی بود همش تقریبا.
    سالن دوم (خرمشهر) هم مربوط بود به شرکت های کامپیوتری. حالا خودتون میرید میبینید.اما نکات مربوط به این تاپیک.
    شرکت نیماد با یه غرفه بزک شده اومده بود و اماده بود حسابی.اشانتیونش هم 1 ماه اینترنت رایگان بود برای ثبت نام.من رفتم پیش مسولش نه سلامی نه علیکی گفتم چرا سرویساتون اینطوری شده؟بعد یه اقای مو قشنگی گفت مخابرات پهنا نمیده ولی درست میشه تا 10 روز اینده.حالا شما اشتراک میخواین دیگه ؟! گفتم نه هر وقت درست شد میگیرم! یارو هم کمی کنف شد!
    نکته خوب نماشگاه این بود که امسال نمایشگاه کمی تخصصی تر شده بود دیگه همش سیدی فروشی نبود.

راستی کاسپر internet security اصل هم بود 40 تومن بدجوری هوس کردم بخرم!
    با گوشی هم که برا wireless سرچ کردم یکی پیدا کرد به اسم rased-wimax که من نتونستم وصل شم.

واقعا یکماه رایگان می داد؟؟؟؟!!!!! سرعت چند؟؟؟؟ چطوری می داد حالا؟؟؟؟؟؟؟!!!! من که نمی تونم بگیرم

18. این کاربر از zedeh@le_b@h@l بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال djmilad_mrb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

راستی کاسپر 2010 internet security اصل هم بود 40 تومن بدجوری هوس کردم بخرم!
    خوب بچها برنامه روز جمعه برقراره یا باید مثل دوستمون خودمون بریم

من برام سوال شده وقتی میگن پهنای باندمون 2گیگه یعنی کلا میتونن به 16 نفر اشتراک 128 یا به 4 نفر اشتراک 512 بدن به نظرتون تحلیلم درسته ؟ اگه اینجوریه که پهنای باندشون خیلی کمه که

من که فکر میکنم بالای 50تا یوزر داشته باشن

دوست من اگه دیدی که نتونستی وصل شی به خاطر اینکه وای مکسه چون وای مکس استانداردش با وای فای فرق میکنه برا وصل شدن باید گیرندشو داشته باشی

من اگه بودم اگه سه ماهم اشتراک رایگانم می دادن با این وضیعت اصلا نمی گرفتم ، به جای اینکه مشکلاتشونو حل کنن هی یوزر اضافه میکنن
    Last edited by djmilad_mrb; 08-10-2009 at 14:28.

20. 5 کاربر از djmilad_mrb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •