تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 354 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3538

نام تاپيک: كلوپ S5230 Star

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

bebakhshid farsi nadaram ta farsi benevisam
    ye soale ebtedai dashtam man har kar mikonam ta barnamehaye java ro to mobile ejra konam minevise unsupported file type
    to khode goshi ham tanha 4 folder hast 1-image 2-sound 3- video 4-other file
    man ham barname ro ba formate jar va jad be tamome in folderha montaghel kardam vali ejra nemishe
    man bare ejra az liteFTP estefade mikonam va chon be internet vasl mishe hazine bar hast
    mishe begid chetori to khode mobile bedone barname liteFTP barnameha ro nasb konam

پروفشنال S!LENCE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    میدونم هر جا که باشم، آسمون همین یه رنگه...!

پيش فرض

لازم نیست تو منو چیزی باشه. شما ورد یا پی دی اف یا پاورپوینت رو بریز داخل گوشی بعد روش کلیک میکنی تا باز بشه. انگار داری یه عکس رو باز میکنی.

بله درسته همین 5233 هستش. اصلا 5230 تو ایران نیست.
    سلام
    ممنون بابت جوابتون
    در مورد نصب برنامه و بازی می دونم سامسونگ خیلی قوی نیست ولی یعنی هیچی نیست براش؟ مخصوصن بازی!
    لطفن نگید موبایل9 چون چیز خاصی توش ندیدم این دو تا تاپیک استیکی سامسونگ هم خیلی سخت توضیح داده بود.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزيز
    راستش منم از اين گوشي خوشم اومده و ميخوام اين گوشي رو بخرم ولي از گوشي S8000 Jet هم واقعا خوشم اومده والان دو دل هستم بين اين دو مدل
    هر چند اين گوشي S5233 واقعا گوشي خوب و خوشگلي هست ولي خوب S8000 ديگه همه چي تكميله ولي خوب الان قيمتش گرونه
    البته هر دو مدل واقعا جديد هستن و چنده ما بيشتر نيست كه وارد بازار شده
    من راستش بيشتر از 250 تا 270 نميخوام براي گوشي خرج كنم
    ميخواستم بيبينم به نظر شما دوستان من اگر تا آبان صبر كنم قيمت S8000 Jet به 250 ميرسه يا نه الكي صبر نكنم
    و همين الان S5233 بخرم ؟!

ممنون از دوستان كه انقدر مار وتحويل گرفتن و جواب من رو هم دادن

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

bebakhshid farsi nadaram ta farsi benevisam
    ye soale ebtedai dashtam man har kar mikonam ta barnamehaye java ro to mobile ejra konam minevise unsupported file type
    to khode goshi ham tanha 4 folder hast 1-image 2-sound 3- video 4-other file
    man ham barname ro ba formate jar va jad be tamome in folderha montaghel kardam vali ejra nemishe
    man bare ejra az liteFTP estefade mikonam va chon be internet vasl mishe hazine bar hast
    mishe begid chetori to khode mobile bedone barname liteFTP barnameha ro nasb konam
    اصلا احتیاجی به LiteFTP نیست دوستم.
    شما فایل جار رو روی گوشی بریز و بعد روش کلیک کن تا نصب بشه.
    حالا اگر نصب نمیشه حتما واسه استار نیستش. شما برنامه های مخصوص استار رو دانلود کن تا نصب بشه.

5. 2 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ممنون بابت جوابتون
    در مورد نصب برنامه و بازی می دونم سامسونگ خیلی قوی نیست ولی یعنی هیچی نیست براش؟ مخصوصن بازی!
    لطفن نگید موبایل9 چون چیز خاصی توش ندیدم این دو تا تاپیک استیکی سامسونگ هم خیلی سخت توضیح داده بود.
    ممنون
    کی گفته نیست؟!؟!؟
    من خودم کلی برنامه و بازی روش نصب کردم.
    همونطور که قبلا هم بارها گفتم تو سایت getjar.com کلی بازی و برنامه هست مخصوص استار.
    میتونی دانلود کنی و نصب کنی

7. 3 کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان كه انقدر مار وتحويل گرفتن و جواب من رو هم دادن
    والا دوست عزیز من از s8000 چیز خاصی نمیدونم.
    البته فکر نمیکنم اونقدر ارزون بشه. ولی همونطور که گفتی s8000 امکانات بیشتری از استار داره.
    ولی یه چیز رو مد نظر داشته باش، اونم اینکه امکانات گوشی رو نسبت به قیمتش بسنج. خوب استار با امکاناتی که داره به قیمت 170 تومن واقعا می ارزه. ولی s8000 دوربین قوی تر داره و وایرلس هم داره، قیمتش هم حدودا الان 370 هستش. حالا ببین چه انتظاراتی از گوشی داری. واقعا می ارزه که 370 تومن بدی یا نه؟!؟!
    همونطور که قبلا هم گفتم انتظار نداشته باش که اینقدر ارزون بشه.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم.
    اگه بازم سوالی داری بپرس. در خدمتیم.

9. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

8000 به 250 نمیرسه به 300 هم نمیرسه حداقل تا سال اینده ...

11. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ati_1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام.
    s5233 امکان تغییر tone مسج هاش وجود نداره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چرا برو تو تنظیمات پروفایل اونجا تنظیماتش را پیدا می کنی قبلا اشاره شده تو همین تاپیک

14. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام.
    s5233 امکان تغییر tone مسج هاش وجود نداره؟
    وقتی میری تو پروفایل و مثلا نرمال رو انتخاب میکنی ، اون بالا سمت راست نوشته incoming ... یه منو هست ... میزنی میاد پائین مسیج رو انخاب کن .

یکم دقت کنی پیدا میشه ...

راستی دوستان گوشی شما هم کند میزنه ؟
    یعنی وقتی موسیقی روشنه نمایش تصاویر و کار کردن در منوها کند میشه ؟

برای من اینجوریه ... بدجوری هم هست .

و اینکه توی تصاویر با کج کردن گوشی تصاویر خود بخود چپ و راست میشه ... این قابلیت برای موسیقی هم هست ؟

نقل قول:
    نوشته شده توسط ilp [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    ممنون بابت جوابتون
    ممنون

کی گفته نیست؟!؟!؟
    من خودم کلی برنامه و بازی روش نصب کردم.
    همونطور که قبلا هم بارها گفتم تو سایت getjar.com کلی بازی و برنامه هست مخصوص استار.
    میتونی دانلود کنی و نصب کنی
    این گوشی اصلا بدرد نرم افزار یا بازی نمیخوره . من تقریبا با نصف بازی ها مشکل دارم . همینطور نرم افزار ها . مثلا فایل منیجر برای این گوشی ندیدم بخوره بهش !!

کلا کسانی که تعلق خاطر به بازی و نرم افزار دارن بهتره این گوشی رو فراموش کنن تقریبا !
    ---------------------------------
    راستی دوستان اون لینک نقاشی روی مه رو من رفتم ، لینکش خراب بود ... اگه کسی تونست یه جای خوب اپلود کنه من بگیرم .

سلام به همه دوستان
    ممنونم بابت جواباتون و ببخشيد كه دير پاسختونو ميدم البته اگر دير جواب دادم فقط به اين دليل بود كه به خوبي اين دو گوشيو(استار و كوكي) با هم مقايسه كنم تا بهتر بتونم كسايي كه مثل خودم بين اين دو گوشي مردد شدن رو كمك كنم
    1.از نظر طراحي كوكي بهتره و قشنگتره هرچند به عقيده من استار مردونه تره كوكي تنوع رنگش هم بيشتره
    2.صداي كوكي توي اسپيكر به طور واضحي بلندتره ولي توي هدفون تقريبا برارن
    3.ال سي دي كوكي كمي درخشان تره و رنگها رو طبيعيتر نشون ميده البته من وقتي اين دو گوشي رو كنار هم گرفت اين مسئله رو متوجه شدم
    4.عكس استار بهتره و تشخيص لبخند استار هم خيلي حساسه و خوب عمل ميكنه هر چند براي منو خانمم دوربين موبايلا حتي اون 12 مگاپيكسلياش در حد يه شوخيه
    5.استار حساسيتش به لمس كمي بهتره و واكنشش سريعتره هر چند كوكي به اين خاطر كمي ديرتر واكنش نشون ميده چون با جلوه ها و انيميشنهاي خاصي از صفحه اي به صفحه ديگه اي ميره
    6. منوي كوكي خيلي قشنگتر ، كاربردي تر و جديتره منوي استار مثل گوشيهاي قديميه ولي توي دسكتاپ كوكي حسابي كم آورده استار با سه صفحه دسكتاپ و نوار ابزاري كه گزينه هاش به راحتي قابل تغييرن خيلي جلوتر از كوكيه كه با اينكه دسكتاپش دو صفحس اما نوار ابزارش خيلي محدوده و گزينه هاش قابل تغيير نيست فقط يه نمونه تفاوتشون اينه كه من آيكون بلوتوث رو براي دسترسي سريع به راحتي روي دسكتاپ استار آوردم اما خانمم نتونست اينكارو با كوكي اجام بده
    7.كوكي به طور كامل از زبان فارسي پشتيباني ميكنه و برعكس استار صفحه كليد كامل فارسي هم داره و حتي تشخيص دستخط فارسي هم داره و توي اين زمينه از استاري كه نه صفحه كليد كامل فارسي داره نه تشخيص دستخط خيلي بهتره(كلا تشخيص دستخط كوكي واقعا معركس و به راحتي و با دقت بالا حروف فارسي رو تشخيص ميده برادر من يه امنيا داره من خودم با آيفون كار كردم اما تو اين زمينه بدون شك كوكي خيلي بهتره)
    8.تو راديو استار گيرندش خيلي قويتره استار با يه سرچ يكي دو شبكه گرفت اونم اينجا توي خوزستان اما كوكي نتونست هيچ كانالي رو بگيره
    9.واكنش وسرعت مرور در استار بهتره و كوكي با اينكه كلي جلوه هاي ويژه داره اما بعد از مدت كوتاهي ازش خسته ميشيد و دلتون ميخواد كه سريعتر باهاش كار كنيد كاش گزينه اي داشت كه ميشد جلوه هاشو برداشت اما تا حالا من همچين گزينه اي نديدم
    10.توي شماره گيري سريع كوكي توي دسكتاپ دومش خيلي بهتر و سريعتر اين امكانو در اختيار صاحبش قرار ميده اما به جاش استار براي مخاطبيني كه عكس دارن يه منوي جداگونه و خيلي زيبا داره كه حسابي به اربابش حال ميده
    11.قلم كوكي خيلي جاها به كمك خانمم مياد كاش استار هم قلم داشت چون برعكس نظر دوستان من خيلي سريع بهش احتياج پيدا كردم
    12.هر دو كتاباي پرنيان و پي دي اف رو كه براي ما خيلي مهمه رو به خوب نشون ميدن
    13.استار توي پيمايش (كشيدن انگشت روي صفحه براي بالا پايين كردن گزينه ها) خيلي حساستر و سريعتره در كل تو اين زمينه استار بهتره
    14.توي نصب برنامه كوكي خيلي بهتره نه كه رو استار نشه برنامه اجرا كرد نه مشكل من اينه كه وقتي رو آيكون برنامه اي كه قراره نصب بشه كليك كني استار كمتر از 2 ثانيه پيام ميده كه برنامه به طور كامل نصب شد بدون اينكه سوالي بكنه يا اطلاعاتي در مورد برنامه بده اما كوكي دقيقا مثل گوشيهاي سيمبين دار اول سوال ميكنه بعد هم اطلاعات برنامه رو در اختيار قرار ميده و بعد برنامه رو نصب ميكنه كلا تو اين زمينه كوكي خيلي منطقي تر رفتار ميكنه اما استار ههمچي يهو...
    15.وقتي كسي فايلي رو براي استار بلوتوث ميكنه فقط پيام ميده كه دريافت شد و ديگر هيچ مستقيم ميره تو گالريش اما كوكي فايلي رو كه دريافت كرده روي صفحه نگه ميداره تا شما اگه دلتون ميخواد ببينينش يا ...
    16.كليد برگشت استار (تو سه كليد پاييني وسطي) خيلي كاربرديه و به من خيلي كمك ميكنه اما كوكي اين دكمه رو بالاي هر صفحه گذاشته كه لمسش زياد آسونم نيست كلا همونجور كه گفتم مرور توي استار خيلي راحتر و سريعتره
    17.تا يادم نرفته گالري كوكي خيلي قشنگتره اما همه چيزو با هم قاطي نشون ميده عكس و فيلم با هم توي موزيك پلير هم كوكي عكس خواننده رو خيلي بزرگتر نشون ميده اما استار مثل گوشياي نوكيا كوچيك بالاي صفحه سمت چپ
    بعدا سر فرصت عكساشونم براتون ميزنم
    در كل فكر ميكنم اين دو گوشي خيلي به هم نزديكن و برتريهاي زيادي نسبت به هم دارن اما فكر ميكنم اگر صد بار ديگه هم انتخاب كنيم من استار ميخرم و خانمم كوكي در ضمن فكر ميكنم استار خيلي بادوام تره و بيشتر كار ميكنه تو اين چند روزه اين احساس رو داشتم
    سعي كردم خيلي كاربردي اين دو گوشي رو مقايسه كنم نه تخصصي اميدوارم به دردتون بخوره
    مقایستون جالب بود ... الان من استار دارم احساس میکنم کار کردن باهاش کنده ... یعنی کلا اینترفیسش کند هست ... بعد شما میگی کوکی کندتره ... اونوقت چطور قابل تحمله !!
    و اینکه از نظر من استار طراحیش قشنگتره (شخصیه دیگه !) ... و اینکه اینترفیس استار واقعا جالبه و بسیار بسیار کاربر پسند . ساختن دسکتاپ هم براش سخت نیست . من میتونم با سه تا عکس در عرض یک دقیقه براش پس زمینه بسازم . اول یه عکس پایه طراحی کردم و بعد هم بر اسا نمونه انجام میدم . خیلی راحته ، پیشنهاد میکنم دوستان اینکار رو تست کنن .
    مثلا دوتا از اونایی که ساختمو گذاشتم توی ضمیمه ها ، یه تست یکنید روی گوشیتون .
    Last edited by Mohammad Hosseyn; 18-09-2009 at 07:30.

16. 3 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •