این منیجر هم مثله 09 پچها مستقل از هم هستند.یعنی شما میتونید آخرین پچ رو نصب کنید.نیاز به همه نیست.
این منیجر هم مثله 09 پچها مستقل از هم هستند.یعنی شما میتونید آخرین پچ رو نصب کنید.نیاز به همه نیست.
آخرین آپدیت نقل و انتقالاتش مال چه تاریخیه؟
راستی آپدیت 5،همونی که یه گیگ هستش آخرین آپدیت مربوط به نقل و انتقالات و دیتابیس بازی هستش؟
سلام
میشه لینک آخرین پج و لینک آموزش نصب پچ رو بذارین؟
ممنون
تو سایت که میری واسه دانلود آخرین آپدیت 5تا گزینه هست.
کدوم یکی رو باید دانلود کرد :
؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کنم آپدیت چهارم مناسب ترینش باشه
سلام
بچه ها یه سوال داشتم
وقتی تو قسمت ادیت فیفا منیجر یه تغییراتی میدم و بعد ذخیره میکنم کجا اینا ذخیره میشه
آدرسش تو کامپیوتر رو میخوام
چون میخوام ویندوزم رو عوض کنم و وقتی دوباره بازی رو نصب کردم بتونم این ذخیره ها دوباره سره جاش paste کنم
تا جایی که من میدونم نقل انتقالات با پچها درست نمیشه.اگه هم بشه من نمیدونم.ولی تغییراتی که ایجاد میکنه رو میتونی اینجا بخونی :
درضمن حجمش همن یک گیگ یا 999مگابایت هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اسمش اینه : FIFA World Cup™ Update
اولن بهت توصیه میکنم اینکارو نکنی.چون آخرین باری که من این کار رو کردم با وجود اینکه کل فولدر فیفا منیجر و سیو داکیومنت رو کپی کرده بودم وقتی رفتم تو ادیتور دونت سند میداد.اما اگه خواستی اینکارو بکنی اولن پوشه ی فیفا منیجر تو داکیومنت رو کامل کپی کن.دومن فایلهای دیتابیس تو فولدر منیجر.
این بازی واسه چه کنسولاییه؟خیلی جالب به نظر میاد
یکی از مشکل های بازی فیفا در سانت کردن به سمت دروازبان و سر زدن به توپ هست ؟ که در تمام نسخه هاش هست ولی شرکت کونامی فوتبالش این طور نیست کی این مشکل رو رفع می کنند ؟ فیفا ...
سلام خسته نباشید
من آخرین آپدیت رو که حدود 1g بود رو دانلود کردم ولی هنگام نصب این پیغام رو میده :
the installation is not possible.there is already a later version of the game installed.
خواهشن راهنمایی کنید.
چرا هیچ کس جواب نمیده؟؟؟؟؟؟
کشتین ما رو با این سرعت جواب دادنتون!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)