تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 1024 اولاول ... 175763646566676869707177117167567 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

خودت میدونی
    یعنی خنده با صدای خخخ
    اینو یکی از کاربرا با یوزر hoosein اختراع کرده
    من تاریخچه ش رو نمیدونستم! ایول! : دی

کلاسای پیش (درسای اختصاصی) رو که از الان شروع کردیم می رم هفته ای 4 روز ...کلاس فقط شیمی رو می رم چون 2 فصل آخر شیمی 2 هیچی ازش نفهمیدم و اونقدرم سخته که خودم نتونستم بخونم (اینم فقط هفته ای یه جلسه تا آخر تابستونه) به شما هم توصیه می کنم اول خودتون بخونین فقط درسایی رو که نتونستین تنهایی از پسش بریایین برین کلاس ...کلاس واقعا وقت تلف می کنه واسه درسایی که بشه تنهایی یاد گرفتشون
    کاملا تایید میکنم.
    منم واسه اینکه از این دوراهی در بیام شنبه رو رفتم کلاس فیزیک رایگان کانون رو رفتم. میدونین فقط 1 مرحله از مراحل خوندن رو برطرف میکنه و اونم مرحله تست و تحلیل تسته. که اینو میشه با 10 سال کنکور جبران کرد. خیلی توی کلاس زمان میبره تا اینو به اونایی که نفهمیدن، بفهمونن. بعدشم کلاس 4 ساعت بود از 8 تا 12.5. نیم ساعت هم استراحت. خب توی 2 ساعت اول که سومی ها (اونایی که میخوان برن سوم) هم توی کلاس بودن و چیزایی استاده میگفت که خیلی تکراری بود.
    با اینکه استادش آقای دادگر (تو اصفهان معروفه) بود و خیلی هم خوب درس میداد، اما آخرش وقت میگرفت. تنها چیزایی هم که توی کلاسش برام تازگی داشت یا مطالبی بود که نخونده بودم یا مطالب پیش بود. یا اینکه روش تستی بود که فکر کنم توی کتاب کمک درسی حتما هست.
    اگه فرض کنیم توی 2 ساعت، 6 تا تست کار کنه، من توی این 2 ساعت خیلی بیشتر میتونستم تست کار کنم.
    اما خب. همش هم نمیتون بد بگم! خوبی که کلاس داره اینه که آدم رو فعال میکنه، مخ رو فعال میکنه! باعث میشه خودت کشیده بشی طرف درس اما اگه بعد از کلاس نخونی، چه فاییده؟ همه ی کلاس میپره. پس اگه یه روز بری کلاس فیزیک و با مرور بعد از کلاسی که میکنی، خیلی وقت گرفته میشه.
    توصیه میکنم اگه کسی (مثل من) میبینه که میتونه این کارو خودش بکنه، چه بهتر که کلاس نره. اما اگه میبینه که یکی باید هلش بده و مشتاقش کنه به درس خوندن و مخصوصا تست زدن، کلاس بره بهتره.

حالا من کلاس دیفرانسیل (چهارشنبه) رو هم میرم ببینم اون چطوره.

آخرش باید آزمایشی میرفتم تا بفهمم چه کنم!

فقط کتاب درسی بعد اگه لازم بشه کتاب کمک درسی
    تایید میشه!
    اگه کسی کتاب درسی رو نفهمه، به هیچ وجه کمک درسی رو هم نمیفهمه.

2. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

فقط کتاب درسی بعد اگه لازم بشه کتاب کمک درسی
    تایید!!

من اول کتاب درسی رو میخونم مثالا و تمریناشو حل میکنم.. اگه نفهمیدم کمک درسی....

4. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Animators's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    نایین

پيش فرض

سلام... می گم واقعا دیگه باید شروع کنیم به مطالعه..... من با تخصصی ها مشکل ندارم ولی با دروسی مثل ریاضی کلا مشکل دارم... چون نمی دونم چطوری باید این درسها را خوند.... می شه یه کمکی بکنید... خواهشمندم....
    Last edited by Animators; 12-07-2009 at 15:04.

6. این کاربر از Animators بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه siafu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این تفکیک بین دروس موجب میشه کسالت و بی حوصلگی که از خوندن فقط یه درس به بار میاد جلوگیری بشه
    مشاور ما میگه سر جلسه کنکور باید بین چند درس شیفت کنی پس موقع خوندن هم باید چند درس رو در روز بخونی

8. 2 کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کسی روز و ساعت دقیق پخش برنامه ی فرصت برابر رو میدونه؟

10. این کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من کلاس هایی که میرم پیشو شروع کردن به درس دادن که از مهر پایه رو بگن و برسن دوره کنن ولی آزمون ها در تابستون دروس پایه رو اولویت قرار دادن. یعنی من تو خونه 80 درصد درس های پایه رو میخونم و 20 درصد درس های کلاسمو این خوبه ؟!

12. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من کلاس هایی که میرم پیشو شروع کردن به درس دادن که از مهر پایه رو بگن و برسن دوره کنن ولی آزمون ها در تابستون دروس پایه رو اولویت قرار دادن. یعنی من تو خونه 80 درصد درس های پایه رو میخونم و 20 درصد درس های کلاسمو این خوبه ؟!
    من درس هر روزو همون روز می خونم-حالا هر چی که درس بدن- و بعد هر چقدر وقت داشتم طبق برنامه ی آزمونا می خونم

14. این کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگه نظر منو بخواي اصلا خوندن پيش رو تو تابستون پيشنهاد نميكنم.ابتدا بايد پايه رو مسلط شد و بعد رفت سراغ پيش كه اين ٢ ماه و نيم فرصت تقريبا خوبيه
    ---------------------
    دوستان كنكوري لطفا به سوالات آخرين پست ص ٦٤ پاسخ بدين!
    ممنون

16. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آره خودم روی درس های پایه زوم کردم ولی طبق کلاسی هم که میرم نیم نگاهی به پیشم دارم

18. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

من درس هر روزو همون روز می خونم-حالا هر چی که درس بدن- و بعد هر چقدر وقت داشتم طبق برنامه ی آزمونا می خونم
    آره راس میگی باید همون روز بخونم اونارو و بقیه وقتمو طبق آزمون ها پیش برم. ولی برنامه آزمون ها سنگینه میترسم نرسم نمیخوامم از همین شروع زیاد فشار بیارم که زده بشم. امیدوارم که همچی خوب پیش بره.
    Last edited by siafu; 12-07-2009 at 16:17.

20. این کاربر از siafu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •