منظورم دانلود بود
یه بار دیگه نصب کن بازیو آخر نصب به اینترنت کانکت شو. بعد قبل اینکه کرکی که دانلود کردیو کپی کنی بازیو اجرا کن
شاید خود بازی ای که خریدی کرک شده باشه
منظورم دانلود بود
یه بار دیگه نصب کن بازیو آخر نصب به اینترنت کانکت شو. بعد قبل اینکه کرکی که دانلود کردیو کپی کنی بازیو اجرا کن
شاید خود بازی ای که خریدی کرک شده باشه
سلام
بازی خیلی جالبیه و ارزش یکی دوبار بازی کردن رو داره. متاسفانه سبکش کامل عوض شده اما نه اونطور که تو ذوق بزنه من یکی که خودم دارم به شیوه قبلیا بازی میکنم . یواشک اینور اونور میرم و هرچی کلید و پریز خاموش میکنم و یا چراغارو میشکنم تا مخفی بمونم. گرافیک خوبه در حد بازی های روزه ولی نمیدونم چرا برای من بعضی جاهای سنگین افت فریم داره. در حالی تمام بازی های روزی رو که بازی کردم بابالاترین گرافیک 40 50 فریم میگیرفتم اما اینو بعضی جاها به 10 میرسه نمیدونم مشکل کم اوردن سیستمه یا باگه گرافیکیه بازی. ؟؟؟؟؟؟
توی win vista و 7 تقریبا عین همند و توی این فولدر هستش...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اون milad رو با یوزر خودتون باید عوض کنید...
---------- Post added at 02:28 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------
آقایون بازی واسه من خیلی crash داره واسه شما هم همینطوره؟
سیستم من
ati 4870 1gig gddr5
cpu e7600
4gig ram ocz 1066
هستش...
Last edited by plsboy; 02-05-2010 at 13:40.
چرا این بازی یه نقشه نداره معلوم بشه دشمنا کجان![]()
یهو میریزن سر آدم
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:38 PM ----------
من گذاشتم روو بالاترین گرافیکش افت فریم هم ندارم خیلی روون اجرا میشه
چش نخوره بزنم به تخته![]()
بازم يه سورپريز ديگه از SKIDROW
كرك براي بازي آنلاين تو PC هم اومد .
سلام
سیستمون چیه؟ من 4400 amd دارم و 3 گیگ رم ژل 800 و 4670 ati با 1 گیگ رم و ddr3. فکر کنم مشکل از cpu باشه چون همون اول هم کهسیستمو چک میکنه از cpu ایراد میگیه و میگه ضعیفه. بماند که من با همین سیستم خیلی از بازی ها نظیر اساسین و یا بایو و یا کال اف و خیلی دیگه رو با بالاترین جزییات اجرا کردم.
سلام من بازی نصب کردم کرکم کپی کردم ولی میزنه که
Video cart: NVIDIA GeForce GT 330M not supported
چه کار کنم تا اجرا شه مرسی
بازي كارت گرافيك شما رو پشتيباني نميكنه . يعني نميتونيد بازي رو انجام بديد .سلام من بازی نصب کردم کرکم کپی کردم ولی میزنه که
Video cart: NVIDIA GeForce GT 330M not supported
چه کار کنم تا اجرا شه مرسی
کو مهندس ؟! بازیهای آنلاین و شبکه ای ؟!
بازی خیلی خوشگل و تر تمیز داره بهت میگه که روی این کارت گرافیک بازی اجرا نمیشه...
شرمنده...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)