تایید می شه
اشتباه از من بوده
تایید می شه
اشتباه از من بوده
خوب تو همون Region and language فارسی نداره
اونو چی کار کنم تو xp بلدم چه جوری بهش فارسی اضافه کنم ولی تو 7 کلی فرق کرده
control panel
Region and language option
Keyboard and languages
change keyboards
general
add
persian
ممنون آقا حمید یه سوال دیگه هم داشتم چه جوری به این قسمت فارسی رو اضافه کنم (فارسی نداره)
یادته درباره درایو سی دی برات گفته بودم اینم یه عکس از اون موقع ای که گیر میکرد از تنظیمات درایو
میدونی منطورش یعنی چی
![]()
Last edited by mehdi_08; 26-08-2009 at 12:29.
برو داخل اون تب شیت آخر كه نوشته ادمیسنیترتیو
داخل اون زبان غیر یونیكد رو فارسی كن
در اون لیستی هم كه گذاشتی پرشین هست نه فارسی
داخل لیست پی بگرد نه لیست اف
در مورد درایو دی ی دیت هم احتمالا درایور مجازی نصب كردی
درسته؟
برو داخل دیوایس منیجر یك بار آن اینستال كنش و بعد ریستارت كن دوباره بشناسش
ضمنا علتش اینه كه دو تا درایور همزمان می خوان باهاش كار كنن و ویندوز مونده چه كنه![]()
ایول داش حمید مشکل فارسی کردنش رو با راهنمایی های شما حل کردم
برا این درایو دی سی هم ببینم نتیجش چی می شه
سلام دوستان
من نشستم و تمام اين 67 صفحه رو خوندم. اطلاعات زيادي كسب كردم و از همينجا از همه دوستان خصوصا" آقا حميد گل تشكر ميكنم.
مجموعا" بين دو مدل 5738z و 4736z گير كردم . انتخاب خودم 5738 زد است. چون صفحه كليدش مجزا است و مانيتورش بزرگتره و براي فيلم ديدن بهتره. اما از طرفي 4736 هم جديدتره و تازه معرفي شده و بروز تره. تازه سبكتر هم هست و قشنگتره. بنظرتون بازهم فرقي ميكنه كدومو بگيرم؟ راهنمايي نهايي رو بكنيد تا يكيشو وردارم.
ممنون. بهجويي.
سلام خدایی من تنها تو این فروم این برخورد رو دیدم که یه بار باید سوال کنی یه بار هم درخواست کنی سوالتو جواب بدن!
محبت کنید جواب ما رو هم بفرمایید
فقط می شه رم رو ارتقا داد
قیمت شون هم تو سایت سازگار ارقام زده
امروز زفتم سایت سازگار قیمت acer aspire 5738 g رو زده بود 829 گرونش کردن بی وجدان ها قیمت 5738 خالی هم زده 720 اخه چرا تا دیدن مشتری زیاد هست کشیدن بالا این لپ تاپ تا 2 هفته پیش ارزون تر بود اخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)