سلام.
البته اینجور که میفرمایید نیست من رو دایموند 2 تست نکردم اما رو خیلی از پاکت پی سی ها خیلی خوب کار میکنه.![]()
سلام.
البته اینجور که میفرمایید نیست من رو دایموند 2 تست نکردم اما رو خیلی از پاکت پی سی ها خیلی خوب کار میکنه.![]()
خوب اگه برنامه اي داريد به منم بديد امتحان كنم ببينم كار ميكنه يا نه؟
سلام
آقا من زیاد با HTC آشنا نیستم،نمی دونم کدوم مدلشو بگیرم؛یه سوال داشتم:
این HTC Touch 3g چیا نداره که بعد خریدن ممکنه تو یه گوشی دیگه ببینم ،پشیمون بشم که چرا اونو نخریدم؟(این از اون سوالایی هست که مشکل جای دیگه گیرتون بیادها،کامل جواب بدین!)
سلام . كسي ميتونه منو راهنمايي كنه ميشه تو دياموند 2 به بلوتوث هاي دريافتي ادرس دلخواه واسه دخيره فابل داد . من فايل صوتي هام ميره تو sound مموري كارت ولي تصويري هام ميره تو my documents حافظه گوشي .
سلام
شما میتونید با استفاده از برنامه ای که اپلود کردم، فایلهاتون رو هر جا دلتون خواست دریافت کنید. وحتی بگید که فایلهایی با پسوند x در پوشه Y ذخیره شود..
برای ارسال هم گزینهای خوبی داره..مثلا میتونید کل یک پوشه رو که توش 10 تا پوشه دیگه هست رو سند کنید!
در کل برنامه بسیار جالبیه، پیشنهاد میکنم هر کسی نصب نکرده بکنه..
توجه: فقط برنامه فارسی هست، پس حتما در گوشیتون باید فارسی ساز نصب شده باشه.
لینک دانلود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
آقا شما باید تو قسمت مشاوره برای خرید پاکت پی سی مقدار ی که میخوای هزینه کنی رو بگی تا بچه ها بهترین رو بهتون معرفی کنن یا اگر در مورد گوشی خاصی هم راهنمایی بخوای اونجا سوال کنی نه اینکه تو تاپیک تمام گوشیها از 3G سوال کنی.الان اینجا تاپیک دایموند 2 هست تو چند تا تاپیک دیگه هم فکر میکنم سوالتون رو دیدم.
اینم لینک تاپیک مشاوره:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من فارسي ساز هم دارم اما با اين نرم افزار فايلها رو نمي گيره تو گوشي طرف اصلا نميشناسه بلوتوث منو .
ممنون
با سلام..........
میخواستم بدونم کسی آندروید را برای این گوشی پورت کرده؟...........
سلام
میخواستم بدونم آیا این حقیقت داره که رام های غیر اصلی بعضیا شون سرعت و پایداری خیلی بیشتری نصبت به رام اصلی دایموند 2 دارند ؟
اصلاً دوستانی که تجربشو دارن تعویض رام رو پیشنهاد میدن ؟
رام من فابریک 6.5 هست ، بعضی وقتا باگ های زشتی میده
بنظرتون ارزشش رو داره که رامم رو عوض کنم ؟
=========================
یه مسئله دیگه
من یه برنامه ویرایش تصاویر نصب کردم ، بعد از اون از توی فایل اکسپلوره همه تصاویر رو با اون برنامه باز میکرد
ولی من نمیخواستم اینجوری باشه یعنی میخواستم که با همون برنامه پیش فرض گوشی تصاویر رو باز کنه
این شد که برنهمه رو uninstall کردم
اما بعد از اون وقتی توی فایل اکسپلوره روی عکس ها دبل کلیک میکنم یه پیغام میده که برنامه نیستش و نمی تونه باز کنه
لپ مطلب :
من چه طوری میتونم تنظیم کنم که عکس ها توی فایل اکسپلوره با چی باز بشه
مثل توی کامپیوتر که کلیک راست میکنی و از گزینه open with میتونی تنظیم کنی
توی ویندوز موبایل چطوری این کار رو میشه کرد؟
مرسی
شاد زی
Last edited by megawave; 09-04-2010 at 19:27.
سلام.
تو XDA من امروز دیدم که واسه این گوشی هم پورت کردن.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)