و خداوند Quick Save را آفرید...
و خداوند Quick Save را آفرید...
البته باید خدمتتون عرض کنم که من شخصا منظورم تفاوت بین ow و خطی بودن این دو بازیه!!
اصلا میشه به جرئت گفت که نحوه پردازش textur_ها در بازی open world با یه بازی خطی کاملا متفاوته!!
در یه بازی ow کلیه آبجکتها و تکستورهای موجود در بازی کاملا سه بعدی هستند و در محیط بازی در هر حرکت باید کلیه اپجکتها پردازش بشند که خود این باعث سنگینتر شدن نحوه پردازش در بازی میشه ولی در یه بازی خطی کلیه آبجکتها حالت سه بعدی ندارند(البته نمیگم که این بازی کاملا خطی هست ولی بالاخره جزء بازیهای خطی حساب میشه)وبه خاطر همین پردازش گرافیک بازی مخصوصا در دور دستها خیلی راحت تر میشه اصلا فکر میکنید چرا crysis با اینکه گرافیک وحشتناکی نسبت به این بازیها نداشت اینقدر بد فریم میداد (اشتباه نشه ولی مطمئنا 4 برابر قویتر از این بازی نبود که 4/1 این بازی فریم میداد!!)برای اینکه فقط یکی از دلایلش این بود که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
در ضمن بازم میگم من far cry 2 رو بازی نکردم و زیاد بهش گیر نمی دم(اگر چه ترایلرها و عکسهای زیادی ازش دیدم) ولی من بازم میگم توی پست اولم شخصا نظرم روی نور پردازی این بازی بود....
به هر حال من میگم بهتره یه جورایی بیخیال این بحث بشیم چون یه بحث کاملا تخصصیه و اصلا ربطی به این تاپیک نداره...
موفق باشی![]()
اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
گفتم که بیخیال حوصله کل کل کردن ندارم آخر این بحثها هم (البته توی این جور تاپیکها)جز اعصاب خوردی به هیچ جا نمیرسه
البته اینم بگم نمی خوام بگم جوابی نداشتم فقط به همون دلیل بالا دیگه بحث رو کش نمی دم....
سلام
من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.
ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.
ممنون.
والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردم
يعني من بايد بدون صدا برم؟
يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟
دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کن
حتما صدا میاد
هيچ مشكلي كه براي صداهاي ديگم پيش نمياد كه؟؟
حتمآ درست ميشه؟
من ويندوزم sp2 يعني به خاطر اينه كه صدا ندارم؟
unistall هم كردم درست نشد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)