تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 83 اولاول ... 175763646566676869707177 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 826

نام تاپيک: Call of Juarez: Bound in Blood

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه بدی داره این بازی اگه بخوای یه مرحلرو دوباره بازی کنی باز ی از همون جا ریست میشه و سیوت اگه تا آخرم رفته باشی میپره
    و خداوند Quick Save را آفرید...

2. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

منم مقایسه گرافیک کردم نه خطی OW بودنشون از لحاظ گرافیک و جزئیات کلا فارکرای 2 یه شاهکاره یعنی وقتی می ذاری روی Very High ذازی رو اصلا احساس می کنی توی آفریقا هستی فارکرای 2 الهه یک بازی پر کیفیت هست دیگه این مشخص هست ولی خوب کریسیس وارهد از لحاظ گرافیکی برتری نسبی داره به فارکرای 2. در واقع به لحاظ قدرت گرافیکی اگه کریسیس وارهد رو بذاریم کنار فارکرای 2 از بقیه بازی های اول شخصی که دیدم به لحاظ گرافیکی برتره. دقت کنید که مقایسه من از لحاظ گرافیکی هست و صحبتی در مورد خطی یا OW بودنشون نمی کنیم
    البته باید خدمتتون عرض کنم که من شخصا منظورم تفاوت بین ow و خطی بودن این دو بازیه!!
    اصلا میشه به جرئت گفت که نحوه پردازش textur_ها در بازی open world با یه بازی خطی کاملا متفاوته!!
    در یه بازی ow کلیه آبجکتها و تکستورهای موجود در بازی کاملا سه بعدی هستند و در محیط بازی در هر حرکت باید کلیه اپجکتها پردازش بشند که خود این باعث سنگینتر شدن نحوه پردازش در بازی میشه ولی در یه بازی خطی کلیه آبجکتها حالت سه بعدی ندارند(البته نمیگم که این بازی کاملا خطی هست ولی بالاخره جزء بازیهای خطی حساب میشه)وبه خاطر همین پردازش گرافیک بازی مخصوصا در دور دستها خیلی راحت تر میشه اصلا فکر میکنید چرا crysis با اینکه گرافیک وحشتناکی نسبت به این بازیها نداشت اینقدر بد فریم میداد (اشتباه نشه ولی مطمئنا 4 برابر قویتر از این بازی نبود که 4/1 این بازی فریم میداد!!)برای اینکه فقط یکی از دلایلش این بود که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
    در ضمن بازم میگم من far cry 2 رو بازی نکردم و زیاد بهش گیر نمی دم(اگر چه ترایلرها و عکسهای زیادی ازش دیدم) ولی من بازم میگم توی پست اولم شخصا نظرم روی نور پردازی این بازی بود....
    به هر حال من میگم بهتره یه جورایی بیخیال این بحث بشیم چون یه بحث کاملا تخصصیه و اصلا ربطی به این تاپیک نداره...
    موفق باشی

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

که بازی سازهای اون بدون اینکه ملاحظه ما گیمرها رو بکنند موتور بازی رو طوری طراحی کرده بودند که در لحظه می بایست کلیه textur_های محیط اطراف حتی در دور دستها رو هم محاسبه میکرد واین باعث سنگینی بیش از حد این بازی شده بود!!!
    اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اولا اون که اجسام سه بعدی بازی از دور دستها پردازش بشه مربوط به موتور بازی نیست و مربوط به ساخت بازیه . دوما Depth Of Field به این حرفه ای من تو هیچ بازی دیگه ای ندیدم . کاملا مشخص بود هر چی به اجسام نزدیکتر میشیم دقیقتر پردازش میشه .
    گفتم که بیخیال حوصله کل کل کردن ندارم آخر این بحثها هم (البته توی این جور تاپیکها)جز اعصاب خوردی به هیچ جا نمیرسه
    البته اینم بگم نمی خوام بگم جوابی نداشتم فقط به همون دلیل بالا دیگه بحث رو کش نمی دم....

6. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

سلام

من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.

ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.

ممنون.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام

من از اون روش پست اول براي رفع مشكل صدا استفاده كردم اما درست نشد.

ميشه كمكم كنيد؟آخه بدون صدا اصلآ حال نميده.

ممنون.
    والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردم

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

والا تا حالا کسی موفق به کشف این مشکل صدا نشده که دقیقا چی باعث میشه که صدا نداشته باشه من مودم دایال کلا ندارم و ویندوزم SP3 Orignal و کارت صدا هم Onboard High Defenition هست مشکلی ندارم هیچ کاری هم نکردم
    يعني من بايد بدون صدا برم؟

يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

يعني من بايد بدون صدا برم؟

يعني نميشه مشكل از دي وي دي باشه؟
    دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کن
    حتما صدا میاد

11. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

دوست من برو در قسمت control panel مودمتو unistal کن
    حتما صدا میاد
    هيچ مشكلي كه براي صداهاي ديگم پيش نمياد كه؟؟

حتمآ درست ميشه؟

پروفشنال abtin5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    پشت كتاب يا كامپيوتر

پيش فرض

من ويندوزم sp2 يعني به خاطر اينه كه صدا ندارم؟

unistall هم كردم درست نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •