والا محمد جان من تویه 09 همچین چیزی دیده بودم!
شاید تلویزیونتون Full نیست یا دقت نکردین و ... چون صحنه ی طراحی ورزشگاه و نور پردازی تویه 09 فوق العاده بود و من تفاوت کمی با واقعیت میدیدم!
والا محمد جان من تویه 09 همچین چیزی دیده بودم!
شاید تلویزیونتون Full نیست یا دقت نکردین و ... چون صحنه ی طراحی ورزشگاه و نور پردازی تویه 09 فوق العاده بود و من تفاوت کمی با واقعیت میدیدم!
پس دقت نکردم ، چون 40 اینچ ال سی دی 1080 Full HD جلومه ، پس یحتمل کور رنگی دارم!! یا چشام ایراد داره!!
پس تو این فیفا10 چه غلتی کردن ؟؟ همین 360، اگر قضیه ی Asian Champions Leage هم نشه که هیچی!!
باید همین 09 آپگرید شدش رو بازی بازی کنیم!!
بابا پس من چي دارم مي گم من هي مي گم اين EA واسه فيفا 10 هيچ كاري نكرده ديگه كلا انگار ايست مغزي شده. تفاوت بين فيفا 09 و 10 چه كارنت و چه نكست به اندازه يك سال نيست. خوب آدم چه قدر مي تونه با يه منيجر مود جديد حال كنه فوقش 3 ماه پس بقيه سال چي؟ ملت گيم پلي پيشرفته تر مي خوان راستش من اصلا گيم پلي اون ويديو ingame رو نپسنديدم يه جا هست اولش 2 تا بازيكن دنبال توپ مي دون مثله اينه كه دارن راگبي بازي مي كنن آخه توي فوتبال مگه اونطوري راه مي رن و مي دون؟ درسته يه حالت زنده و طبيعي داره استايل ها ولي خداييش توي فوتبال واقعي و حرفه اي اون حركات ديده نميشه يه فكري باس به حال اين مسئله مي كرد. من نميدونم امسال سازندگان بازي رفتن تعطيلات؟ احتمالا واسه همين فرصت نكردن بازي ماه آوريل رو بسازن
آه pc بازها ea رو گرفته و مخششون تعطیل شده ودیگه ایده ای ندارن
من که گفتم ea داره خودش با دست های خودش خودکشی میکنه
به احتمال زیاد امسال PES فروش بیشتری نسبت به فیفا داشته باشه همونطور که سه سال پیش PES 6 فروش بیشتری نسبت به رقیبش داشت .
من امید زیادی به دریبل و حرکت 360 درجه داشتم و البته هنوزم دارم امیدوارم فیفا 10 بهمراه نوآوری جدیدش ازGAMESCOME سربلند بیرون بیاد و دل تمام دوستارانشو شاد کنه .
چند نفر از کسانیکه فیفا 10 رو بازی کرده بودن میگفتن دریبل 360 درجه توی زمین آزادی عمل زیادی به ما داده بوداما کنترل کارکترو خیلی مشکل کرده .
الان اومده یا قراره بیاد
مگه زمان اومدنش oktober نیست؟
FIFA 10 confirmed for October 2 release
EA تاریخ عرضه بازی برای PS3, 360, Wii, DS, PSP and PC رو 2 اکتبر اعلام کرد یعنی 10 مهر
سلام دوستان .........
چند روزی نبودم ........................
کاورهای بازی برای نسخه pc ........!
البته نمیدونم این کاور ماله انگلیس هستش فقط یا نه ........!!!
تری و رونی
تری و رونی بهمراه ولکات
اینم کاور کشور آلمان
.................................................. ...........
در جایی خواندم که دریبل 360 درجه برای نسخه PC نیز خواهد بود ..................
Last edited by google_boy07; 05-08-2009 at 20:09.
چطوریه که این رونی توی همه کاورها هستش؟
دیگه کاور المان چه ربطی به رونی داره؟!
البته فکر میکنم اون لمپارد باشه !
از ریخت این رونی دیگه خسته شدیم ! باباش تو EA کار میکنه ؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)