خدا رو شکر همین جوری کج دار و مریض کنن بهتره
خدا رو شکر همین جوری کج دار و مریض کنن بهتره
اخه مشکل اینجاست که دیگه شارژ گیر نمیاد یکی مثل من که به همه شارژ میداد الان واسه تک فروشی هم دیگه گیرم نمیاد!!![]()
اتفاقا مشکلی نیست که شما بمون ما امتحانمون تموم شه بعد روزی 1000 تا هم خواستی برات اوکی می کنم![]()
نه از شوخی بگذریم اینجوری حداقل می شه برنامه ریزی کرد که آیا می شه کار کرد یا نه اگه اینجوری باشه خوبه مگه یه امور مشترکین روزی چندتا می خواد تک فروشی کنه همون 50 تا بسه دیگه![]()
اگه برنامشون مشخص باشه میشه کار کرد
اما نه تنها همراه اول بلکه تمام ارگانها و نهادها و هر چی بگی تو ایران حتی خود ما! معلوم نیست کارمون چجوریه امروز یه جور فردا یه جور دیگه بی برنامگی تو ذات ما ایرانیهاست (فقط بلدیم از خودمون تعریف کنیم کشور فلانیم ....(انرژِی هسته ایو ... ))کاریشم نمیشه کرد
واسه اینه میگم الانو بچسبید معلوم نیست یک دقیقه بعد چی میشه
آقا من رفتم تو اینترنت بانک ملت ام ، متاسفانه کارت شارژ 2 هزار تومنی همراه اول هم اونجا نیست !
ببینید :
![]()
به غیر از این شرکت های خدماتی راه دیگه ای هم داره ؟؟؟ کسی تونسته بخره ؟؟
امروز خواستیم شیرین کاری کنیم !! 2 تا کارت ازمون خورد .
( به گفته ی دوستمون : زشته ) ** یه کلمه ی رکیک استفاده کنید خودتون ** به این شانس .
Last edited by Hamed-Beckham; 28-10-2009 at 19:12.
زشته
من که عمده میخرم 2300 بعد عمده میفروشم 2400
خیلی به صرفه تره تا از سایت بگیریو بخوره بعد زنگ بزنو اعصابت خرد بشه و...موهات سفید بشه و اخرشم هیچ
مملکت ****ماله
هیچ راهی بجز این دفاتر خدمات نیست حداقل فعلن
کدوم شهرین؟؟؟
Last edited by rahim206; 27-10-2009 at 23:05.
بعضي جاها 2-3 روزه كلا قطع شده يا 10 تا ميدن.در ضمن سهمیه دفاتر شده 50 تا روزی عوضیا کم کردن
ميگن تا حالا واسه تست بوده. يكجورايي ميخواستند جلو سوءاستفاده بعضيها (نميدونستيم شارژ خريدند از سايت و فروختن اسمش سوءاستفاده هست)رو بگيرند ولي واسه باند خودشون سود هنگفتي فراهم كردند و نون بقيه رو آجر كردند.با اينكه سهميه كم شده ولي ميشناسم كساني رو كه روزي 1000 تا به خودم ميدند.
از هفته بعد همه چي مشخص ميشه.
جسارتا شما چند تا گرفتی 2 تا خورد
هنوز پس نداده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)