دوستان اینم عکسهای تورس .............نمیدونم اونجا تورس داره چیکا میکنه !؟ عکس چی چی میگیره .............
ماله کاور بازیه !؟
قضیه اون دسته PS3 و XBOX 360 چیه !؟
![]()
دوستان اینم عکسهای تورس .............نمیدونم اونجا تورس داره چیکا میکنه !؟ عکس چی چی میگیره .............
ماله کاور بازیه !؟
قضیه اون دسته PS3 و XBOX 360 چیه !؟
![]()
قرار نیست از بازیکن های دیگه برای موشن کپچر دعوت کنن؟
فقط مسی و تورس رو اورده بودن ....!
تورس که حرکت به خصوصی نداره باید کاکا و رونالدینیو و یک سری بازیکن مثل اینهارو برای موشن کپچر دعوت کنند.
من میگم فقط مسی رو کپچر میکنن امسال ...
اما برای pes2011 فکر میکنم از همه بازیکنا برای کپچر استفاده بشه .....ی
این عکسها که گذاشتم ماله کپچر نیست که ..........نمیدونم ماله چیه !؟
محمود جان ممنون از متنی که گذاشتی .این متن بیان دیگه ای از اون متنیه که چند صفحه پیش گذاشته بودی .
تمام اخبار و شواهد حاکی از یک تغییر وسیع توی اجرا و کنترل بازی میده .
میگم اگه از دیوار صدا در بیاد از این آدام چیزی در نمیاد البته حق هم داره چون دیگه بهش اجازه نمیدن به اخبار و اطلاعات بازی دسترسی داشته باشه .بهزاد جان همونطور که مهران عزیز گفت ایشون یکی از مدیران wenb هستش و از کسانیکه که برای اجرای بازی دعوت شده بود یک جوریایی میشه گفت سخنگوی غیر رسمیه کونامی توی بخش PES هستش و با اونا در ارتباطه .البته همین وضعیتو توی EA و فیفا داره .
در هر صورت باید تا 9 جولای صبر کنیم تا اخبار مربوط به گیم پلی بازی و بقیه جزئیات بازی از مجله PSM3 منتشر بشه .
حالا چرا گیر دادن به تورس؟
چرا ندن؟یکی از بهترینهای دنیاست...همش هم که نمیشه مسی و رونالدو باشن
ممنون بابت اخبار...
حالا این 9 جولای به تاریخ خودمون کی میشه؟
تقریبا میشه 2 هفته دیگه (13 روز دیگه )................
یعنی این پنج شنبه که بیاد نه اون پنجشنبه دیگش
.................................................. ........................
امیدوارم تو گیم پلی بازی شاهد تغییراتی باشیم ................
گرافیک بازی که حرف نداره ........
از لیسانسها هم خبری نیست !؟
به نظر من گیم پلی بیشتر از گرافیک نیاز به کار داره...یکی از مشکلات خنده دار 2009 این بود که بعد از زدن ضربه ایستگاهی بازیکن چند ثانیه مکث می کرد و تکون نمی خورد...این خیلی رو اعصاب من میرفت!امیدوارم تو 2010 از این مشکلا نباشه
گرافیک بازی در کل خوب بود از قبل...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)