DX نصب کن،شاید درست شه
کرک رو عوض کن،ایشاالله درست میشه
DX نصب کن،شاید درست شه
کرک رو عوض کن،ایشاالله درست میشه
Last edited by gap; 19-03-2010 at 21:39.
من میگم مسوولین محترم چرا سوال های اکثر مردم رو به یک پست در صفحه ی یک انتقال نمی دن؟
مثلا همین که موس قاطی می کنه 100 نفر تا حالا این رو پرسیدن
تشکر یادتون نره اگه به موضوع خوبی اشاره کردم
چه قدرت تخریبی آفرین داره یکم باید COD یاد بگیره فکر کنم نمره پایین تر از 9 نگرفته باشه خیلی بازیه توپیه گرافیکش منو کشته راستس اولیش که واسه ps3 اومده بود گرافیکو تخریبش همینطوری بود؟
دوستان این مشکل افت فریم خیلی توی ذوق میزنه !..با اینکه سیستم قویه ولی...جریان چیه؟!
اره افت فریم داره مخصوصا وقتی انفجار یا بارون میاد
فایل کرک 18 مگه(اونی که تو دی وی دی من بود) ، دانلودش برای من که دایال آپ دارم مقدور نیست، در ضمن شک دارم مشکل از اینجا باشه، آخه تو کامپیوتر دوستم همین کرک درست کار کرده!
منظورتون از DX اگه همون دایرکتیس که نصب کردم. من خودم احتمال میدم از کرک باشه چون این شرکت 90% بازی هایی که ازش میگیرم مشکل کرک دارن.
مشکل شما که مطمئنا از کرک هست عزیزتا حالا بیشتر مشکلای ماوس از کرک بوده
البته گاهی به ویندوزتون هم مربوط میشه(مثلا تو xp اینجوریه ولی تو سون یا ویستا اینجوری نیست!)
چون dial up هستی،متاسفانه یا باید قید بازی رو بزنی(از نظر کرک)یا بری که کافی نت کرک دانلود کنی!یا بدی یکی از رفقات که adsl داره برات دانلود کنه!لینک کرک خواستی یا همینجا بگو،یا اینجا(که این بهتره: )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله،منظورم همونهمیدونی که باید برای هر بازی جدا نصبش کنی که؟در ضمن این بازی به نظرم زمان نصبش چند تا چیز دیگه ای هم میگفت که باید نصب شه(اونا رو هم نصب کردی؟(الان یادم نیست،چون 3-4 روزی هست که بازی رو پاک کردم))،شما هم به احتمال 20 % ممکنه از کرک باشه،لینک خواستی مثل دوستمون یا توی همین تاپیک بگو یا این تاپیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکجای تخریب پذیریش خوب بود؟!هرجا که میرفتی سریعا اونجا میرفت رو هوا!خدا نکنه دشمت rpg داشته باشه!
توی واقعیت هم همینه عزیزم این باعث میشه شما یه تکونی به خودت بدیو مثل ترسوها یه گوشه نمونی هی خشاب خالی کنی
اگه کد می خواست رو تخریب پذیری کار کنه یکم بیشتر از 5 تا دی وی دی می شد اخه یکم فکر کنید میبینید که تمام تخریب پذیری ها توی این بازی(بتلفیلد) یک نوع هست البته حالت های مرگش هم زیاد نبود با قوی ترین اسنایپ می زدی تو مغز طرف فقط میافتاد ولی خوب بعضی وقط ها هم پرتاب شدن رو به همراه داشت
به هر حال اگه کد روی تخریب پذیری کار می کرد مثل این نمیشد خونه رو میاری پایین همه چی خونه پودر می شه انگار وجود نداشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)