تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 370 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

من یه 3-4 روزه که خریدم و تا الان هم خیلی ازش راضی بودم. همه چیزش عالی هست . برای خریدش شک نکن . اگر سوال دیگه ای دربارش داری من در خدمتم.
    مرسی
    همون سفید رنگه هستش دیگه ؟
    داش من پوله خرید N61JQ یا Pro رو دارم ولی این رنگه سفیدش منو کشته حالا نمی دونم چیکار کنم ؟

میگم داش روش بازی نسب کردی گرافیکش مشکل نداشته چون خوندم که مشکل داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

دوستان کسی میدونه چطور باید یه لب تاپ سفارشی سفارش داد مثلا همین مدل N61JQ رو سفید بزنن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مرسی
    همون سفید رنگه هستش دیگه ؟
    داش من پوله خرید N61JQ یا Pro رو دارم ولی این رنگه سفیدش منو کشته حالا نمی دونم چیکار کنم ؟

میگم داش روش بازی نسب کردی گرافیکش مشکل نداشته چون خوندم که مشکل داره ؟
    آره همونه. رنگش واقعا قشنگ هست ولی اگر برای بازی میخوای N61jq رو بگیر. من بازی call of duty world at war رو که یکی از بچه ها باهاش مشکل داشت نصب کردم و خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات اجرا شد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Dezful

پيش فرض

آره همونه. رنگش واقعا قشنگ هست ولی اگر برای بازی میخوای N61jq رو بگیر. من بازی call of duty world at war رو که یکی از بچه ها باهاش مشکل داشت نصب کردم و خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات اجرا شد.
    راستش اهله بازی هستم ولی واسه کارهای شبیه 3D Max و نرم افزارهای عمرانی مثله AutoCad و اینا ولی میگم رنگش رو چیکار کنم ؟

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا وایومن . من فکر کردم واقعا این لپ تاپ 16 اینچه . تو صفحه 39 که گشتم توی همون عکسهایی که گذاشته بودی دیدم نوشته 15.6 . خیلی از این لپ تاپ خوشم اومده بود ولی یه خورده سر همین سایز صفحش حالم گرفته شد . تازه فرکانس سی پی یوش هم فکر کنم 1.6 باشه به نظر شما کم نیست ؟ الان همه لپ تاپ ها 2.5 و 2.8 هستند . با قیافش هم زیاد حال نکردم . ولی در کل هنوز برای خرید روش فکر میکنم چون برای من امکانات مهمتر از قیافه هستش .
    حالا واقعا روی گرافیک این لپ تاپ میشه حساب کرد یا نه ؟ اینکه نوشته 5730 واقعا برام تعجب داره آیا واقعا میتونه بازی های سنگین رو رو بالاتری دیتیل با فریم ریت حداقل 50 یا 60 اجرا کنه ؟ آیا این گرافیک از 4850 کامیپوتر خونه من بیشتر قدرتش ؟
    دوست عزیز صفحه نمایش این مدل 16 اینچه.کی گفته که 15.6 اینچه؟؟!!!در ضمن این مدل CPU سرعت اولیه یا Base اون 1.6 است یعنی برای کمتر مصرف کردن انرزی و در مواقع مورد نیاز تا 2.8 هم بالا میره با استفاده از تکنولژی Turbo boost.یعنی در اصل شما یک CPU با 4 هسته 2.8 داری که به صورت Logical به 8 هسته ارتقا پیدا میکنه.در ضمن من تو پستهای قبل هم توضیح دادم تو گیم واقعآ عالیه اونم با حداکثر گرافیک و جزئیات.گرافیکش از 4850 ضعیفتر اما خیلی کم.البته قطعات لپ تاپ ها Mobility هستند و با Desktop قابل مقایسه نیستند.

6. 2 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا لپ تاپ کاملی هست در خریدنش شک نکن منم اگه قیمت های سری گیم پائین نیاد همین را میگیرم ، سی پی یو ش واقعا خوبه از سری جدید سی پی یو های اینتل هست که 4 هسته ای و در حالت عادی 1.6 گیگاهرتز فرکانسش هست در مواقع لزوم تا 2.8 اورکلاک میکنه از لحاظ این خیالت راحت باشه جزء بهترین سی پی یو های جهان cpu core 2 dou در مقابل این ها هیچی نیستند . قیافشم به نظر من بد نیست خوبه مشکلی نداره ، گرافیکش خوبه بازی هارو راحت اجرا میکنه تو رنکینگ جهانی سایت نوت بوک چک رتبه 40 را داره که در مقایسه با گرافیک 330 سری اف سونی که رتبه 120 را داره و دوست عزیزمون وایو من در رابطه با گرافیک این لپ تاپ هخم توضیح دادند و بازی های سنگینرا تست کردن در حالت Hi و هیچگونه افت فریم نداشته به گرافیک 4850 نمیرسه ولی فرق زیادی هم نداره گرافیک 4850 در رتبه بندی رتبه 21 را داره ، هیچوقت گرافیک کامپیوتر خونه را با لپ تاپ مقایسه نکن کمتر تو لپ تاپپیش میاد که از گرافیک های قوی استفاده کنند مگر تو سری های گیم که الان سری گیم ایسوس از گرافیک 5870 تو لپ تاپ هاش استفاده میکنه البته با قیمت خیلی بالا
    حالا بخاطر 0.4 اینچ داری بهش گیر میدی بابا بیخیال تو این رنج قیمت بهتر از این گیرت نمیاد اونم با این گرافیک

اینم لینک سایت نوت بوک چک برای رتبه بندی گرافیک ها :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز ممنون از پاسخ دادنت.اما من یه نکته اضافه کنم،همونطور که قبلآ گفتم این CPU با استفاده از تکنولژی Turbo Boost تا 2.8 سرعت داره نه اورکلاک.من چک کردم با اورکلاک هر هسته تا 4.0 میتونه سرعتشو بالا ببره.یعنی 4 هسته با سرعت 4.0GHz .

8. این کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش اهله بازی هستم ولی واسه کارهای شبیه 3D Max و نرم افزارهای عمرانی مثله AutoCad و اینا ولی میگم رنگش رو چیکار کنم ؟
    شما اگر اهل گیم هستی باید همون N61 بگیری.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

با سلام
    من يه Asus F83VF خريدم ولي بعد از يه هفته بلوتوثش از كار افتاد
    چراغش روشن نميشه(وايرلس روشنه)
    ويندوز عوض كردم ، درست نشد
    برنامه bluesoleil رو نصب كردم نشد

پيغام ميده كه bluetooth hardware is notfound
    مشكل از چيه ؟

تورو خدا كمك كنيد

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    من يه Asus F83VF خريدم ولي بعد از يه هفته بلوتوثش از كار افتاد
    چراغش روشن نميشه(وايرلس روشنه)
    ويندوز عوض كردم ، درست نشد
    برنامه bluesoleil رو نصب كردم نشد

پيغام ميده كه bluetooth hardware is notfound
    مشكل از چيه ؟

تورو خدا كمك كنيد
    شما احتمالآ درایور بلوتوث رونصب نکردید.توجه داشته باشید که درایور بلوتوث از وایرلس مجزا است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

درايور رو نصب كردم ...
    قبلا كار ميكرد،
    چراغش روشن ميشد ولي الان نميشه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •