مرسی
همون سفید رنگه هستش دیگه ؟
داش من پوله خرید N61JQ یا Pro رو دارم ولی این رنگه سفیدش منو کشته حالا نمی دونم چیکار کنم ؟
میگم داش روش بازی نسب کردی گرافیکش مشکل نداشته چون خوندم که مشکل داره ؟
مرسی
همون سفید رنگه هستش دیگه ؟
داش من پوله خرید N61JQ یا Pro رو دارم ولی این رنگه سفیدش منو کشته حالا نمی دونم چیکار کنم ؟
میگم داش روش بازی نسب کردی گرافیکش مشکل نداشته چون خوندم که مشکل داره ؟
دوستان کسی میدونه چطور باید یه لب تاپ سفارشی سفارش داد مثلا همین مدل N61JQ رو سفید بزنن ؟
آره همونه. رنگش واقعا قشنگ هست ولی اگر برای بازی میخوای N61jq رو بگیر. من بازی call of duty world at war رو که یکی از بچه ها باهاش مشکل داشت نصب کردم و خیلی راحت روی بالاترین تنظیمات اجرا شد.
راستش اهله بازی هستم ولی واسه کارهای شبیه 3D Max و نرم افزارهای عمرانی مثله AutoCad و اینا ولی میگم رنگش رو چیکار کنم ؟
دوست عزیز صفحه نمایش این مدل 16 اینچه.کی گفته که 15.6 اینچه؟؟!!!در ضمن این مدل CPU سرعت اولیه یا Base اون 1.6 است یعنی برای کمتر مصرف کردن انرزی و در مواقع مورد نیاز تا 2.8 هم بالا میره با استفاده از تکنولژی Turbo boost.یعنی در اصل شما یک CPU با 4 هسته 2.8 داری که به صورت Logical به 8 هسته ارتقا پیدا میکنه.در ضمن من تو پستهای قبل هم توضیح دادم تو گیم واقعآ عالیه اونم با حداکثر گرافیک و جزئیات.گرافیکش از 4850 ضعیفتر اما خیلی کم.البته قطعات لپ تاپ ها Mobility هستند و با Desktop قابل مقایسه نیستند.![]()
دوست عزیز ممنون از پاسخ دادنت.اما من یه نکته اضافه کنم،همونطور که قبلآ گفتم این CPU با استفاده از تکنولژی Turbo Boost تا 2.8 سرعت داره نه اورکلاک.من چک کردم با اورکلاک هر هسته تا 4.0 میتونه سرعتشو بالا ببره.یعنی 4 هسته با سرعت 4.0GHz .![]()
شما اگر اهل گیم هستی باید همون N61 بگیری.![]()
با سلام
من يه Asus F83VF خريدم ولي بعد از يه هفته بلوتوثش از كار افتاد
چراغش روشن نميشه(وايرلس روشنه)
ويندوز عوض كردم ، درست نشد
برنامه bluesoleil رو نصب كردم نشد
پيغام ميده كه bluetooth hardware is notfound
مشكل از چيه ؟
تورو خدا كمك كنيد![]()
شما احتمالآ درایور بلوتوث رونصب نکردید.توجه داشته باشید که درایور بلوتوث از وایرلس مجزا است.![]()
درايور رو نصب كردم ...
قبلا كار ميكرد،
چراغش روشن ميشد ولي الان نميشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)