تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 174 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1736

نام تاپيک: راه حل مشکل عدم شناسایی هارد و ظرفیت 0 در مکستور Diamond Max 22 و سیگیت 7200.11 و هارد های مشابه

داره خودمونی میشه iran_javidaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ای بابا من که دارم میمیرم دیگه.حامد عزیز هم خیلی خیلی دیر به دیر به تاپیک سر میزنه.
    دوست عزيز با جا بجا كردن بورد مشكلت حل نميشه بلكه به مشكلت اضافه هم ميشه چون هيچ هاردي با هارد ديگه ظرفيت برابر نداره در ضمن وقتي هارد ظرفيتش رو نميشناسه دليلش اينه كه دور موتور تو دور بالا گير كرده و بايد طبق دستور ابتدا دور اون رو پايين بياري و بقيه داستان .....

2. این کاربر از iran_javidaan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزيز با جا بجا كردن بورد مشكلت حل نميشه بلكه به مشكلت اضافه هم ميشه چون هيچ هاردي با هارد ديگه ظرفيت برابر نداره در ضمن وقتي هارد ظرفيتش رو نميشناسه دليلش اينه كه دور موتور تو دور بالا گير كرده و بايد طبق دستور ابتدا دور اون رو پايين بياري و بقيه داستان .....
    منظور من را اشتباه متوجه شدید.چند پست آخر من را لطفا دقیقا بخوانید.دوستم داده یکی برد را عوض کرده.لطفا پست قبلی من را بخوان .ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJHamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

ترس که دارماصولا ترسوئم من.
    برد مطمئنم سالمه چون با بردی که خودت فرستادی و با برد خودم که درست کردم مشابه است ارور ها.
    در مورد مدل هم مدل که نیست.عدد مدلش فرق میکنه.ولی این بابا داده بردشو + هدشو عوض کردن براش.من میگم وقتی عوض شده شک توش است.
    راستی وقتی دست روی برد می کشم یک نقطه است که یه سری فرمان میده عجیب. CMD error
    همچین چیزایی.
    و یه سئوال مهم که اینو مفصل برام بگو.ببین این بابا داده برد هاردشو عوض کرده.هاردش مکستور 1 ترا ئه. اما بردش seagate است.درسته که یکی شده شرکتشون اما برد من فکر کنم مال این هارد نیست!!چون طبق 2 تا عکس هاردی که در آموزشت گذاشتی این برد دقیقا برد هارد سیگیت است.هارد مکستوره بردش که توی عکس زدی با بردی که روی این هارده خیلی فرق میکنه.به نظرت با تعویض برد و استفاده از یه برد مکستور مشکل حل میشه؟؟ضمنا توی برد نوشته که برد seagate است.و یک سئوال بسیار مهمتر اینکه اگر من برد هارد خودم را باز کنم روی این بگذارم ممکنه برد من بسوزه یا اطلاعات من بپره؟؟؟میترسم.مطمئنی مشکلی پیش نمیاد؟؟با خیال راحت بزنم توکار؟؟؟
    ببخشید که دیر به دیر سر میزنم
    خوب اگه برد ها سالم باشن پس مشکل از برد هارد هست که تعویض شده و سازگاری نداره و اون ارور cmd هم حتماً بخاطر همینه
    برد هارد مکستور که با سیگیت خیلی فرق میکنه چطوری جاش کردن؟
    چرا نمیبری پیش کسی که این بلا رو سرش آورده و بهش بگی که همه چیز رو برگردونه سر جاش؟
    یا حداقل خودش یه برد مکستور بندازه روش ضمناً من شنیدم که هد هم یه حافظه داره و یه سری اطلاعات روش ذخیره میشه پس احتمالاً هد هم باید برگرده سر جاش.

با این صحبتی که دوست عزیزم iran_javidaan میگن احتمال خیلی زیاد با تعویض برد درست نمیشه پس کار دست خودت نده
    راستی قبل از هر کاری یه مشورت هم تو تاپیک همسایه بکن شاید کسی راه حل مناسب برای تعویض برد هارد رو بدونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by MJHamed; 23-12-2009 at 19:06.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام خدمت اعضا
    من ساكن قم هستم و مدار رو خريدم و تونستم هارد خودمو كه 6ماه بود افتاده بود گوشه خونه درست كنم.
    حال كساني كه قادر نيستند مدار رو به دست بيارند يا بسازند اگه تمايل داشته باشند مي تونند براي من بفرستند تا بتونم كمكشون كنم . افرادي كه مايل هستند پيغام خصوصي بزارند تا آدرس و شمارمو بهشون بدم.
    با تشكر
    با سلام
    من تازه عضو این انجمن شدم و امکان ارسال پیام خصوصی را ندارم اگه ممکنه شما یه جوری آدرس یا شماره تلفنتونو به من بدید. راستی یادم رفت بگم من ساکن قم هستم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

از بچه های همدانی کسی هست که این مشکلو داشته باشه و خودش درستش کرده باشه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

متاسفانه هارد من هم ( 500 مسکتور دیاموند مکس 22) هم همیتوری شده برای انجام کار چند تا سعال داشتم:

1 - توی اون فایل PDF برای وصل کردن tx و rx (همون سیم تلفن دو تیکه) به برد نوشته که باید اونو لحیم کرد. آیا میشه اونا رو با چسب برق به پایه های مربوطه وصل کرد یا حتمن لحیم کاری لازمه؟ (چون هویه و لحیم در دسترس نیست؟)
    یعنی در کل به جای لحیم کاری میشه از اتصال سیم ها به هم و عاثق با چسب بر استفاده کرد؟

2 - به جای کابل audio میشه ازدو تا از این جامپر های تک سوزنه که به مین میزنن استفاده کرد و بعد اونارو به هم چسبوند؟

3 - برای ttl to usb به جز tx و rx که به پشت هارد وصل میشه سیم دیگه ای هم لازم هست؟

4 - این جریان اتصال سیم ها رو من اینتوری متوجه شدم. من توضیح میدم ببینید درست هست:
    یه سیم تلفن رو میایم به tx و rx برد وصل میکنیم. اون سرش رو هم به همون کابل audio ?

5 - من این عکس رو متوجه نشدم: الان چرا سه تا سوکت هست با اینکه برد usb هست؟ همچنین سیم هایی که شماره گذاشتم از کجا به کجا رفتن؟

6 - میشه به جای کابل audio از این استفاده کنم؟

Last edited by harrypotter; 28-12-2009 at 18:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من هنوز مشکل هاردم حل نشده ولی بهر حال از همتون به خاطر زدن این تاپیک تشکر می کنم چون اگه این تاپیک نبود معلوم نبود الان هاردم کجا بود.!!!!!!!!

9. این کاربر از alice.fzk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

من هنوز مشکل هاردم حل نشده ولی بهر حال از همتون به خاطر زدن این تاپیک تشکر می کنم چون اگه این تاپیک نبود معلوم نبود الان هاردم کجا بود.!!!!!!!!
    سلام
    شما بهتره خودت دست به کار بشی چون معمولاً کسی که کارش راه افتاده دیگه اینجا آفتابی نمیشه
    بغیر از دوستانی که همیشه به بنده لطف داشتند و به این تاپیک رسیدگی میکنند.

یا مدار رو درست کن یا آماده بخر ،مراحل هم زیاد سخت نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    خونمون؟!...خونتون؟!...

پيش فرض

متاسفانه هارد من هم ( 500 مسکتور دیاموند مکس 22) هم همیتوری شده برای انجام کار چند تا سعال داشتم:

1 - توی اون فایل PDF برای وصل کردن tx و rx (همون سیم تلفن دو تیکه) به برد نوشته که باید اونو لحیم کرد. آیا میشه اونا رو با چسب برق به پایه های مربوطه وصل کرد یا حتمن لحیم کاری لازمه؟ (چون هویه و لحیم در دسترس نیست؟)
    یعنی در کل به جای لحیم کاری میشه از اتصال سیم ها به هم و عاثق با چسب بر استفاده کرد؟

2 - به جای کابل audio میشه ازدو تا از این جامپر های تک سوزنه که به مین میزنن استفاده کرد و بعد اونارو به هم چسبوند؟

3 - برای ttl to usb به جز tx و rx که به پشت هارد وصل میشه سیم دیگه ای هم لازم هست؟

4 - این جریان اتصال سیم ها رو من اینتوری متوجه شدم. من توضیح میدم ببینید درست هست:
    یه سیم تلفن رو میایم به tx و rx برد وصل میکنیم. اون سرش رو هم به همون کابل audio ?

5 - من این عکس رو متوجه نشدم: الان چرا سه تا سوکت هست با اینکه برد usb هست؟ همچنین سیم هایی که شماره گذاشتم از کجا به کجا رفتن؟

6 - میشه به جای کابل audio از این استفاده کنم؟
    اولاً که اون pdf که شما میگید ماله من نیست واسه یکی از دوستان هست
    ثانیاً نحوه ی اتصال سیم ها و نوع سیم اصلاً مهم نیست فقط نباید شل و ول باشه و باعث اتصالی بشه
    ثالثاً برای مداری که شما دارید و از نوع Usb To TTL هست نه نیاز به باطری هست و نه نیاز به Gnd
    رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن

12. این کاربر از MJHamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    بن بست رضوی

پيش فرض

رابعاً rx مدار باید به tx هارد و tx مدار باید به rx هارد متصل بشه به بقیه اتصالات توجه نکن
    پس یعنی یه راست میشه این دو سیم رو از برد به پشت هارد وصل کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •