تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 261 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2603

نام تاپيک: معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

داره خودمونی میشه tazevared12's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزيز اكثر HDPLAYER‌ها فاقد درايو براي اجراي مستقيم فايل ها هستند

این اکثرا که فرمودید حتی یکی دو مدل را هم مستثنی نمیکند؟ یعنی حتی یکی هم معرفی نشده

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

با سلام من یک دستگاه HD player میخواهم که اکثر فرمتها و زیر نویس فارسی را اجرا کند وقابلیت خواندن از روی DVDوVCDراداشته باشه .اگر هست لطفا نام و مشخصات انرا ذکر کنید.لطفا سریعتر جواب دهید
    باتشکر از راهنمایی دوستمون، شما میتونید دنبال مدلایی باشید که درایو اکسترنال رو ساپورت کنه
    فارسی روهم که پاس نداشتیم

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

چرا همگی در یک پست قاطی میشه؟

2. این کاربر از tazevared12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

این اکثرا که فرمودید حتی یکی دو مدل را هم مستثنی نمیکند؟ یعنی حتی یکی هم معرفی نشده

---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------

---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:54 PM ----------

باتشکر از راهنمایی دوستمون، شما میتونید دنبال مدلایی باشید که درایو اکسترنال رو ساپورت کنه
    فارسی روهم که پاس نداشتیم

---------- Post added at 07:56 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------

چرا همگی در یک پست قاطی میشه؟
    چرا دوست عزيز استثنا هميشه هست مثل همين novatron ‌ها كه درايو اكسترنال رو دتكت ميكنند
    وقتي 2 تا پست رو زود جواب بدين توي يك بازه زماني كم با هم يك پست ميشن

4. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kiyani_behzad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    WDTV صدای فایل H264+AAC LC رو پخش نمیکنه!

مشکلی وجود نداشت خروجی روی دیجیتال تنظیم بود داشتم با کامپوزیت صدا میگرفتم برای این پسوند از کامپوزیت صدا نمیداد روی حالت خروجی دیجیتال

یک سوال داشتم، WDTV فایل صدا به صورت جدا کنار فیلم رو میتونه با فیلم پخش بکنه؟
    و اینکه نرم افزار بهتری از Txt 2 Vobsub برای تبدیل زیر نویس هست که فونت فارسی هم به صورت کامل پشتیبانی بکنه؟
    چون کیفیت زیر نویس تبدیلی با این نرم افزار زیاد جالب نیست نرم افزار SubtitleCreator هم فونت فارسی به صورت کاملاً فارسی پشتیبانی نمیکنه ی به صورت عربی با دو نقطه نوشته میشه حتی توی فونت های فارسی!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مشکلی وجود نداشت خروجی روی دیجیتال تنظیم بود داشتم با کامپوزیت صدا میگرفتم برای این پسوند از کامپوزیت صدا نمیداد روی حالت خروجی دیجیتال

یک سوال داشتم، WDTV فایل صدا به صورت جدا کنار فیلم رو میتونه با فیلم پخش بکنه؟
    و اینکه نرم افزار بهتری از Txt 2 Vobsub برای تبدیل زیر نویس هست که فونت فارسی هم به صورت کامل پشتیبانی بکنه؟
    چون کیفیت زیر نویس تبدیلی با این نرم افزار زیاد جالب نیست نرم افزار SubtitleCreator هم فونت فارسی به صورت کاملاً فارسی پشتیبانی نمیکنه ی به صورت عربی با دو نقطه نوشته میشه حتی توی فونت های فارسی!
    در مورد پخش جداگونه با تصوير نه نميتونه
    در مورد كانورتر بايد امتحان كنيد خودتون تا يكي كه راضي ميكنه پيدا كنيد

داره خودمونی میشه saeidghodrati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام شما فيلمهاي 1080p .1080i.720p.از كجا تهيه ميكنيد؟ من ميخام اين دستگاه رو بخرم ولي موندم فيلم hd از كجا تهيه كنم ؟ چند تا سايت ديدم كه خيلي گرون فيلمارو ميفروشن .اگرم بخاي دانلود كني باز هزينش زياده ووقت هم زياد ميبره براي ديدن فيلم فول hd خيلي بايد هزينه كرد مقرون به صرفه نيست ميشه راهنمايي كنيد

8. این کاربر از saeidghodrati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام شما فيلمهاي 1080p .1080i.720p.از كجا تهيه ميكنيد؟ من ميخام اين دستگاه رو بخرم ولي موندم فيلم hd از كجا تهيه كنم ؟ چند تا سايت ديدم كه خيلي گرون فيلمارو ميفروشن .اگرم بخاي دانلود كني باز هزينش زياده ووقت هم زياد ميبره براي ديدن فيلم فول hd خيلي بايد هزينه كرد مقرون به صرفه نيست ميشه راهنمايي كنيد
    چيزي كه زياد فيلم hd تقريبا روي هارد بريزن گيگي 10 تا يك توماني
    كافيه يك سر به پرشين تولز بزني يا يك سرچ كوچيك توي نت بزني توي گوگل ميبيني

داره خودمونی میشه mahyarrs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به طور شانسی به این برخوردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته برای درخواست پشتیبانی از زیرنویس فارسی از شرکت هست.حالا چقدر معتبر هست نمی‌دونم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

رضاي عزيز بعضي اوقات اين قضيه پيش مياد كه مربوط ميشه به خراب شدن index فايل و اطلاعات فايل مربوطه
    البته حدس ميزنم مطمئن نيستم
    مرسی از پاسختون آیا راهی برای درست کردنش هست یا نه برم دوباره داونلود کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد الرضا

پيش فرض

سلام
    من دستگاه پاتريوت دارم انو با يه فريمور ديگه اپديت كردم وقتي دستگاه اپديت شد صفحه اول برا ي تنظيمات ريموت دستگاه كار نمي كنه (ريموت سالمه ) حالا بايد چكار كنم ميخوام به فر يمور قبلي برگردونم دوستان راهنمائي كنند متشكرم

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

مرسی از پاسختون آیا راهی برای درست کردنش هست یا نه برم دوباره داونلود کنم
    من هم يكبار با اين مشكل برخوردم هر چقدر و هر كاري كردم نتونتم كاري بكنم

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

به طور شانسی به این برخوردم:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوشته برای درخواست پشتیبانی از زیرنویس فارسی از شرکت هست.حالا چقدر معتبر هست نمی‌دونم.
    اين و در اوايل عده اي از دوستان بحثش رو راه انداختن شما هم اگه راي بدين خالي از لطف نيست
    اخه مثل هميشه ظلميي كه به زبان فارسي ميشه عربي وتركي حتي بعضا در منوها هست ولي از فارسي خبري نيست
    در اكثر برندها ودستگاهها

---------- Post added at 09:18 AM ---------- Previous post was at 09:17 AM ----------

سلام
    من دستگاه پاتريوت دارم انو با يه فريمور ديگه اپديت كردم وقتي دستگاه اپديت شد صفحه اول برا ي تنظيمات ريموت دستگاه كار نمي كنه (ريموت سالمه ) حالا بايد چكار كنم ميخوام به فر يمور قبلي برگردونم دوستان راهنمائي كنند متشكرم
    فكر ميكنم بهترين كار دانگرد و همون برگشتن به فريمور فبليست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •