سر امتحان ترم که معلوم نیست کی کنارت مشینه ولی اگه فکر میکنی بهت کمک میکنه بگو ... ببین اینکارایی که گفتم بکن , سر امتحان مشکلی برات پیش نمیاد - اگه هم پیش بیاد خیلی کم میشه - واقعا نمیدونم چطور میشه کمک کرد - خودم چند بار وسط امتحان بلند شدم رفتم اتفاقا تو کل دوران دانشگاه همون درسا رو 20 شدم... خیلی سخت سر امتحانا میرفتم ولی اگه اونموقع اینکارایی که الان گفتم رو میکردم خیلی راحت تر بودم - حتما روزی 15- 20 دقیقه ریلکسیشن رو انجام بده - اینا رو جدی بگیر - من قبلا جدی نمیگرفتم ولی الان میفهمم که خیلی تاثیر داره
اصلا هم به اینکه شکمت سر امتحان صدا میده فکر نکن - اصلا بگو میدونم صدا میده ولی اصلا مهم نیست -اصلا بذار صدا بده - خاطره میشه واست . بعدشم زندانیت که نکردن اونجا - هر وقت بخوای میتونی بری از جلسه بیرون - نگران مدرک هم نباش - اخرش مدرک رو میگیری - بعدا تاره باید بری دنبال کار ... پس عجله ای نیست ... فقط سعی کن خوب بخونی درسا رو که وقت تلف نکنی سر جلسه .
من یه امتحان داشتم 4 ساعت زمان امتحان بود - با خودم گفتم خوب میخونم , اگه تا 5 دقیقه قبل امتحان احساس کردم حالم خوب نیست نمیرم سر امتحان . اتفاقا قبل از امتحان هم احساس کردم زیاد حالم خوب نیست و برم سر جلسه صدا میده ولی دیگه رفتم چون خیلی داشتم عقب میافتادم ... 4 ساعت کامل نشستم سر جلسه اصلا هم به صدای شکم فکر نکردم چون دیگه هرجور بود باید پاسش میکردم - خلاصه 4 ساعت کامل شایدم یکم بیشتر نشستم سر جلسه بدون اینکه شکمم صدا بده - انقدرم درس سنگینی بود و نیاز به تمرکز داشت چون همش باید حساب کتاب میکردم و عدد در میاوردمدم اصلا دیگه حواسم به شکمم نبود کامل محو امتحان و حل کردن شده بودم - هیچی 4 ساعت که تموم شد باورم نمشید 4 ساعت گذشته - از خوشحالی میخواستم برم خودمو خفه کنم . تازه جالب اینجاست که بالاترین نمره تو اون درس رو من گرفتم![]()
فقط کاری که میکنی خوب بخون که وقتی سوالارو بتونی جواب بدی خودش یه روحیه بهت میده که همین کمکت میکنه - سریع هم جواب میدی