build 6801 و از همون کرکی که صفحه پبش گفتید استفاده کردم
build 6801 و از همون کرکی که صفحه پبش گفتید استفاده کردم
این بیلد مربوط به نسخه ی pre-Beta (نسخه ی قبل از بتا) هست و تقریبا مال 8-9 ماه پیشه،
نسخه ی بتا از بیلد 7000 شروع میشه، این کرک هم برای اکتیو کردن windows 7 RTM هست که میشه بیلد 7260 و 7600 و ...
شما با این ویندوز مشکل پیدا نکردی؟
پیشنهاد میکنم نسخه های جدیدتری نصب کنی![]()
سلام من این سون رو نصبیده بودم ولی اصلا به هیچ وجه نمیشد اکتیو شه مثلا نوشته بود online activtion زدم یه خورده پر میشد
بعد یه سری چیز مینوشت ؟ حوصله خوندنشو نداشتم ! خلاصه نخسه 7100 بود الان xp Sp3 رو نصبیدم میخوام بدونم اگه سون رو
دوباره بنصبم با ایکس پی رویه یه سیستم جواب میده ؟ یعنی سرعت کامپیوتر پایین نمیاد ؟ هردو ویندوز رو میگما !!
با تشکر ، خشایار غمگین
يه سوال نسخه 64 بيتي مشكلي با برنامه هاي 32 بيتي نداره ؟؟؟
سرعت نه، برای چی باید بیاد پایین؟
شما وقتی xp کار میکنی انگار نه انگار 7ای هستو وقتی با 7 بوت کنی انگار نه انگار xp موجوده، ربطی به هم ندارن.
فقط برای امکان بوت شدنشون یه نکاتی هست که باید اونا رو رعایت کنی تا جفتش بتونه بالا بیاد.
دوستان من امروز هر جی گشتم مووی میکر رو پیدا نکردم !
7100
چی کار کنم ؟
movie maker از ویندوز سون حذف شده یعنی خودش نداره برو روی تبلیغات P30world بالای صفحه امکانات رو نوشته !دوستان من امروز هر جی گشتم مووی میکر رو پیدا نکردم !
7100
چی کار کنم ؟
شما نمیدونی چه جوری اکتیوش کنم ؟ ممنون که جواب دادینسرعت نه، برای چی باید بیاد پایین؟
شما وقتی xp کار میکنی انگار نه انگار 7ای هستو وقتی با 7 بوت کنی انگار نه انگار xp موجوده، ربطی به هم ندارن.
فقط برای امکان بوت شدنشون یه نکاتی هست که باید اونا رو رعایت کنی تا جفتش بتونه بالا بیاد
با تشکر ، خشایار غمگین
سلام به همگی.
مرسی . منم دارم دانلود میکنم .
نسخه 64 بیتی نمیشه دانلود کرد . فرقی با 32 بیتی نداره ؟ کدوم بهتره ؟
و اینکه بعد از دانلود طريقه نصبش چطوریه ؟
مخلصیم .
نسخه 64 بيتي مقدار رم بيشتري ساپورت مي كنه و برنامه ها و بازيهاي 32 بيت رو به راحتي اجرا مي كنه و هيچ مشكلي نداره
فقط يه مشكل داره اونم نصب درايوره.
فقط بايد درايوراي 64 بيت رو روش نصب كرد كه اونم براي بعضي چيزا مثل مثلا مودم ها پيدا نميشه
من كه دوباره رفتم سراغ نسخه 32 بيت
فعلا 64 بيت به نظر من جا نيفتاده
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من قبلا ويندوز 7 و اكس پي رو با هم روي سيستم داشتم و از منوي بوت اوليه ويندوز 7 يا earlier version of windows رو انتخاب مي كردم.
حالا من هر دو تا درايو ويندوز اكس پي و سون رو فرمت كردم و يه ويندوز 7 جديد ريختم. ولي هنوز اون منوي انتخاب اوليه باقي مونده
لطفا راهنمايي كنيد چجوري حذفش كنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)