با سلام چجوری میتونم ویندوز xp کنار ویندوز 7 در 5741 ایسر نصب کنم این سون هر برنامه نصب مبکنم کامل نصب نمیشه حالا میخام اکس پی نصب کنم ایکار شدنیه و ایرادی نداره ممنون میشم روش کار رو بفرمایید
با تشکر
با سلام چجوری میتونم ویندوز xp کنار ویندوز 7 در 5741 ایسر نصب کنم این سون هر برنامه نصب مبکنم کامل نصب نمیشه حالا میخام اکس پی نصب کنم ایکار شدنیه و ایرادی نداره ممنون میشم روش کار رو بفرمایید
با تشکر
جاى صحيح سوال==»تاپيک مشکلات نرم افزارى.
راستش الان از نظر طراحي و سخت افزار ايسر روي همه رو كم كرده.بريد يه نگاهي به طراحي وكانفيگ ايسر5943 بندازين اگر تونستين بااون قيمت مشابه پيداكنين
ايسر5943 فوق العاده س.قيمتش هم 1100 دلاره ولي انگارهنوزوارد ايران نشده.اصلا طراحي وكانفيگش ومخصوصا كارت گرافيكش بي نظيره
اکثر ایسر ها دگمه وایرلس روی لپ تاپ روشن میشه
نظرتون در مورد لپ تاپ Acer Aspire 5745G چیه ؟کنفیگش که خیلی خوبه قیمتشم نسبت به کنفیگش خیلی خوبه.
سی پی یو: Core I7 1.6-->2.8 GHZ 6MB Cache
رم:4 گیگ DDR3
هارد: 500 گیگ
گرافیک:nVidia GF330 1GB Up To 3G
آندازه صفحه: 15.6 LED
مودم داخلی ،بلوتوث ، 4 پورت USB ، وب کم 1.3 مگاپیگسلی ،کارت خوان ،wifi ، خروجی HDMI ، خروچی VGA
درایو نوریVD RW-DL
باطری 6 سلولی عمر 1.45 تا2 ساعت
از اساتید ممنون میشم اگه بررسی کنید و نظر یدین. قیمت 1300000 تومان.
در کل من خريد بالاى 1 رو از ايسر توصيه ندارم.
میخواستم بدونم 5742-i5بلوتوث داره.اگه داره چه جوری باید فعالش کرد
برای راحتی استفاده از Bluetooth و Wifi بهتره اول نرم افزار Launch Manager Dritek رو دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از نصب نرم افزار و Restart سیستم با ترکیب کلید های fn+F3 می تونید هر دو قابلیت مورد نظر رو به صورت گرافیکی کنترل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)