سلام
صفحه نمايش هاي لپتاپ هاي full hd سوني 1080i هستند يا 1080p?
سلام
صفحه نمايش هاي لپتاپ هاي full hd سوني 1080i هستند يا 1080p?
سلام دوستان
من هم ديشب پس از كمياب شدن vaio fw 490 dfb كمي كوتاه تر اومدم و مدل vaio 590 fpb را گرفتم و البته برچسب full hd روي لب تاپ نيست مال شما دارد؟
سوال ديگه اينكه چرا 59 گيگ از ظرفيت هارد الان پر است با اينكه فقط ويندوز سون اورجينال روي دستگاه هست
اگر من بخوام اين يك درايو را تبديل به سه درايو كنم مختصرا بايد چيكار كنم؟
آيا ميشه از ويندوز اورجينال سون كه روش نصب هست بر روي يك دي وي دي پشتيبان گرفت؟؟؟
ممنون ميشم دوستاني كه سوني دارند و حتما همه اين سوالا براي اونها هم اوايل خريد پيش ميومده من را راهنمايي كنند؟
من منتظر جوابهاي كارشناسانه شما هستم . راستي من از شيراز شركت طراحان در پاساژ ملاصدرا گرفتم 1520 البته مودم هم نداشت كه امروز براش خريدم.
منتظر جوابهاتونم كارم گيره ممنون ميشم
واقعا دستتون درد نكنه از اين همه جواب همه رو خودم تو يك روز فهميدم
ولي هنوز نفهميدم از كجا بفهمم هاردش 7200 هست يا 5400 البته رو جعبش زده 7200 سرعتش هم خوبه
لپ تاپ همینه دوست عزیز، یه روز قیمت میره بالا یه روز میاد پایین، من خودم وقتی خریدمش دیگه از هیچ جایی قیمت نگرفتم چون ممکن بود...
من با گارانتی سما سیستم خریدم
فکر نمیکنم خش بیفته فقط لک میفته اونم با دز بالا!!!طرف میگفت با یه اسپری و یه دستمال مخصوص همش میره، بعدش من فهمیدم که اون دستماله دقیقا دستمال عینکه که میتونی از عینک سازیا بخری...
این چند روزه دیگه بلو اسکرین نداده و رفته تو کار هنگ، اگه همینطوری بخواد ادامه بده مجبورم ویندوزش رو عوض کنم و ultimate نصب کنم روش.
مبارک باشه و انشالا برات عمر مناسبی داشته باشه.
صفحه نمایش نوت بوک شما فول اچ دی نیست که بخوان روش این رو بنویسند.۱۶۰۰*۹۰۰
برای هارد هم که همین گونه هست و مقداری از ظرفیت هارد برای ریکاوری هست و درکل وقتی میگن که هاردی ۳۲۰ هست واقعا نیست! و حدود ۲۹۸ گیگ هست
برای پارتیشن بندی هم در این فروم بار ها و بارها توضیح داده شده.
با نرم افزار acronis disk director این کار به راحتی انجام می گیرد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از سیستم عامل خود هم ریکاوری بگیرید و به عنوان پشتیبان نگه داری کنید . این کار رو میتونید به راحتی با نرم افزار vaio recovery انجام بدهید
در کل این ها رو بخونید بد نیست.:::
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نرم افزار های مختلفی برای نشان دادن اطلاعات دقیق و کامل هارد و سی پی یو و.... وجود دارد
مثل HD TUNE که میتونید از آن استفاده کنید
با تشکر از دوست عزیزم بیو استار
ولی تو اینترنت من اکثر لب تاپای هم مدل خودم رو که میبینم برچسب فول اج دی داره در حالیکه رزولبشنش مثل ماله منه ... به هر صورت ممنون دوست عزیزم ... واقعا چه کیفیتی داره این سونی ... ضمنا آیا من می تونم از خود ویندوز سون اورجینال بدون برنامه های جانبی بک اپ بگیرم ؟ آخه درایو سی الان حجمش 25 گیگ هست
یه راهکار خوب نیست؟؟؟؟
سلام دوباره من الان دارم با اکرونیس بک اپ می گیرم آحخه اولش یه درایو میاد که خودش ریکاوری اصلی است و یک درایو C هم هست من از کدوم بگیرم
س.ال مهمتر اینکه من بک اپ رو می خوام تو درایو دیگرب از هارد بریزم آیا بعدا که وین خراب بشه میشه چجوری از بوت بیارمش بالا؟
اگه بعدها بخوام رو دی وی دی بریزم فقط باید مسیر دی وی دی درایو بدم همین؟
سلام به همگي دوستان وايو باز
يه سوال تخصصي دارم : ميدونم كه رده بندي هاي وايو بر اساس صفحه نمايششون صورت ميگيره، از اعداد و حروف مدل سر در نميارم، مثلن vaio fw 490 dfb با vaio 590 fpb چه جوري بدونم كدوم مدلش بالاتره و اساسن اين حروف و اعداد آخر مدل ها بر چه اساسي نام گذاري مي شوند؟
دوستان آيا داشتن گارانتي رهجو نشانه ي اصل بودن نوت بوك وايوست و اصلن اين گارانتيه چقدر مهمه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)