به نظرمیاد مشکل از کرک برنامه باشه.ولی باز اسایتد بیاد نظرشون رو بدن!
(ممکنه هم نقص تو فایلهای دیتای بازی باشه!)
به نظرمیاد مشکل از کرک برنامه باشه.ولی باز اسایتد بیاد نظرشون رو بدن!
(ممکنه هم نقص تو فایلهای دیتای بازی باشه!)
همین نسخه از بازی با همین کرک رو دوستم به راحتی اجرا میکنه و مشکلی نداره .
hobgoblin
ممنون ام دوست عزیز حالا ذبگو چرا کوپی می شه اما نب نمی شه در ضمن ایراد از فایل بود ارور شناخته شده است اما این ارور اولین بار بود که تو ی 5 سال بازی بازیم با کامپیو تر دیدم
بچه این بازی رو تهران از کجا با قیمت مناسب مثلا هر دیسک 500 بگیرم؟ جایی که مطمئن باشه و نسخه کامل و سالم بده به آدم.
لطفا دوستانی که میدونن یا همینجا بگن یا پی ام بدن چون میخوام سریع این بازی رو تهیه کنم.
مرسی
فکر نکنم حلقه ای 500 جایی بدنبچه این بازی رو تهران از کجا با قیمت مناسب مثلا هر دیسک 500 بگیرم؟ جایی که مطمئن باشه و نسخه کامل و سالم بده به آدم.
لطفا دوستانی که میدونن یا همینجا بگن یا پی ام بدن چون میخوام سریع این بازی رو تهیه کنم.
مرسی![]()
بچه ها كمكم كنيد
كركتونو بدين بهم حد اقل
بازي من يك مشكل اساسي پيدا كرده
تو مرحله ي party's over تو بازي g4y tony وقتي ميرم كلاب كه از توني مراقبت كنم 4 تا دشمن ميان وقتي دو تاي اول رو ميكشم مشكلي نيست ولي وقتي سومي رو مي كشم مينويسه TONY IS DEAD توني تو اون مرحله اونقدر جون داره كه نميتونه بميره يك بار شليك نكردم دشمنا اومدن بالا و توني رو زدن ولي هيچ چي نشد ولي وقتي من 3 تا شونو كشتم توني مرد
كمكم كنيد
تونیو میگی یا لوییس؟خیلی فرق میکنه
![]()
نه ببين وقتي كه هيچ كاري نمي كنم ولي 3 نفر از دشمن ها رو ميكشم توني هم ميميره خود به خود
تو فروم هاي خارجي هم بعضي ها اين مشكل رو داشتند
پس یه کرک خوب بگیر تا مشکلت حل شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)