خیلی خیلی منون از جوابتون اسکن رو زدم داره اسکن میشه نوشته دو ساعت و نیم هم چهار ثانیه هم یک ثانیه کم میشه .بازم ممنون از راهنماییتون اطلاعات خیلی مهمی تو این هارده امید وارم بتونم برگردونمشون متاسفانه بکاپ هم ازشون ندارم
خیلی خیلی منون از جوابتون اسکن رو زدم داره اسکن میشه نوشته دو ساعت و نیم هم چهار ثانیه هم یک ثانیه کم میشه .بازم ممنون از راهنماییتون اطلاعات خیلی مهمی تو این هارده امید وارم بتونم برگردونمشون متاسفانه بکاپ هم ازشون ندارم
ممنون ایا برنامه که مال هارد پاسپورتی هست رو میشه برای هاردهای مای بوک وسترن هم استفاده کرد
چون 4 ترا و 3ترا مای بوک هم دارم
بله ؛ یکی از این برنامه ها (مربوط به my passport و یا my book) را نصب کنید روی هاردهای اکسترنال دیگر هم قابل استفاده هست . در صورتیکه نرم افزار یکی از هاردهای اکسترنال را شناسایی نکرد پس به آخرین ورژن ارتقاء بدید.
ممنون لطفا اینهم جواب بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترین راه همون خرید باکس هارد هست. البته میتونید از باکسهایی استفاده کنید که فقط هارد داخلیشون خراب شده و خود باکس و ماژول SATA to USB سالم هست مثل باکسهای مربوط به هاردهای اکسترنال Seagate Backup plus که معتبرتر هست.
اون تبدیل SATA to IDE اگر نیاز به نصب درایور در سیستم عامل برای دسترسی به هارد باشه (حالا یا خود سیستم عامل بطور اتوماتیک درایور نصب میکنه و یا باید درایور موجود در CD همراه با آن را نصب کنید) بعید میدونم در سینمای خانگی قابل شناسایی باشه چون در سینمای خانگی که نمیتوان درایور نصب کرد (ولی بازهم مطمئن نیستم).
فرض کن یک هارد لب تاپ داری میخواهی ازش استفاده کنی و سیستم هم لب تاپ هست چکار کنم از هارد بتونم استفاده کنم
اگه خود لپتاپ هارد دارد ؛ من همان باکس هارد را میخرم و تبدیل به اکسترنال میکنم .
اگر به رایتر نیازی ندارید میتونید با استفاده از HDD Caddy هارد را بجای رایتر نصب کنید .
سلام، من میخوام یه هارد 2 یا 3 ترا بخرم، به نظرتون کدوم برند بهتره و اگه اطلاع دارید قیمتاش چقد هست؟ ممنون
سلام .
اگر منظورتان خرید هارد دیسک اکسترنال هست ؛ بنظرم یکی از دو مدل WD my book و یا Seagate Backup plus desktop drive را انتخاب کنید . چند مورد از تفاوت ، مزایا و معایب هر یک از ایندو مدل را در پست دوم تاپیک زیر توضیح دادم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در لینکی که برای شما پیغام خصوصی کردم با حداقل قیمت ممکنه میتونید خرید کنید.
دوستان
هارد اکسترنال adata با ظرفیت2 ترا بایت خریدم با تلویزیون ال جی فرمت کردم متاسفانه توسط کامپیوتر وتلویزیون شناسایی نمیشه -در deivce manager هارد مشخص میشه اما برای انتقال دیتا و...هاردی دیده نمیشه لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)