من ويندوز Xp كه نصب كردم با اين پيغام مواجه شدم الانم كه ويستا نصب كردم همينه تورو خدا كمك كنيد داره ديوونم ميكنه 3 روزه بندشم تو كف موندم خراب
من ويندوز Xp كه نصب كردم با اين پيغام مواجه شدم الانم كه ويستا نصب كردم همينه تورو خدا كمك كنيد داره ديوونم ميكنه 3 روزه بندشم تو كف موندم خراب
اگه تو ویستا این ارور رو میده باید ویستا سرویس پک 1 داشته باشی .
اگه تو XP این ارور رو میده باید XP Service Pack 3 داشته باشی .
اگه پست اول همین تاپیک رو بخونی ، کلا همه چی رو توضیح داده .
GTA IV مصداق بارز اين مثله : Can't live with, Can't live without ، اينقدر جذابو افسونگره كه نميشه بيخيالش شد، اونقدرهم دنگو فنگ داره كه آدمو كلافه ميكنه!
ولي من يه سوال دارم كه شايد سوال خيلي از كسايي باشه كه دارن بازي رو روي لپتاپ اجرا ميكنن....
اين سوالو يكي تو صفحههاي قبل هم پرسيد كه بيجواب موند.......
اكثر لپتاپهاي روز از ويندوز ويستا و كارت گرافيك سري 8M nVidia دارن استفاده ميكنن كه 256MB رم اختصاصي داره و تا 1GB و حتي بيشترم با رم سيستم share ميكنه، من رمم 4 گيگه كه هر چقدم ازش بگيره بازم داره، ولي تو بازي Resource Usage رو تا 240MB بيشتر اجازه نميده و جاي تعجبه...
سوال اينكه چطور ميشه حافظه كافي رو در اختيار بازي گذاشت؟ كدوم تنظيماتو رو سيستم بايد دستكاري كرد تا كارت كافيك رم كافي در اختيار بگيره؟
ممنون
ممنون دوست عزيز
ميشه از جاي ديگه سرويس پك 1 رو ببرم روي ويندوزم نصب كنم ؟؟ اگه ميسه لينك بهم بديد ممنون ميشم با تشكر
حجمش فکر کنم 300 ، 400 مگابایتی باشه .
شما یه ویندوز Vista SP1 دار نصب کنی راحت تری .
چون شاید وقتی بخوای SP1 رو نصب کنی بگه ویندوز شما ارجینال نیست و ...
با سلام
دوستان لطفا راهنمائي بفرمائيد :
سيستم خطاي :
Resc10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
را ميده و هر چي رياستارت ميكنم نميشه .
روش ديگري است ؟؟؟؟
با تشكر
این کار ها رو انجام بده ببین درست میشه ؟
به زور از توی همین تاپیک پیداش کردم !
آقا تو اين بازي هم بايد
hot coffe
نصب شه؟
فعلا که خبری نشده .
حالا شماها چرا اول از همه میرین دنبال Hot Coffee ؟!!!!![]()
سلام
من درایور جدید رو نصب نکرده بودم فکر نمی کردم انقدر تاثیر داشته باشه بازی سریعتر بالا میاد و
fps از 20 شد 24 ولی بازم پایینه مال بقیه تو صفحه اول 30 به بالا بود حالا اون روش ویرایش 30 رو تست می کنم
یک سوال دیگه چون من دقیقا از این fps اطلاع ندارم چیه الان بازی بر من تقریبا رونه ولی مثلا سوار ماشین که میشی احساس می کنم آروم میره یادمه تو شمارههای قبل بازی خیلی سریع می شد رفت الان مال همه اینطوزیه یا مشکل از همون fps؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)