زیادی تعریف کرده! من فک میکنم به این خاطر گفته ریو چون کسی زیاد ریو نمیخره!! حالا قیمتش هم هر جقدر خوب باشه.دلیلشم معلومه.ولی تیبا هر چقدر افتضاحم باشم بازم روی هوا میبرنش!
قیمت ثبت نامی تیبا رو چند زده بود؟ تحویلش واسه کی هست؟
زیادی تعریف کرده! من فک میکنم به این خاطر گفته ریو چون کسی زیاد ریو نمیخره!! حالا قیمتش هم هر جقدر خوب باشه.دلیلشم معلومه.ولی تیبا هر چقدر افتضاحم باشم بازم روی هوا میبرنش!
قیمت ثبت نامی تیبا رو چند زده بود؟ تحویلش واسه کی هست؟
سایت مشخصات تیبا
http://saipagroup.net/Pages/Products/Miniator.aspx
البته در پستهای قبلی هم موجودهست
بله من تو این سایت رفتم ولی نوشته بود 4شیشه برقی که عملا" چنین نیست
---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------
قیمت تیبا رو گفت 11.5 میلیون و زمان تحویل هم از تیر تا شهریور 90 به انتخاب مشتری با پیش پرداخت از 5-8 میلیون با سود 14درصد.
در مورد ریو هم گفت که خودش ریو داره و راحت میتونست عوض کنه و تیبا بگیره ولی گفت کیفیت ریو چیز دیگه ای هست و در مورد بازار فروش هم بر خلاف شما گفت که ریو رو تو هوا میبرن ولی تیبا اینطور نیست
تيبا
![]()
موتور و قدرت
نوع موتور 4 حجم موتور 1.5 (لیتر) حداكثر قدرت 80 اسب بخار در 5500دور در دقیقه حداكثر گشتاور 126 نیوتن متردر4000 دوردردقیقه سوپاپ 2 عدد در هر سیلندر قطر سيلندر x کورس پيستون 75.5×83.6 (میلی متر) نسبت تراكم 10:1 گيربكس 5 دنده دستي شتاب اوليه -
سوخت
ظرفيت مخزن سوخت 41 (لیتر) نوع سوخت بنزين مصرف سوخت در شهر 7.2 لیتر در هر 100 کیلومتر مصرف سوخت در بزرگراه 5.6 لیتر در هر 100 کیلومتر
وزن و ابعاد خارجي
وزن 1013 (کیلوگرم) طول 4105 (میلی متر) عرض 1635 (میلی متر) ارتفاع 1484 (میلی متر)
ريو
موتور و قدرت
نوع موتور 4 حجم موتور 1.5 (لیتر) حداكثر قدرت 97 اسب بخار در 5500دور در دقیقه حداكثر گشتاور 133 نیوتن متردر4500 دوردردقیقه سوپاپ 4 عدد در هر سیلندر قطر سيلندر x کورس پيستون 75.5×83.4 (میلی متر) نسبت تراكم 9.5:1 گيربكس 5 دنده دستي شتاب اوليه -
سوخت
ظرفيت مخزن سوخت 45 (لیتر) نوع سوخت بنزين مصرف سوخت در شهر 7.8 لیتر در هر 100 کیلومتر مصرف سوخت در بزرگراه 5.7 لیتر در هر 100 کیلومتر
وزن و ابعاد خارجي
وزن 1040 (کیلوگرم) طول 4240 (میلی متر) عرض 1680 (میلی متر) ارتفاع 1680 (میلی متر) فاصله دو محور 2410 (میلی متر) فاصله چرخ هاي جلو 1430 (میلی متر) فاصله چرخ هاي عقب 1435 (میلی متر)
Last edited by ali1323; 24-01-2011 at 09:26.
تيبا و ريو 2 ميليون تومن اختلاف قيمت دارن
مسلما ريو بهتر ميشه با اين اختلاف قيمت ،پس ديگه بحثي در مورد اختلاف اين 2ماشين نبايد داشت
اگه به گفته دوستمون 2میلیون اختلاف دارن که میشه 13.5 میلیون.البته من 12.5 قیمت داشتم.منم به این خاطر گفتم که با بودجه 13.5یا 12.5 میلیون انتخاب های بهتری میشه داشت! حالا هر کس یه سلیقه ای داره!
با تشکر ازشما
اینم شرایط پیش فروش تیبا و سایر خودروهای سایپا به مناسبت ده فجر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by artoor32; 24-01-2011 at 11:02.
موتورش همون موتوره پرایده که افزایش حجم یافته و نسبت تراکمش بالا رفته و برای انجام این کارهاازیک شرکت آلمانی کمک گرفته شده. یعنی منظوراین که لفظ آلمانی گولتون نزنه
سلام به همه دوستان و آقای بندری که اطلاعات خوبی رو در اختیار سایرین قرار میدن
من تا بحال تو جا های مختلفی با کلمه سفارش یا ویژه یا m2 برخورد کردم ولی تا حالا نفهمیدم که آیا تیبا آپش بندی داره و اگر داره آپشن های انتخابی اون چی هست
اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم پاسخ بده
ارادتمند
مجیدبابا
تیبا بامدل های m0 ترمز abs بدون ایر بگ
مدل m1 ترمز abs ایر بگ راننده
و مدل m2 ترمز abs و ایبرگ راننده و سرنشین
تولید میشه که توی هیچ کدوم از مدل ها هم شیشیه های عقب برقی نیست!!!!
با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.امروز به یه نمایندگی دیگه سر زدم اونا هم گفتن فقط ریو.پس با جمع بندی از شما دوستان عزیز و نظر نمایندگی ها خودروی انتخابی من ریو شد
باز هم از همه شما عزیزان ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)