تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 334 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 3333

نام تاپيک: تیبا ( TIBA )

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

با سلام.من امروز شریط پیش فروش دهه فجر سایپا رو دیدم و خدا رو شکر که تیبا و ریو هم توش بود.من میخوام یکی از این دو محصول رو بخرم ولی نمیدونم کدوم بهتره و ارزشش رو داره؟
    طبق اطلاعاتی که از سایتها داشتم میگفتن تیبا 80 اسب بخار قدرت و 4شیشه برقی و ترمز ABS و و کیسه هوا .مصرف 6.5 و موتور 8 سوپاپ آلمانی و ظاهری زیبا داره ولی امروز که به نمایندگی سایپا برای مشاوره رفتم گفتن قدرتش 78-ترمز ABS داره.کیسه هوا نداره.مصرفش حدود7.5-8 لیتره.شیشه های عقب برقی نیست(بعضی از موارد مثل برقی نبودن شیشه های عقب رو خودم از نزدیک دیدم).از نمایندگی پرسیدم که کدوم رو بخرم گفت صد در صد ریو و گفت اصلا" ریو با تیبا قابل قیاس نیست مثل پیکان میمونه با پراید که وقتی تو پرلید میشینی خیلی راحت وروانتر و از این جور حرفا.گفتم مگه نگفتن موتورش با کمک آلمان طراحی شده گفت بله ولی هر آلمانی که آلمان نیست.اصلا قرار نبوده این موتور روی این ماشین وصل شه.قرار بوده موتور 100 اسبی 16 سوپاپی روش وصل شه.من هم که داخل کاپوتش رو نگاهی انداختم دیدم که قطعات داخلش تقریبا" مثل پرایده مثلا" کولرش مثل این کولر پراید جدیدا خیلی کوچیک شده و مسلما" هم نباید سرمای کافی داشته باشه(چون خودمون پراید 79 داریم و پدرم صفر خودش خریده بود میگم پراید جدیدا).فن رادیاتور هم مثل پراید همچنین فن کولر.رادیات کولر و ... ولی در مقابل قدرت 97 اسبی ریو.16سوپاپ بودن.4 شیشه برقی.ABSداشتن.مصرف کمتر(تو سایت سایپا زده 6.9 ولی اون گفت 6-6.5.گفتم سایت اشتباهه گفت نه.برای اونایی که پرگاز ماشین رو میرونن 6.9 مصرف داره)برام یه مثال دیگه هم زد. گفت مثلا" سربالایی گدوک (قسمتی از مسیر قایمشهر-تهران که حتما" میدونید)رو ریو بسیار نرم وبا کمترین فشار به ماشین طی میکنه ولی تیبا اینطور نیست.ولی این رو هم باید بگم که تیبا خوشکلتره البته از نظره من. و اینکه خیلی صحبتهای دیگه از دودر بازی سایپا داشت و مثلا" میگفت این ریو اون ریوی اصلی که ابتدا وارد شد نیست.گفت 2 تا پروژکتور داشت که برداشتن.دو تا لامپ زنون داشت برداشتن.عایق درب کابوت رو برداشتن.زه در رو وصل نمیکنن و قیمت بسیار بالایی که برای خودرو انتخاب کردن(اونو من موافقم چون تو سایت کیاموتورز بری ریو 2010 با قیمت حدود 12.5 میلیون تومنه با اون کیفیت کیا و ظاهر و داخلی جدید و زیباش ولی این ریو که فکر کنم مال سال 2002 باشه هست 13.5 میلیون) و .... .
    حالا از شما خواهش میکنم که من رو راهنمایی کنید و بگید کدوم محصول رو انتخاب کنم واینکه اگه میشه مشخصات اصلی تیبا رو هم برام بنویسید تا از این سردرگمی دربیام.

با تشکر
    زیادی تعریف کرده! من فک میکنم به این خاطر گفته ریو چون کسی زیاد ریو نمیخره!! حالا قیمتش هم هر جقدر خوب باشه.دلیلشم معلومه.ولی تیبا هر چقدر افتضاحم باشم بازم روی هوا میبرنش!

قیمت ثبت نامی تیبا رو چند زده بود؟ تحویلش واسه کی هست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر خون و قیام !

14 سایت مشخصات تیبا

واینکه اگه میشه مشخصات اصلی تیبا رو هم برام بنویسید تا از این سردرگمی دربیام.

با تشکر
    سایت مشخصات تیبا

http://saipagroup.net/Pages/Products/Miniator.aspx
    البته در پستهای قبلی هم موجودهست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

سایت مشخصات تیبا

http://saipagroup.net/Pages/Products/Miniator.aspx
    البته در پستهای قبلی هم موجودهست

بله من تو این سایت رفتم ولی نوشته بود 4شیشه برقی که عملا" چنین نیست

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

زیادی تعریف کرده! من فک میکنم به این خاطر گفته ریو چون کسی زیاد ریو نمیخره!! حالا قیمتش هم هر جقدر خوب باشه.دلیلشم معلومه.ولی تیبا هر چقدر افتضاحم باشم بازم روی هوا میبرنش!

قیمت ثبت نامی تیبا رو چند زده بود؟ تحویلش واسه کی هست؟

قیمت تیبا رو گفت 11.5 میلیون و زمان تحویل هم از تیر تا شهریور 90 به انتخاب مشتری با پیش پرداخت از 5-8 میلیون با سود 14درصد.

در مورد ریو هم گفت که خودش ریو داره و راحت میتونست عوض کنه و تیبا بگیره ولی گفت کیفیت ریو چیز دیگه ای هست و در مورد بازار فروش هم بر خلاف شما گفت که ریو رو تو هوا میبرن ولی تیبا اینطور نیست

4. این کاربر از vahidreza_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

باحالا از شما خواهش میکنم که من رو راهنمایی کنید و بگید کدوم محصول رو انتخاب کنم واینکه اگه میشه مشخصات اصلی تیبا رو هم برام بنویسید تا از این سردرگمی دربیام.

با تشکر
    تيبا

موتور و قدرت

نوع موتور 4 حجم موتور 1.5 (لیتر) حداكثر قدرت 80 اسب بخار در 5500دور در دقیقه حداكثر گشتاور 126 نیوتن متردر4000 دوردردقیقه سوپاپ 2 عدد در هر سیلندر قطر سيلندر x کورس پيستون 75.5×83.6 (میلی متر) نسبت تراكم 10:1 گيربكس 5 دنده دستي شتاب اوليه -
    سوخت

ظرفيت مخزن سوخت 41 (لیتر) نوع سوخت بنزين مصرف سوخت در شهر 7.2 لیتر در هر 100 کیلومتر مصرف سوخت در بزرگراه 5.6 لیتر در هر 100 کیلومتر
    وزن و ابعاد خارجي

وزن 1013 (کیلوگرم) طول 4105 (میلی متر) عرض 1635 (میلی متر) ارتفاع 1484 (میلی متر)
    ريو

موتور و قدرت

نوع موتور 4 حجم موتور 1.5 (لیتر) حداكثر قدرت 97 اسب بخار در 5500دور در دقیقه حداكثر گشتاور 133 نیوتن متردر4500 دوردردقیقه سوپاپ 4 عدد در هر سیلندر قطر سيلندر x کورس پيستون 75.5×83.4 (میلی متر) نسبت تراكم 9.5:1 گيربكس 5 دنده دستي شتاب اوليه -
    سوخت

ظرفيت مخزن سوخت 45 (لیتر) نوع سوخت بنزين مصرف سوخت در شهر 7.8 لیتر در هر 100 کیلومتر مصرف سوخت در بزرگراه 5.7 لیتر در هر 100 کیلومتر
    وزن و ابعاد خارجي

وزن 1040 (کیلوگرم) طول 4240 (میلی متر) عرض 1680 (میلی متر) ارتفاع 1680 (میلی متر) فاصله دو محور 2410 (میلی متر) فاصله چرخ هاي جلو 1430 (میلی متر) فاصله چرخ هاي عقب 1435 (میلی متر)
    Last edited by ali1323; 24-01-2011 at 09:26.

6. 3 کاربر از ali1323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

تيبا و ريو 2 ميليون تومن اختلاف قيمت دارن
    مسلما ريو بهتر ميشه با اين اختلاف قيمت ،پس ديگه بحثي در مورد اختلاف اين 2ماشين نبايد داشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

بله من تو این سایت رفتم ولی نوشته بود 4شیشه برقی که عملا" چنین نیست

---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:06 AM ----------

قیمت تیبا رو گفت 11.5 میلیون و زمان تحویل هم از تیر تا شهریور 90 به انتخاب مشتری با پیش پرداخت از 5-8 میلیون با سود 14درصد.

در مورد ریو هم گفت که خودش ریو داره و راحت میتونست عوض کنه و تیبا بگیره ولی گفت کیفیت ریو چیز دیگه ای هست و در مورد بازار فروش هم بر خلاف شما گفت که ریو رو تو هوا میبرن ولی تیبا اینطور نیست
    اگه به گفته دوستمون 2میلیون اختلاف دارن که میشه 13.5 میلیون.البته من 12.5 قیمت داشتم.منم به این خاطر گفتم که با بودجه 13.5یا 12.5 میلیون انتخاب های بهتری میشه داشت! حالا هر کس یه سلیقه ای داره!
    با تشکر ازشما
    اینم شرایط پیش فروش تیبا و سایر خودروهای سایپا به مناسبت ده فجر
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by artoor32; 24-01-2011 at 11:02.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

موتورش همون موتوره پرایده که افزایش حجم یافته و نسبت تراکمش بالا رفته و برای انجام این کارهاازیک شرکت آلمانی کمک گرفته شده. یعنی منظوراین که لفظ آلمانی گولتون نزنه

10. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    شهر خون و قیام !

14 آپشن های تیبا

سلام به همه دوستان و آقای بندری که اطلاعات خوبی رو در اختیار سایرین قرار میدن

من تا بحال تو جا های مختلفی با کلمه سفارش یا ویژه یا m2 برخورد کردم ولی تا حالا نفهمیدم که آیا تیبا آپش بندی داره و اگر داره آپشن های انتخابی اون چی هست

اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم پاسخ بده

ارادتمند
    مجیدبابا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

تیبا بامدل های m0 ترمز abs بدون ایر بگ
    مدل m1 ترمز abs ایر بگ راننده
    و مدل m2 ترمز abs و ایبرگ راننده و سرنشین
    تولید میشه که توی هیچ کدوم از مدل ها هم شیشیه های عقب برقی نیست!!!!

13. 4 کاربر از bandary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    قائمشهر

پيش فرض

با تشکر از همه دوستان بابت راهنمایی هاتون.امروز به یه نمایندگی دیگه سر زدم اونا هم گفتن فقط ریو.پس با جمع بندی از شما دوستان عزیز و نظر نمایندگی ها خودروی انتخابی من ریو شد

باز هم از همه شما عزیزان ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •