فروش بیشتر Modern Warfare 2 بر روی Xbox 360 !!
سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 6 برابر نسخه PC بوده است!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Masoud King; 24-10-2009 at 23:17.
فروش بیشترش روی 360 به خاطر دوربین دیددر شب هستش قبلا هم اعلام شده بود که این بازی پرفروش ترین بازی تاریخ خواهد شد که پیش بینیشون داره تحقق پیدا میکنه...فروش بیشتر Modern Warfare 2 بر روی Xbox 360 !!
البته پدرام جان اینی که من گذاشتم هنوز تاید نشده ولی تو چندتا سایت دیدم گفتم بزارم.
Last edited by Dark Boy ™; 24-10-2009 at 15:59.
منظورتون از 10 برابر PC چیه؟ پیش فروش بازی بر روی هر دو کنسول 10 برابر PC ایه یا پیش فروش بازی بر روی XBOX 360 ده برابر PC ایه؟سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 10 برابر نسخه PC بوده است!
اگه اون عکسی که گزاشتم رو نگاه کنی میبینی پیش فروش روی xbox 360 ده برابر پیش فروش روی pc بوده !منظورتون از 10 برابر PC چیه؟ پیش فروش بازی بر روی هر دو کنسول 10 برابر PC ایه یا پیش فروش بازی بر روی XBOX 360 ده برابر PC ایه؟
چه جوری حساب کردید؟ بنا بر ریاضیات! 61/9 = 6.7اگه اون عکسی که گزاشتم رو نگاه کنی میبینی پیش فروش روی xbox 360 ده برابر پیش فروش روی pc بوده !
disc بازی روی کنسول xbox هم به دلیل اینکه قیمت پایینی داره و اکثر بیشتر بازیبازهای دنیا کنسول xbox دارنفروش بیشتر Modern Warfare 2 بر روی Xbox 360 !!
سایت آمازون آمار جالبی رو در مورد پیش فروش Modern Warfare 2 منتشر کرده که در اون میزان پیش فروش این بازی بر روی Xbox 360 دو برابر PS3 بوده و همچنین 10 برابر نسخه PC بوده است!
امکان فروشش هم بیشتر خواهد بود ...مثلا همین ps3 یکی از عمده دلایل فروش کمش قیمت بالای disc ها هستش.
فک کنم بازی باز هم گیم پلی کوتاهی داره بین 6 یا 8 ساعت تموم میشه...
من تو یک چیز موندم MW هر گونه انتظار از یک بازی شوتر اول شخص رو براورده کرده ...کار infinity war خیلی سخت هستش.
چون انتظارات خیلی بالا هستش. مثلا من خودم انتظار یک شاهکاری فراتر از قسمت قبلی دارم.
و اگه نتونه این رو براورده کنه قطعا انتقادات شدیدی خواهد شد این قسمت.
نه اتفاقاً بازیهای PC معمولاً ارزونتر هستن حداقل 10$ چون هزینه ساختشونم کمتره، البته نه برای پیشفروش. قیمت بازیهای Xbox360 و PS3 هم یکیه، 60 دلاره جفتشون که البته در مورد Modern Warfare 2 سازنده به دلیل محبوبیت بازی تصمیم گرفته بازی رو از قیمت استانداردش گرونتر بفروشه که یه پول گنده به جیب بزنه.
آقا یکی من رو در این مورد روشن کنه ! ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)