نه عزیز قیمت ها سر جاشه.گارانتی دار به خاطر چینی بودن قیمتش کمتر از بی گارانتی هاست،اگه فنلاند اصل باشن.سفیدش هم کلا گرون تره از مشکیش.
نه عزیز قیمت ها سر جاشه.گارانتی دار به خاطر چینی بودن قیمتش کمتر از بی گارانتی هاست،اگه فنلاند اصل باشن.سفیدش هم کلا گرون تره از مشکیش.
ارشیا جان شما که یاید بدونی همه ی گوشی های نوکیا تو چین تولید میشن...ولی خود چینی نیستن...
و هرکی و از هر کجا این اطلاعات رو بهت داده اشتباه کرده داره سر ملتو کلاه میزاره...
اان دیگه جیزی به اسن فنلاند نیست...بالا توضیح دادم...
9کرممم...
حرف این دوست عزیزم تاکید و تایید میشه و باید بگم اگه الان ان 97 580 تومنه واسه اینکه توی چین تولید میشه و بسیاری از هزینه هاش از جمله کارگر و کارخونه ارزون تر در میاد!!!
یه مقایسه بکن ان95 زمانی که اومد 1.5 میلیون بود تا چند وقت هم ثابت بود بعد ارزون شد اما الان ان 97 با این همه امکانات و سر بودن از ان95 اینقدر ارزون تره البته اگه تورم رو هم در نظر بگیری متوجه میشی که 1.5میلیون 3سال پیش چیزی بیشتر از 2میلیون الانه!!!
البته چینی ها همون کیفیت نوکیاهای سابق رو دارن و هیچ فرقی ندارن و اگه الان گوشیا توی چین تولید نمیشد به جرات باید بگم خیلی از ما نمیتونستیم با توجه به بودجه ای که داریم گوشی های نوکیا رو بخریم !!!
سبز باشید!!!![]()
سلام دوستان ، دیشب کیش بودم اونجا قیمت 640 و 650 بود به جز یه جا که میگفت از همه جا ارزون تر میده هر گوشی ای رو و 580 میداد و اینکه گارانتی اتصالات داشت ! میگم مگه هنوز گارانتی اصلی نوکیا تو ایران اتصالاته ؟
و اینکه میشه لطفا این سوالم رو هم پاسخ بدین ؟؟ :
==============================
یه سوال دیگه اینکه من مبتدی ام نمیدونم ، مگه برای نصب برنامه باید گوشی اول هک بشه ؟؟ بدون هک کردن مگه چه مشکلی پیش میاد :
ممنون میشم پاسخ بدین![]()
برای این که بشه از گوشی حرفه ای تر استفاده کرد گوشی رو هک می کنند ... در واقع هک یه جور دور زدن سیستم امنیت گوشی هست که د رحال حاضر بی خطر هست ...==============================
یه سوال دیگه اینکه من مبتدی ام نمیدونم ، مگه برای نصب برنامه باید گوشی اول هک بشه ؟؟ بدون هک کردن مگه چه مشکلی پیش میاد :
ممنون میشم پاسخ بدین![]()
البته بدون هک هم میشه با گوشی کار کرد یا حداقل برای مبتدی ها ...
یه ان 97 چینی دیدم کفم برید اول فکر کردم اصله با خودم گفیتم این رفیق ما از کجا پول آورده که ان97 خریده یه خورده دستم گرفتم فهمیدم چینیه میدونین از کجا؟؟؟!!!
به جای هارد 32گیگی یه رم یه گیگ روش بود!
اما دوربینش بد نیود جنسشم خوب بود صداشم که میترکوند ولی 160 تومنشو به نظر من ریخت توی چاه!!!
اما واقعا اولش نفهمیدما خیلی شبیه بود!!!
سبز باشید...!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 06-08-2009 at 15:13.
شهاب جان گوشی هایی که توی کیشه اکثرا از دبی و چین میاد و به صورت مستقیم برای همین تا حدودی بحث کیش جداست و ممکنه گارانتی اتصالاتش مال ایران نباشه یعنی به زبان فارسی نباشه و عربی باشه بعدشم الان زیاد گارانتی مهم نیست مهم فول پک بودنه و اینم عرض کنم که وقتی داری 600 تومن پول گوشی میدی بهتره یه کم بیشتر خرج کنی و گارانتی دار بگیری که خیالت راحت باشه!!!
بعدشم 2-3تا از بچه ها توی همین جا ان97 دارن راضی بودن با خودشون صحبت کنی بهتره!!!
توی این رنج هم انخابات دیگه ای هست مثله: samsung s8000 jet و ُsony ericsson w995 و samsung i900 omnia و samsung i890 innove8 و nokia n86 و HTC touch pro 2 و HTC toouch diamond 2 و کلیه مدل های HTC و... .
مهم اینکه بدونی از گوشی چی میخوای چی واست در اولویته و چی کار میخوای باهاش بکنی...!!!
با هک هک میتونی خیلی کارای اضافی و لذت بخش با گوشیت بکنی و یکی از اصلی ترین مزایاش اینکه میتونی بدون پرداخت پول از یه سری امکانات مثه ان گیج و برنامه های کاربردی و... استفاده کنی!!!
بازم امری بود در خدمتم...!!!
سبز باشی...!!!
آقا لطف کردی جواب دادی مرسی . من بین S8000 و N97 موندم ، فقط نمی تونم بین :
« صفحه نمایش بهتر ، سی پی یوی قوی تر (البته به کار نمیاد ! ) ، اینترفیس قشنگ تر ، تاچ حساس تر ، فیلم برداری بهتر و عکس برداری کمی بهتر (حداقل تو امکانات عکس برداری) و البته قیمت ارزون تر » و « کیبورد کوئرتی ، حافظه داخلی بیش تر، اف ام ترنسمیتر ، سیمبین و صفحه نمایش بزرگ تر » یکیو انتخاب کنم .
![]()
از چند نظر ان 95 سره مثله اینکه کیبورد کامل داره حافظه داخلیش 32 گیگه و اف ام ترانسمیتر و باتری صفحه نمایش بزرگتر و CPU 434mhz!!!
از چند نظر هم s8000 مثه کارایی دوربین دقت و وضوح صفحه نمایش و قیمت و قابلیت پخش DivX/XviD و cpu 800mhz!!!
البته از لحاظ تاچ بودن نمیتونم اظهار نظر کنم اما تاچ ان97 بهتر از تاچ 5800 هستش اگه تاچ s8000 هم مثله omnia باشه خیلی خوبهi!!!
قیمت هم 8 گیگه اس 8000 حدود 460 تومنه و ان97 32 گیگ 580 تومن !!!
و فرقشون اصلیشون هم اینکه ان97 سیمبین هستش و s8000 جاوا!!!
توی بقیه کارایی ها شبیه هم اند...!!!
هرچی به ذهنم رسید سعی کردم بهت بگم دوست عزیز البته این جدول زیر رو هم حتما یه نگاه بنداز!!!http://www.digikala.com/Reviews/Mobiles/Compare_Result2.asp?Mobile1=MO-Sam-S8000-Jet&Mobile2=Mo-Nok-N97
سبز باشی!!!![]()
Last edited by mohamadreza666; 06-08-2009 at 20:48.
مگه 97 FM هم داره؟من که تا حالا ندیدم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)