فکر میکنم یونیلیت توی سپر پرشیا هم هست ولی فکر میکنم باید یه نگاه بندازم
ولی چیزی که از عکس معلومه انگار طرف به دلایلی اون یونولیت رو چپونده اونجا!
فکر میکنم یونیلیت توی سپر پرشیا هم هست ولی فکر میکنم باید یه نگاه بندازم
ولی چیزی که از عکس معلومه انگار طرف به دلایلی اون یونولیت رو چپونده اونجا!
توی این عکس که معلومه دستسازه ولی خوب این هم ایده باحالیه ها ! ایمنی ماشین رو بالا میبره !
همین کاچو هارا در ماشین می گذارند باعث می شه در تصادف با خودرو ی ایرانی 100%مردم عزیز ایران کشته بشوند؟
موردی که می گین اگر از کارخونه باشه ( که نیست ) هرگز چیز عجیبی نیست ! من دانشجوی کارشناسی مکانیک هستم و روی بحث ضربه روی کامپوزیت ها و ... کار می کنم . بنابراین حرفهام از روی دلایل علمی و مشاهدات آزمایشگاهیه .
این کامپوزیت ها تمام وظایف مربوط به تحمل ضربه و کشش و فشار رو انجام میدن و اصلا بود و نبود یونولیت تاثیری روی عمکردش نداره . قسمت های پایینی از کامپوزیت ساخته میشه تا ضربه رو به حداقل ممکن کاهش بده و علاوه بر کاهش وزن ، مقاومت بسیار مناسبی در محیط های مختلف داره .
فکر نمی کنم دیگه ادامه دادن این بحث ضرورتی داشته باشه .
متشکرم
به نظر میاد شما بیشتر از اینکه دانشجوی مکانیک باشی وکیل مدافع ایران خودرو هستی !
در بزرگراه یک پرایداز پشت به ما زد
سپر ما کمی خط افتاد اما پراید تا رادیاتور جم شد!
سمند هر آشغالی باشه...اما سپرهاش قوی اند
راستی ...بین یه عده رواج یافته که ماشین گاز نخوره تنبل میشه!...این حرف درسته؟
خداروشکر اتفاقی براتون نیوفتاده !
بله از هیکل سمند که معلومه ماشین محکمیه و ایران خودرو هم موقع ساخت تاکید زیادی روی محکمی داشت اما ایمنی فقط به محکم ساختن نیست ! باید اصولی محکم باشه ، ضربه منتقل بشه ، که سمند در حد خوبی نیست .
تا اونجایی که من میدونم ( در مورد سیستم ماشین) نه به اون صورت (البته بستگی داره منظورت از ماشین چی باشه !!)
شما ظاهرا تازه به بحث اضافه شدی ! توصیه می کنم همه پستهای من رو تو این تاپیک مطالعه کنی .
چون این جملت از فحش هم بدتر بود و من خودم یکی از منتقدین این خودروسازها هستم .
Last edited by farsweb; 11-03-2010 at 08:09.
مال سمند این جوری باشه مال پراید ببین چه جورییه؟![]()
ابي كبود همون سرمه اي هستش كه سمند lx زياد داره!فقط كافيه بري تو خيابون ببيني!
ما اين رنگش رو داشتيم.خيلي قشنگه.نمي دونم چرا بچه ها مي گن زشته.فقط فروشش يه خورده سخته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)