ما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه![]()
ما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه![]()
اگه سفرش دادی از بیرون نخر چون دیر یا زود میارن در خونه......من خودم ایمیل نزده بودمما سه جا رفتیم نداشت ، بی امکاناتیه دیگه![]()
آيا واقعاً گرافيكش در همين حده:
![]()
آره.آشغاله؟؟؟
فکر کنم منظورشون مثبت بود!
منم بلاخره بعد از مدتها كه سراغ بازي روي PC نرفته بودم ؛ امروز بازي رو نصب كردم ...
نصب ساده اي داشت و زياد سخت نبود . سيستم فعال سازي كدش هم خوب بود .
اول از همه گرافيك بصري بازي رو بايد اشاره كنم كه خيلي خوب كار شده و البته بايد واقعا تشكر كرد از سازندگان به خاطر اين cut scenes هاي بسيار بسيار زيبا كه واقعا در حد بازي هاي سطح اول هست ( البته به جز طراحي شخصيت اول بازي كه بر خلاف تمامي بازي هاي دنيا سطح گرافيك طراحيش از بقيه ي كاراكتر ها پايين تره !). بافت هاي بازي هم به نظرم با توجه به موتور بازي خوب كار شده . من البته بازيم خيلي افت فريم داشت كه شايد مشكل از سيستم من باشه . گيم پلي بازي باز هم مثل ديگر بازي هاي ايراني از دوربين از قبل تعيين شده بهره ميبرد كه البته كار رو براي سازندگان راحت تر ميكنه . سيستم مبارزات و كمبو هاي بازي خوب بود ولي من چون خيلي كم رفتم بازي رو خيلي تنوعي درش نديدم . فقط مبارزات با غولآخر ها يكمي اعصاب خرد كن بود از جمله اولي كه محيطش خيلي بسته و كوچيك بود . صداگذاري بازي هم خوب بود ولي تا به حال من صحبتي از شخصيت هاي بازي نشنيدم و همون راوي بوده همش . در نگاه كلي بايد بگم كه اگه بازي چند سال پيش عرضه ميشد ميتونه در سطح جهان حرفي براي گفتن داشته باشه ! ولي الان بايد بگم كه در سطح و حد ايران و حتي شايد خاورميانه بايد بگم عاليه ولي بايد بيشتر كار كنن سازندگان چون نشون دادن پتانسيل زيادي دارن .
موفق باشيد !
دوستان اون 2 غول که همزمان بهش حمله می کننند رو چطوری باید زد؟
بچه ها اونجاییکه در مرحله جنگل سوار یک قایق میشیم و کمی جلو میریم . بعد یک حصاری جلوی راه رو میگیره که اطرافش هم دو تا سکو هست .
چند تا دشمن را روی سکو ها میکشیم ولی دیگه نمیشه با قایق به جلو رفت چون اون نرده یا حصاره جلوی راه رو گرفته .
چی کار باید بکنیم ؟
دوست عزیز اگه تهران هستی میتونی بری صادقیه برج تجاری مینا بگیری اونجا یه مغازه داره
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------
گرافیک بسیار خوبی داره درسته کمی ایراد داره ولی ایراد ها رو خوبی هاش پوشونده
هر کدوم از سکو ها یه دسته هست که باید بکشی تا راهت باز شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)