ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره
ببینم s-a-l-i-m جان تو چرا میخوای گوشیت رو عوض کنی مگه ازش ناراضیه مگه مشکلی داره
من رفتم نمایندگی ماکروتل برام یه فارسیساز نصب کرد تووووپ اسمش ( in4mobility fee jeibi ein) هست و sbp hand share هم نصب کرد دیگه امنیا بهتر از این نمیشه . حتما این دوتا برنامه رو نصب کنید تقویمم هم فارسی شده ( جمعه - شنبه .........)
دوست عزيز اين sbp hand share چيه و از كجا ميشه گرفتش ...با فارسي سازتون اصلا مشكل نداري تو اكسل و ديكشنري لينگوو ؟
دوستان کسی لطف میکنه بگه رم گوشی کم میاره یا نه.128 یکم کم به نظر میاد
میشه یکی بگه چه جوری میشه defaultهای left soft key و right soft key رو تغییر داد, از قسمت button توی setting که نمیشه.
نه عزیزان فعلآ که فارسیساز خوب و بی مشکل جواب داده. من 3 برنامه رو واسه شما توصیه میکنم که با اونا نهایت لذت رو از گوشیتون ببرید.
1 . همون فارسی ساز
2 . spb mobile shell که میشه منوی دیفالت گوشیتون و اونو 3 بعدی میکنه مثلا به صورت مکعب و میتونید هروقت نخواستین به منو و صفحه اصلی گوشیتون برگردید
3 . spb pocket plus که واقعآ لازمه واسه pocket pc . میدونید که وقتی برنامه ای رو باز میکنید و بعد اونو میبندید اون بسته نمیشه و در رم میمونه باعث مصرف زیاد باتری میشه و سرعت پایین میاد.... با این برنامه وقتی روی اون ضربدر بستن بزنید برنامه کاملآ بسته میشه و اگه روی ضربدر 3 ثانیه نگه دارید منویی باز میشه که میتونید برنامه رو minimise کنید . این فقط یکی از کاراییهای این برنامست
در ضمن motion sensor مصرف باتری را دو برابر میکند . من تست کردم با سنسور 24 ساعت میره باتری. بدون سنسور بیشتر از دو روز
با تشکر![]()
بله؟؟؟
اگه منظورت i900 هست که باید بگم پسر عمم همان روز اول ازم گرفتش........
من کی گفتم می خوام چیزی بفروشم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)