تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 70 اولاول ... 17576364656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 692

نام تاپيک: آرشیو / جام جهانی فوتسال | برزیل | 2008

داره خودمونی میشه mahdi.a81's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تو كتاب

پيش فرض

سلام
    كفاشيان گفته ما بين فوتبال و فوتسال فرق نميگذاريم و تفاوت از باشگاهها ناشي ميشه كه اونم به ما ارتباط نداره
    بعد هم گفته كه ما در دادن جوايز تشويقي يكسان عمل ميكنيم . اينجاش منو كشته .
    رو كه نيست ؛ سنگ پاي قزوينه
    كجا شما ميايد به فوتباليها 2 ميليون تومان براي درخشش در جام جهاني بدين
    بعدشم گفته كه ميخوايم 2 ميليون تومان رو بهشون بديم .
    Last edited by mahdi.a81; 17-10-2008 at 11:06.

پروفشنال hamid2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نه پس میخوای بازی در دستان ایتالیا نباشه ؟ میدونی چقدر هزینه کردن واسه این مسابقات؟ 5 تا بازیکن برزیلی دارن - حرفه ای ترین لیگ جهان رو در فوتسال دارن . اونوقت ایران 2 بازیکن محروم داشت + با کمترین هزینه بهاین مسابقات اومده بودن .
    حالا با توجه به این نکات باید اظهار نظر کرد که ایران بهتر بازی کرد یا ایتالیا
    من فکر میکنم باید بین خوب بازی کردن تو بازی از یه طرف و بهروه وری از امکانات و هزینه ها از طرف دیگه باید تفاوت قائل شد.
    منظورم اینه که در این که ایتالیا از ما بهتر بازی کرد شکی نیست و آمار و ارقام هم کاملا این رو نشون میده ولی در مورد این مسئله که کدوم تیم با امکاناتی که داشته بهتر نتیجه گرفته مطمئنا ایران بوده .
    امیدوارم که منظورم و متوجه شده باشید

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من فکر میکنم باید بین خوب بازی کردن تو بازی از یه طرف و بهروه وری از امکانات و هزینه ها از طرف دیگه باید تفاوت قائل شد.
    منظورم اینه که در این که ایتالیا از ما بهتر بازی کرد شکی نیست و آمار و ارقام هم کاملا این رو نشون میده ولی در مورد این مسئله که کدوم تیم با امکاناتی که داشته بهتر نتیجه گرفته مطمئنا ایران بوده .
    امیدوارم که منظورم و متوجه شده باشید
    مطمینی ایرانیها امکاناتشون کمتراز ایتالیاییاست؟

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

مصطفی من نقدرتو خوندم ولی به دور از هر گونه تعصبی مخالف قسمت هایی هستم که ایتالیا رو شایسته برد نمیدونستی.
    بازی در دستان ایتالیا بود
    اونها از اکثر جهات از ایران برتر بودن
    توی حملات عالی بودن،خیلی راحت با پاسکاری از دفاع ایران رد میشدن.از کرنرا به نحو احسنت استفاده میکردن،وقتی که قرار بود دفاع بکنن،یه دفاع بی نظیر با یه حفظ توپ عالی رو نشون میدادن
    در عوض ایران،بیشتر تمام کننده خوبی بودن،موقعیت های ایران یک چهارم موقعیت های خطرناک ایتالیا هم نبود ولی به لطف ضعف دروازبان ایتالیا(که به نظرم ضعیفترین عضو تیمشون بود)و چارچوب شناسی عالی خودشون تا آستانه صعود قرار گرفتن.
    در واقع اگر ما نظری رو نداشتیم،توی این بازی ویران میشدیم.
    یه امار جالبی هم نشون داد دقایقی قبل از تموم شدن بازی که نظری 23بار دروازه ایران رو نجات داد توی این بازی در حالی که دروازبان ایتالیا فقط 6بار این کار رو کرد.
    سلام خدمت تمامی دوستان و عرض ارادت خدمت اقا بردیا !

بسیار ممنون از اینکه نظرات من را نقد کردید ! بنده همچنان با حرفتان مخالفم ! و با دلایلی کامل بر شما روشن خواهم کرد که چرا این حرفها را زدم !

ببینید من گفتم که شایسته تر از تیم ایتالیا بودیم ! حالا دلایل

1- به صورت کلی ما نمایش خیلی خیلی درخشان تری در کل این دوره نسبت به ایتالیا داشتیم ! هم تو گروهی و هم تو یک چهارم نهایی

2- در این بازی طبق آمار 64% بازی توپ دست ما بوده و 34% در اختیار ایتالیا

3- آمار شوتها درست که 53 به 23 به نفع ایتالیا است ولی اگر شوتهای داخل چارچوب محاسبه شود مطمئنا به سود ایران هست !

4- ما حداقل در این بازی 4 تا تک به تک را گل نکردیم! ولی ایتالیا یی ها بیشتر روی کار تیمی بودند و خطرناکترین موقعیتهاشون هم همان شوتهی از راه دور بود و نه مانند ایران روی کار تیمی و انواع و اقسام تاکتیمهای هجومی بر تیم مقابل فشار بیراند

5- ما 2 بازیکن کالما کلیدی را در این بازی نداشتیم !

6- ما تهنها 7بازیکن داشتیم و تیم ایتالیا 10 بازیکن داشت !

7- در محاسبات تبعیتی هم بررسی کنید از این 10 بازیکن 6 تا برزیلی هستند !

در ضمن مطمئن هم بودیم که با حماقت بازیکنانمان بازی را به اسپانیا واگذار نمیکردیم !

به هر حال این بود نظرات من و همچنان میگم که ایران خیلی خیلی از ایتالیا سرتر بود (نکته ی مهم : شرایط را هم بررسی کرده و بعد نظر دهید)

قربانتان : مصطفی عشقی

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

شک ندارم مطمینم که امکانات ماخیلی بیشترازاوناست اما خب هزینه های ما به دلیل ناکارآمدی مدیریت نابودمیشه و هزینه های اونها به دلیل مدیریت بهره ورهمه به ثمر می نشینه من راحت میتونم بهت اثبات کنم امکانات ماخیلی بیشتراما خب این خیلی طول میکشه باید بشینم کل اقتصاد دوکشوررابریزم توصفحه

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

مطمینی ایرانیها امکاناتشون کمتراز ایتالیاییاست؟
    شما مگه شک داری !؟

طبق آماری که من گرفتم بهترین امکانات و تجهیزات و کلا بهترین سطح لیگ فوتسال را در دنیا کشور ایتالیا داره !

ولی خدایی باز هم دم بچه های ایران گرم !

تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام کی بازی ایتالیا - اسپانیا رو دید ؟

بازی 2 -2 شد به وقت اضافه کشید و دقیقا ثانیه صفر ایتالیایی ها به خودشون گل زدن و حذف شدن . .

البته به نظر من گل قبول نبودا . . یعنی توپ خورد به تیرک ثانیه صفر شد و بعد خورد به پای این ایتالیاییه و رفت تو گل .

بعد گل یک یه ربعی همه اعتراض می کردند ولی بالاخره گل قبول شد ...

دلمان بسی خنک شد
    من یه توضیحی در مورد بازی ایتالیا و اسپانیا و گل آخر بدم !

شما به این نکته هم توجه داشته باشید که زمان وقت نگهدار داخل سالن بازی با وقت نمایش داده شده بر روی سطح تلویزیون باهم متفاوتند ! دقت کرده باشید بارها بارها من خودم شاهد بودم که اشتباه قطع و وصل میکردو تو 1 بازی یادمه وقتی تایمر صفر شد حدود 7 ثانیه بعد بازی تمام شد !

این بحث را کلی گفتم ! ولی جدا خودم هم توکف این مطللب موندم آخه الآن تو سایت فیفا دیدم گل سوم اسپانیا دقیقه 50،00 ثبت شده !

احتمال میدم که آمار و اطلاعات ثبت شده در گزارش داور با اطلاعات ثبتی تلوزیون و سایت فیفا متفاوت است !

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دلم واسه اون بازیکنه ایتالیا سوخت ولی کلا دوست داشتم اسپانیا ببره.
    برزیل و اسپانیا بازیه قشنگی میشه.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوب حالشون گرفته شد .
    امروز گل رو نشون داد بيچاره بازيكن ايتاليا اگر توپ رو دنبال نميكرد هيچ اتفاقي نمي افتاد.
    Last edited by aliani; 17-10-2008 at 19:14.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

اینم گل به خودی دل خنک کن ایتالیا!!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •