من کاملش رو هشت هزار تومن خریدم و فکر کنم 3 تا پیچ داره راحت خودت هم میتونی عوض کنی
من کاملش رو هشت هزار تومن خریدم و فکر کنم 3 تا پیچ داره راحت خودت هم میتونی عوض کنی
سلام به همگی .
دوستان این ماشین ما ، 2 روزه که تبدیل شده به ماشین های فرمول 1 !!!!
وقتی که گاز میدی ، در کنار صدای گاز دادن ، یه زوزه ای هم میکنه .
به نظرتون مشکل از کجاشه ؟
یه نیگاهی به اگزوز بنداز ببین جاییش شل یا کنده نشده باشه. شاید از اون باشه
لوله هواکش رو هم نگاه کن ببین بیرون نیومده
این جلو پنجره رو با اسپری میشه رنگ زد؟ یا باید بیرون ببرم بدم رنگ بزنن؟
من 2 جا بردم میگن فنر ها رو نبر از بس گفتن نبر دیگه نمیبرم همه میگن فنر اسپرت بنداز منم شنیدم فنر اسپرت پراید نیست ! اخرش چی باید کرد یک جای دیگم رفتم خیلی خرید کردم ازش اطمینان دارم تا حدودی گفت بیا فنر المانی 4 تا 45 تومان ببر 1 سال ضمانت داره و خوب میشه از اینا..... به نظرتون بندازم ؟ همون 45 تومانی ؟
جناب دیوار رو هم با اسپری میشه رنگ کرد ، مهم اینه که چطوری رنگ کنی ....
در کل اسپری ها (اگه کاملا هم همرنگ باشه ) چون غلظتش زیاده ، خوب روی جلو پنجره ات نمیشینه . اگه میخوای خودت رنگ کنی اول پشتش رو یکم رنگ بزن ببین چطور در میاد در کل حتما از فاصله دور و یکدست رنگ کن
ولی من توصیه میکنم از روی کد رنگ ماشین(کنار شماره شاسی و.. هست) بری از یه رنگ فروشی ماشین 200 گرم رنگ بخری ببری پیش نقاش ماشین که برات رنگ کنه .نهایتا 2 تومان پول رنگ 3 تومان هم نقاش ازت میگیره(کلا 5 تومانمیشه در حالی که اسپری خودش 2 تا 3 تومان قیمت داره)
خیلی ها فنر میبرن ولی تو نبر...
چند تا سوال در مورد پراید 141 صفر دارم
آقا ما امروز پراید مون رو تحویل گرفتیم ، میخاستم بچه هایی که در موارد زیر اطلاعاتی دارن کمکم کنند
بهترین راه آبندی این ماشین چیه ؟ بعضی ها میگن از اول باید بگازونیش تا درست آبندی شه و بعضی میگن باید اول با سرعت کم باید آبندیش کنی
در حال حاضر لاستیک کویر تایر زیر ماشین هست کیفیتش چطوره چون دیدم بعضی ها به محض دریافت خودرو اون رو با لاستیک کره ایی تعویض میکنن و میگن اعتباری به لاستیک ایرانی نیست ( این قضیه خیلی برام مهمه)
چند تا از همکارام که پراید دارن ( البته سبا) میگن لاستیک درب عقب از روز اول درست جا نبود و هر کاری هم بعدا کردن درست نشد . درب ماشین من هم خیلی بد بسته میشه با ریگلاژ درست میشه ؟!!
دنده دو خوب جا نمیره و باید با فشار بیشتری دنده رو جا زد با ریگلاژ کلاچ درست میشه ؟
شیشه بالابر سمت شاگرد سرعتش کمتر از سمت راننده هست دلیلش لاستیک سمت راست هست یا مسئله دیگه ایی داره
بهتری موقع برای تعویض روغن موتور بعد از طی چقدر مسافت هست و مهمتر چه نوع روغن موتوری توش بریزم
از بنزین سوپر برای آبندی استفاده کنم یا معمولی ؟ فرقی هم در آبندی موتور دارن
چه قسمت هایی از خودرو رو باید با دقت بیشتری مورد بررسی و بازدید قرار داد که در حالت عادی بهش توجه ایی نمیشه؟
اگر تجربه ایی هم دارین که باید در مورد این ماشین مورد توجه قرار بگیره لطفاً ازم دریغ نکنید
هرکی گفته که باید ماشین رو بگازونی کشک گفتهبهترین راه آبندی این ماشین چیه ؟ بعضی ها میگن از اول باید بگازونیش تا درست آبندی شه و بعضی میگن باید اول با سرعت کم باید آبندیش کنی
بهترین کار اینه که در طول مدت زمان آب بندی دنده هار با دور موتور 2500 - 3000 عوض کنی
ماشینو تحویل گرفتی 5 نفرو نچپونی توش ببری دوز زدن و کولرم روشن کنی
ماله منم کویر زیرشهدر حال حاضر لاستیک کویر تایر زیر ماشین هست کیفیتش چطوره چون دیدم بعضی ها به محض دریافت خودرو اون رو با لاستیک کره ایی تعویض میکنن و میگن اعتباری به لاستیک ایرانی نیست ( این قضیه خیلی برام مهمه)
مثل اینکه نسبت به بقیه لاستیک هایی که زیر ماشین هست بهتره چون با قیمت بهتری میخرنشون
اگه پول داری چه بهتر عوض کن 4 تا کره ای یا ژاپنی سایز 175 بنداز زیر ماشین(ماشین هیدرولیکه؟؟؟)
این لاستیکه بد دردیه همشون همینطورینچند تا از همکارام که پراید دارن ( البته سبا) میگن لاستیک درب عقب از روز اول درست جا نبود و هر کاری هم بعدا کردن درست نشد . درب ماشین من هم خیلی بد بسته میشه با ریگلاژ درست میشه ؟!!
آبم به داخل نفوذ میکنه
بله مشکل درهات با ریگلاژ درست میشه
ولی وقتی که برات توی سرویس اولیه ریگلاژ کردن 2 - 3 بار خودت امتحانش کن
لعنت به ذات کثیفت سایپا!!!دنده دو خوب جا نمیره و باید با فشار بیشتری دنده رو جا زد با ریگلاژ کلاچ درست میشه ؟
تا عوض کردن روغن گیربکس صبر کن(سرویس اولیه مجانی انجام میده) درست نشد (مثل ماله من) از ماحک گیربکس هست البته بهتره موقع سرویس اولیه روی این موضوع گیر بدی(من گیر ندادم 25 تومن بابت اجرت تعوضش چکوندم)
این یکی رو نمیدونمشیشه بالابر سمت شاگرد سرعتش کمتر از سمت راننده هست دلیلش لاستیک سمت راست هست یا مسئله دیگه ایی داره
سرویس اولیه که برات عوض کردن (مجانی به همراه فیلتر روغن)بهتری موقع برای تعویض روغن موتور بعد از طی چقدر مسافت هست و مهمتر چه نوع روغن موتوری توش بریزم
از اون به بعد به نظر خودم و اون تعویض روغنی که پیشش میرم بهران سایپا بریز و هر 3000 - 3500 عوض کن
زیاد فرقی نمیکنهاز بنزین سوپر برای آبندی استفاده کنم یا معمولی ؟ فرقی هم در آبندی موتور دارن
ولی من خودم همیشه سوپر میزنم
چه زمانی؟؟چه قسمت هایی از خودرو رو باید با دقت بیشتری مورد بررسی و بازدید قرار داد که در حالت عادی بهش توجه ایی نمیشه؟
حالت عادی بیشتر باید به آب رادیاتور - شلنگ ها تایمینگ سوپاپ ها و تسمه تایم - جلوبندی - باد لاستیک ها - توجه ویژه ای داشت
توجه ویژه ای به اون بد جا رفتن دنده 2 بکناگر تجربه ایی هم دارین که باید در مورد این ماشین مورد توجه قرار بگیره لطفاً ازم دریغ نکنید
اول ماله منم اینطور بود تا اینکه دیگه اصلا دنده 2 جا نمیرفت!!!
نه معمولیه
چه زمانی؟؟
حالت عادی بیشتر باید به آب رادیاتور - شلنگ ها تایمینگ سوپاپ ها و تسمه تایم - جلوبندی - باد لاستیک ها - توجه ویژه ای داشت
!![/quote]
منظورم همین دوره آبندی هست
بابت راهنماییت ممنونم![]()
![]()
سلام
ممنون میشم قیمت پراید صندوق دار رو لطف کنید بگین و اینکه رنگ چقدر اختلاف قیمت داره،یا این ای بی اس یا هیدرولیک چقدر اختلاف قیمت داره؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)