من یه گیم پد فراسو مدل fgp-660 دارم که ویبره هم داره اما از توی کنترل پنل ویندوز نتونستم تست کنم ویبرشو.
کمک کنید
من یه گیم پد فراسو مدل fgp-660 دارم که ویبره هم داره اما از توی کنترل پنل ویندوز نتونستم تست کنم ویبرشو.
کمک کنید
درایشو نصب کردی؟
اگر نصب نکردی از سی دی همراهش نصب کن اگر نداری این هارو بگیر و نصب کن
برای xp
برای ویستا ( رو سون هم احتمالا کار می کنه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام خدمت اساتید
من یه سوال دارم لطفا راهنماییم کنید فقط نخندید چون مبتدی هستم
من شاهزاده ایرانی 2 (ww) را با گیم پد بازی کردم ولی شاهزاده 3 و 4 رو فقط با صفحه کلید میشه بازی کرد.مشکلم از کجاست؟ گیم پد رو 5 سال پیش گرفتم واسمش TOPWAY هستش و پورت usb هست
آیا مشکل از گیم پده؟ یا شاهزاده 3 و 4 گیم پد رو ساپورت نمیکنه؟ ویا من بلد نیستم؟
در ضمن الان کامپیوترم ویندوز 7 هست
Last edited by antoni_114; 11-02-2010 at 00:15.
اخرین نسخه اش رو من دیدم فقط دسته xbox ( یا اگر خوش شانس باشی طرح xbox ها ) رو پشتیبانی می کنه ولی سه رو نمی دونم.
ویرایش:
نسخه 3 هم پشتیبانی می کنه....دسته فراسو 660 رو راحت شناخت و تنظیمات رو اتومات وارد کرد...)
Last edited by zed2; 18-02-2010 at 12:45.
بچه ها کسی قیمت روز دسته ایکس باکس رو داره؟؟
دوستان سلام
لطفا یکی راهنمایی کنه چه جور گیم پدی بگیرم برای بازیهایی مثل h.a.w.x و Flight Simulator و fifa 2010 و کلا اینجور بازیها ؟
ولی اگر دسته خلبانی استفاده کنی لذتش تو ان دو تا بازی شبیه ساز احتمالا بیشتر است .(نظر شخصی )
ممنونم از راهنمایت خودم هم دسته بازی خلبانی رو ترجیح می دم ولی چه مارکی رو بگیرم ؟کنترل های xbox احتمال زیاد تو همشون پشتیانی میشه همچنین دسته های دیگر رو هم می تونی استفاده کنی ( البته احتمال داره دکمه هاش رو دستی تعریف کنی )
ولی اگر دسته خلبانی استفاده کنی لذتش تو ان دو تا بازی شبیه ساز احتمالا بیشتر است .(نظر شخصی )
حقیقتش من دونبال دسته خلبانی نرفتم ولی چند جا دسته خلبانی رو چشمی دیدم
تو لیست ساپورت دسته ها دیدم دسته های خلبانی Logitech و Saitek و THRUSTMASTER و TRUST تو بازی h.a.w.x بیشتر دسته خلبانی هاش ساپورت میشه اگر پیدا نکردی فراسو هم دسته خلبانی هم داره که باید دستی تنظیمات انجام بدی ( اگر بازی هارو داری ببین بخش تنظمیات کنترل داره یا نه که اگر نداشت یک فکر دیگر بکنیم....
FGP 660 روی X360 جواب ندادش
حیف شدش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)