سلام
گوشی 5530 من از دستم افتاد کف اتوبوس....
روشنش که میکنم کار میکنه عکس میشه دید اهنگ حتی اسمس هم میشه داد و روشنه ..اما تازنگ میزنم کمی در حدود 15 الی 20 ثانیه حرف میزنم خاموش میشه
سلام
گوشی 5530 من از دستم افتاد کف اتوبوس....
روشنش که میکنم کار میکنه عکس میشه دید اهنگ حتی اسمس هم میشه داد و روشنه ..اما تازنگ میزنم کمی در حدود 15 الی 20 ثانیه حرف میزنم خاموش میشه
سلام
وقتی رو گوشی آهنگ و ویدئو میریزم همون موقع درست اجرا میکنه اما بعد از یه مدت آهنگ ها قاطی میشن یعنی وسط یه آهنگ از وسط یه آهنگ دیگه شروع به خوندن میکنه در حالی که موزیک پلیر هنوز داره همون آهنگو در حال اجرا نشون میده.
ویدئو ها هم بعد از یه مدت این شکلی میشن و اروری که تو عکس هست رو میده:unable to play media clip در حالی که قبلا همین ویدئو پلی شده. مدل = N72
![]()
مشکل از چیه؟ ممکنه از memory card باشه؟
سلام دوستان
گوشی نوکیا n72 من مشکل عجیبی براش به وجود اومده
هر از چند گاهی صفحه سفید میشه مثل آدمی که سکسکه میکنه بعد گوشی هم صدا وز وز میده
صدای اسپیکرش هم بگیر نگیر داره یعنی آهنگ پخش میکنه بعد یه سکسکه میزنه آهنگ قطع میشه
مشکل بعدیش شارژر ش که اونم بگیر نگیر داره.
Last edited by p1234ria; 01-01-2011 at 18:31.
بله دوست عزیز درست حدس زدید 100% احتمال می دم مشکل از مموری یه و لی شما نگفتید برای فایل های موجود در رم فقط این مشکل به وجود میاد یا اطلاعات ذخیره در حافظه ی گوشی یا هردو.
من یه c6 دستم اومد که تغریبا همین مشکل رو داشت مسخرس ولی باطریش رو عوض کردم درست شد
در ضمن ممکنه گوشی شما بر اثر ضربه جریان می کشه به یه جسارتا به یه متخصص نشون بدین که با دستگاه پاور ساپلای این قضیه رو چک کنه !!!!
بردمش گارانتی چون قابشو عوض کرده بودم از گازانتی درومد 50 تومن هزینش شد
نوشتن عوض شدن فلت و سرویس انتن![]()
مگه رادیو دو موج ه که آنتن ش سرویس بخواد؟؟؟؟
آنتن یا کیتش خراب میشه یااون چیپ که اسمش یادم نیت که در هر دو صورت گوشی فکر نکنم خاموش بشه
دوست من یه گوشی 5130 داره
حالا روی صفحه کلیدش یه قفل گذشاته و رمزش رو فراموش کرده
چه جوری رمز رو بازیابی کنه ؟
غیر از فلش راهی هست ؟
کسی نمی تونه جواب بده؟؟؟
سلام این سری از گوشی ها همچین مشکلی دارن سفیدی صفحـه و ...
دستی درست نمیشـه بده تعمیرات برات یه چکی کنن
دوست عزیز فلش نیازی نیســت بده و بگو رمز قفل رو ریسـت کنن به 12345 ... ( با دستگاه باکس )
موفق باشید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)