برو تو این سایت هر پتچی میخوای راحت دانلود کن اگرم میبینی نمیتونی دانلود کنی بزنگ برات بپستم
09194514922
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برو تو این سایت هر پتچی میخوای راحت دانلود کن اگرم میبینی نمیتونی دانلود کنی بزنگ برات بپستم
09194514922
Last edited by Bllizzardwow; 19-08-2009 at 23:42. دليل: ایراده تایپی
الیز چی هست ؟![]()
[تصحیح میکنم
سلام حسین جان ! اگه واست زحمتی نیست تلفن ما رو جواب بده ! چند دفعه تماس گرفتم گوشی برنداشتی !
نمی خوای یه توضیح کامل بذاری که چجوری با منگوس 3.1.3 ران کرد ! مثل صفحه اول این تاپیک که شروع شده !
برنامه هایی رو که میخواد توضیح بده بعدم بگو چه جوری ران میشه !
من واقعا توی این 3.1.3 گیر کردم ! منگوسش با سری های قبل فرق میکنه منظورم از 2.4.3 تا الان هست
و منگوس اون اصلا کار نمیکنه ؟ برنامه خاصی میخواد ! خلاصه یه دفعه یه توضیح کامل بذاز کامل که همه استفاده کنن ......
ممنون ........ راستی بعد از 1 ماه من unban شدم به gm های سرورت مخصوصا help سلام برسون ........![]()
سلام به همگی
عزیزان من اگر بخوام کد کل آیتم هایی که یک نفر داره رو در بیارم باید چی کار کنم دستورش رو بلدم ولی میخواستم بدونم addons یا برنامه چیزی نیست که بشه کد هارو سیو کرد ؟
آقا من Lichking Offline ام را افتاد
فقط تنها چيزي كه لازم دارم يكسري Command هاي GM هستش و يكسري از ID هاي GameObjects مثل Portal ها و Trainer ها و... هست
كسي هست بتونه در اين باره بهم كمك كنه؟ ممنون ميشم
در ضمن توي سرور Mangos دسته ي Horde ها از Alliance ها جدا هستن و نميتونن با هم Group تشكيل بدن اگر بخوام سرور جنبه ي Fun داشته باشه بايد چه كار كنم؟
ممنون از همه
سلام دوستان عزیز
من پچ 2.0.0 (6080) رو دارم و می خوام آفلاین بازی کنم.
چطور می تونم ؟ کمکم کنید و برنامه های قابل دانلود رو برام بزارید .
متشکر میشم.
سلام
من چند صفحه قبل اموزش راه اندازی منگوس 3.1.3 را توضیح دادم ولی کسی توجهی نکرد ، تو هم اگر که دلت
خواست دانلود کن .
بای
سلام دوستان عزیز
من پچ 2.0.0 (6080) رو دارم و می خوام آفلاین بازی کنم.
چطور می تونم ؟ کمکم کنید و برنامه های قابل دانلود رو برام بزارید .
متشکر میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)