تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 75 اولاول ... 1757636465666768697071 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 747

نام تاپيک: كلوپ HTC Touch HD

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

در ضمن یادم رفت, توی اپرا وقتی من صفحات فارسی رو میخونم, یا وقتی ایمیل های فارسیم رو چک میکنم, حروف منقطع نشون داده میشن, چطوری باید درستش کنم ؟

دیگه این که من spb mobile shell رو نصب کردم, و واقعا ازش راضیم, به نظر شخصی خودم خیلی بهتر و راحتتر از touch flo3D (روی hd ) هستش ولی نمیدونم چرا هیچ جا ندیدم که کسی حرفی راجع بهش بزنه ... اگه کسی خواست بگه که من آپش کنم یه امتحانی بکنین

2- یه بار یک چیزی رو پرت کردم و اومدم از گوشی به عنوان چوب بیسبال (!) استفاده کنم, صفحه ی گوشی با شدت خورد به گوشه ی قاب i8910 !!! (من کلا گوشی رو تو پر قو نگه میدارم (حتی روی میز هم نمیذارم, یه کیفی چیزی زیرش میذارم !) ولی کاملا یهو اتفاق افتاد, شرمنده (!!!؟)) هیچی اش نشد !!! یعنی به معنیه کامل کلمه هیچی ! حتی روی محافظش هم خط و خش نیفتاد, چه برسه به این که بخواد صفحه اش مشکل پیدا کنه ...
    سلام.

در مورد اپرا شما باید بری توی فولدر Application Data سپس فولدر Opra و تو اونجا فایل encoding رو پیدا کنی و یا Renameش کنی یا پاکش کنی .سپس یک ریست و مشکل حل میشه.
    در مورد Spb Mobile Shell هم باهات کاملا" موافقم به نظر من یکی از کاملترین برنامه ها تو این ضمینه هست(من که خیلی باهاش حال میکنم).
    در مورد سوم هم کاملا" معلومه که چه جوری تو پر قو نگه میداری گوشیتو.

2. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

spb mobile shell به نظرم مصرف باطری رو بالا می بره....بازم خودتون تست کنید.

تو تاپیک نرم افزارها هست زحمت نکشید

4. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

سلام.

در مورد اپرا شما باید بری توی فولدر Application Data سپس فولدر Opra و تو اونجا فایل encoding رو پیدا کنی و یا Renameش کنی یا پاکش کنی .سپس یک ریست و مشکل حل میشه.
    در مورد Spb Mobile Shell هم باهات کاملا" موافقم به نظر من یکی از کاملترین برنامه ها تو این ضمینه هست(من که خیلی باهاش حال میکنم).
    سلام
    یه نکته قشنگ اینه که توی فولدر opera تنها چیزی که هست یه فولدر دیگه به اسم saved page هستش ! متاسفانه بلد نیستم از گوشی اسکرین شات بگیرم وگرنه میذاشتم ببینین (اگه ممکنه یه راهنمایی هم تو اون زمینه کنین ممنون میشم)

در مورد سوم هم کاملا" معلومه که چه جوری تو پر قو نگه میداری گوشیتو.
    جدا یه لحظه دچار حمله قلبی شدم ! جالب بود که رفیقم یه تیکه از قاب گوشیش رو داشت بهم نشون میداد که بگه خرابش کردم, به جای این که فرو رفته باشه یا رنگش خراب شده باشه یا یه چیزی تو این مایه ها, ور اومده بود ! ولی کلا تجربه جالبی بود ...

spb mobile shell به نظرم مصرف باطری رو بالا می بره....بازم خودتون تست کنید.

تو تاپیک نرم افزارها هست زحمت نکشید
    جالبه, چون قبل از نصبش من میتونستم 1.5 روز باطری نگه دارم که بعد از اون به 2.5 روز رسید ! البته شاید تاثیر موارد دیگه ای هم بوده ...
    Last edited by fasters7; 12-02-2010 at 09:47.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آقا من بیشتر از هر چیزی نگران اینم که بیافته زمین فاتحش خونده شه!
    قاب شکیل و خوبی براش نیست؟ یه چندتایی دیدم ولی همه قشنگی و کلاس گوشی رو گرفته بود

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستم یکی ازینا خریده 650
    یکم زیادی گرون نگرفته ؟ .. پشیمون نمیشه ؟ (مثلا با دیدن امنیا2)
    یه مشکلی هم داره نمیدونه چجوری بلوتوث بفرسته ...

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

قاب شکیل و خوبی براش نیست؟ یه چندتایی دیدم ولی همه قشنگی و کلاس گوشی رو گرفته بود
    یعنی چی که فاتحش خونده بشه ؟ یعنی چون صفحه اش بزرگه براش مشکلی پیش بیاد ؟ پست قبلی منو راجع به آزمایش استقامت گوشی بخون !
    من یه قاب نسبتا خوب براش سراغ دارم, خودم 17-18 تومن خریدمش, ولی بری توی نمایندگی هاش میتونی چیزای خوبی پیدا کنی

دوستم یکی ازینا خریده 650
    یکم زیادی گرون نگرفته ؟ .. پشیمون نمیشه ؟ (مثلا با دیدن امنیا2)
    یه مشکلی هم داره نمیدونه چجوری بلوتوث بفرسته ...
    آره, زیادی گرون گرفته. من از یه مغازه گرون فروش تو پایتخت قیمت 590 اون طرفها دارم ...
    برای ارسال بلوتوث باید توی فایل اکسپلورر (یا هر جایی که توی منوش این آیتم دیده میشه) روی عبارت beam file کلیک (؟) کنهو یه نکته ای که اینجا هست اینه که نمیتونه چندتا فایل رو همزمان با بلوتوث ارسال کنه و باید برای تک تک اونها این کارو انجام بده

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

برای ارسال بلوتوث باید توی فایل اکسپلورر (یا هر جایی که توی منوش این آیتم دیده میشه) روی عبارت beam file کلیک (؟) کنهو یه نکته ای که اینجا هست اینه که نمیتونه چندتا فایل رو همزمان با بلوتوث ارسال کنه و باید برای تک تک اونها این کارو انجام بده
    سلام.

برای ارسال بلوتوث روی خود فایلی که میخواهید بفرستید با قلم کلیک کنید و نگه دارید(کلیک راست کامپیوتر) یک صفحه باز میشه که اونجا گزینه Beam File رو داره با کلیک رو اون میتونید فایل رو بفرستید .

برای اینکه بتونید چند فایل رو همزمان بفرستید برنامه های زیادی هست اما بهترینش (البته به نظر من ) Resco File Explorer هست.

10. 4 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

کیف مخصوص hd با مارک pdair بگیر.خیلی باحاله.

12. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

کیف مخصوص hd با مارک pdair بگیر.خیلی باحاله.
    من با مارک capdase (همون pda case هستش که خیلی ابتکار زده و ترکیبش کرده !!!) گرفتم و راضیم, اونم اگه خواستی امتحان کن ...

سلام.
    برای اینکه بتونید چند فایل رو همزمان بفرستید برنامه های زیادی هست اما بهترینش (البته به نظر من ) Resco File Explorer هست.
    سلام.
    ایول, نمیدونستم. این برنامه رو کجا میتونم پیدا کنم ؟

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

من با مارک capdase (همون pda case هستش که خیلی ابتکار زده و ترکیبش کرده !!!) گرفتم و راضیم, اونم اگه خواستی امتحان کن ...
    منظورت اینه:

ای ول.خیلی جالب زده.میشه بگی از کجا خریدی؟ pm بزن لطفا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •