اصلا این مشکلات رو نداره. !!!
اگر فریمور گوشی دوستتون 12 هست و این مشکلات رو داره باید فرمت کنه !
اصلا این مشکلات رو نداره. !!!
اگر فریمور گوشی دوستتون 12 هست و این مشکلات رو داره باید فرمت کنه !
برنامه ای برای مخفی کردن فایلها یا قفل روی فولدر ها هستش؟
من تا حالا دنبال این چیزا نبودم...
همه میدونن نباید به n96 من دست بزنن !!!!
آخه تو محل کارم میان گوشی رو برمیدارن نمیشه بگم دست نزن گفتم روی فولدرهای خصوصی قفل بذارم خیالم راحت بشه
بازیهای روی گوشی که فقط tetris کدش هست که اونم وارد کردم پیغام میده کانکشن به اینترنت میخواد![]()
گوشیتو هک کن و بعدش میتونی 7-8 تا بازی انگیج رو فول بازی کنی.Tetris هم جزوشونه.
اون کد هم اگر استفاده نکردی نگهش دار که خیلی قیمتیه !
اگر امروز هم میخواستید گوشی بخرید آیا باز سراغ n96 میرفتید و یا به انتخاب های دیگه مثل n85 و یا 8510 هم فکر میکردید؟
دوستان ببخشید اگه این نکته تکراریه اما شما هر جا سرچ کنید راجع به ویژگیها و محاسن گوشی میگن اما معایبشو باید از دوستان عزیزی مثل شما که اینو دارند و استفاده میکنند سوال کرد.
از همتون بخاطر راهنماییتون متشکرم
دو حالت داره :
اگر با N96 کار نکرده بودم ممکن بود یک گوشی دیگه از نوکیا میگرفتم !
اگر با تجربیات الانم که با N96 کار کردم میخواستم گوشی بگیرم باز هم N96 میگرفتم چون دقیقا چیزیه که میخوام !!
عیبش باطری نه چندان مطمئنشه.
و دیگر هیچ....
اینکه یک سری امکانات مثل فرستنده Fm و ... نداره به نظر من عیب محسوب نمیشه.اما اگر داشت میشد حسن !
ببین تیرداد جان نرم افزارهای خیلی خوبی در این زمینه هستند که روی هر قسمتی که خودتون تعیین کنید پسوورد میزارن ... پسوورد رو هم خودتون انتخاب میکنید ....
.
ولی متاسفانه این برنامه ها همشون احتیاج به ساین شده دارن .... شما یا باید فایل cer و key گوشیتون رو داشته باشید ( درخواست بدین 1 روزه آماده میشه ) یا اینکه گوشیتون رو هک کنید که در اینصورت تمام برنامه های ساین نشده رو بدون مشکل نصب میکنه ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)