تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: -------

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • -----

0 0%
  • -----

0 0%
صفحه 67 از 262 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 2613

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات تــیــم مـــلـــی فــوتــبـــال ایـــران

اگه نباشه جاش خالی می مونه moby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام دوستان من اولش میخواستم ایران برنده بازی بشه مثل همه مردم ولی وقتی اون مارمولک رو که تو اکواریوم داشت مینشست رو نشون داد به کل از این رو به اون رو شدم و فقط میخواستم عربستان ببره تا حال این گرفته بشه وگر نه با این تبلیغات اعصاب مردم و به هم میریختن

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

پس از باخت خانگي مقابل عربستان
    دايي: منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
    وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
    دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
    دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
    دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
    وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
    وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
    دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.

داره خودمونی میشه saman_dexter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ولی چه حالی دادا !!! پسر باختیم !!! !!! من که اصلا بازی رو ندیدم داشتم یه فیلم توپ هایوودی می دیدم وقتی صدای مزدک اومد که گل دوم هم خوردیم !! باور کنید خندم گرفت !!! می گم کاش عادل فردوسی پور توی برنامش بیادحال این علی دایی رو بگیره !
    زیاد ناراحت نباشید بابا مثلا می رفتیم جام جهانی چی می شد اونجا هم می باختیم دیگه !

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

اونايي كه ميگن احمدي نژاد نحسه واقعا به نحس بودن چيزي اعتقاد دارن يا چون احمدي نژاده ...
    خودمونيم اگه ايران بازي رو برده بوده بازم همين قدر آدم همين قدر نظر و پست ميدادن توي اين تاپيك؟؟!!

ولی خودمونیما بازی رو نبردیم... آره من به نحس بودن اعتقاد دارم. البته نه یه بار دوبار ولی وقتی یکی هر جا بره با خودش نحسی بیاره اعتقاد پیدا میکنم به نحس بودنش... این چیزی که شما میگی یه جور فرار به جلوئه... فعلا که ایران در مقابل 100 هزار تماشاچی خودش جلوی عربستان تحقیر شد. این همه میگفتیم جهنم آزادی ... 100 هزار نفر... الان عربها میگن جلوی 100 هزار تماشاچی هم تیمتونو بردیم...

تنفر از یه موجود باعث میش ادم هر بدبختیو از اون موجود بدونه !
    این برعکسشم صادقه... آدم وقتی از یه موجود این همه بدبختی بکشه ازش متنفر میشه...
    سلام دوستان من اولش میخواستم ایران برنده بازی بشه مثل همه مردم ولی وقتی اون مارمولک رو که تو اکواریوم داشت مینشست رو نشون داد به کل از این رو به اون رو شدم و فقط میخواستم عربستان ببره تا حال این گرفته بشه وگر نه با این تبلیغات اعصاب مردم و به هم میریختن
    یه جورایی منم مثل تو...

ولی در کل به نظر من هر کسی لیاقت هر چیزی رو داره بهش میرسه... به قول دوستمون خدا خودش میدونه کی رو چجوری رسوا کنه و حق رو به حقدار بده....

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

صد بار گفتم علي دائي تاكتيكش عالي بود
    خيلي ها هنوز نتونستن تاكتيكش رو بفهمن اين تاكتيكشه : بزن زير توپ ايشاالله دروازه ي حريف باز ميشه

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران خطاب به خبرنگاران حاضر در كنفرانس مطبوعاتي گفت: شما منتظر روزي بوديد كه من شكست بخورم.

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از شكست 2 بر يك تيم ملي مقابل عربستان در واكنش به سئوال يكي از خبرنگاران مبني بر كناره‌گيري از تيم ملي عنوان كرد: متاسفانه شما منتظر چنين روزي بوديد كه علي دايي شكست بخورد اما بدانيد امروز تيم ملي شكست خورد نه فقط علي دايي. شما خبرنگاران در جايگاهي نيستيد كه بخواهيد درباره بركناري من نظر بدهيد.
    وي ادامه داد: فوتبال همين است. ما اتفاقي به عربستان باختيم و روي دو غافلگيري دروازه‌مان باز شد. موقعيت‌هاي حساسي را در اين بازي از دست داديم اما بدانيد كه شما نمي‌توانيد زمان خداحافظي مرا تعيين كنيد.
    دايي اضافه كرد: شكست را مي‌پذيرم. تيم ملي با مربيگري من مغلوب عربستان شد اما مگر مي‌شود همه بازي‌ها را برد. با اين حال من از مردم ايران عذرخواهي مي‌كنم.
    دايي خاطرنشان كرد: ما هنوز شانس صعود به جام جهاني را داريم. با يك شكست همه چيز تمام نشده است. 3 مسابقه ديگر داريم و تلاش مي‌كنيم در دو بازي خارج از خانه مقابل كره جنوبي و شمالي دست پر ميدان را ترك كنيم.
    سرمربي تيم ملي فوتبال ايران درباره نحوه بازي تيم ملي يادآور شد: اگر فيلم بازي را دوباره ببينيد متوجه برنامه ما خواهيد شد. ما عربستان را به خوبي آناليز كرده بوديم اما روي اتفاقات نتيجه را واگذار كرديم.
    دايي درباره تشويق كريمي از سوي هواداران اظهار داشت: بازي پرسپوليس و الشباب نشان داد علي كريمي آماده نيست. او اگر در روز اوجش قرار مي داشت مي‌توانست سه گل بزند اما خوب بازي نكرد. با آن نحوه بازي هيچ مربي از كريمي دعوت به عمل نمي‌آورد.
    وي تاكيد كرد: من نمي‌توانم بازيكني كه آماده نيست را به تيم ملي دعوت كنم. شرايط كريمي را از مربيانش پرسيدم و آنها گفتند او 25 روز است كه تمرين نكرده. چگونه انتظار داريد چنين بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم؟
    وي در پاسخ به اين سوال كه چرا وحيد هاشميان و مهدي مهدوي كيا با وجود نيمكت نشيني در تيم‌هاي باشگاهي‌شان به تيم ملي دعوت مي‌شوند تصريح كرد: من هر كاري را كه انجام دهم شما يك حرفي مي‌زنيد. تيم ملي باخته و حرف و حديث بسيار زياد شده است. همين مردمي كه در پايان بازي عليه من شعار دادند پس از گل اول مرا به اوج بردند. فوتبال همين است و كار ديگري نمي‌توان انجام داد.
    دايي با تاكيد بر اينكه تيم ملي با برنامه مقابل عربستان ظاهر شده بود عنوان كرد: ما همه كار كرديم اما نمي‌توانم خودم داخل زمين بروم و گل بزنم. شما مي‌گوييد ما با يك مهاجم بازي كرديم در حالي كه اين گونه نبود. شجاعي و رضايي مهاجمان ما بودند.
    وای این چقدر پررو-ه کی میخواد آدم بشه! آخه کریمی را چونکه آماده نبوده بر نداشته!؟ بی صبرانه منتظر 3 شکست دیگر هستم...!

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مزخرف محض

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم...قابل توجه اوووناییکه رای دادن ایران دوم و سوم میشه....ایران حتی شانس سومی ره هم 98 درصد از دست داده.....
    یعنی جام جهانی ماسید و رفت.....بای بای.......همین حالا جهانگیر کوثری توووی مصاحبه با بی سی سی گفت.......

فوتبال ایران در تهران از عربستان شکست خورد

تیم ملی فوتبال ایران در پنجمین دیدار خود در مرحله نهایی رقابت های مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۰ برابر تیم ملی عربستان در ورزشگاه آزادی ۲-۱ شکست خورد.
    شکست مقابل عربستان شرایط تیم ایران را برای صعود مستقیم از گروهش بسیار دشوار کرد.
    هر چند تیم ایران در این دیدار ابتدا توسط مسعود شجاعی در دقیقه ۶۵ به گل رسید، اما ضعف خط دفاعی ایران سبب شد عربستان با دوگل دقایق ۷۸ و ۸۶ شکست را با پیروزی عوض کند و با ۳ امتیاز با ارزش تهران را ترک کند.
    صالح الهذاذی در موقعیتی تک به تک گل اول عربستان را زد و ۶ دقیقه بعد عثمان الهربی روی ارسال کرنر با ضربه سر دومین گل تیمش را به ثمر رساند.
    با این نتیحه تیم ایران ۶ امتیازی باقی ماند و جای خود را به عربستان ۷ امتیازی داد.
    در دیگر بازی این گروه، تیم کره شمالی در خانه با دو گل تیم امارات را شکست داد و با ۱۰ امتیاز صدر نشین گروه دوم شد.
    کره جنوبی با ۸ امتیاز و یک بازی کمتر تیم دوم کروه است.

آخر فروم باز MeHrDaD_MeNaY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

همین چند تا حمله ای هم که کردیم از روی توانایی های ذاتی و حرفه ای بودن چند تا از بچه ها بود مثل مهدوی کیا ،نکونام یا شجاعی
    واقعا تیم ملی برنامه نداشت
    خوشم میاد کفاشیان با باند مافیاییش خیلی زود دارن به گل میشینن و به اتفاق دایی به زودی باید برن به همون شغل های دوم،سوم خودشون برسن
    یه دل خوشی تو این مملکت داشتیم به نام فوتبال اونم گند زدن بهش

یاده برانکو و دادکان بخیر
    الحق که با کیفیت ترین فوتبال توی آسیا رو اون زمان ایران داشت
    چه روزایی بود

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آخه مرتیکه یعنی علی کریمی از هاشمیان که کلا تو این فصل بوندسلیگا 90 دقیقه هم بازی نکرده ناآماده تره ؟
    آقا این خیلی پرروئه !! منتظر استعفا نباشید . این تا ده سال دیگه ول نمیکنه تیمو .
    خیلی جالبه خیلی جالبه از استقلال و پرسپولیس فقط یه بازیکن تو زمین بود .
    آخه نفهم جان ! تو که ادعا میکنی بازیکنای آماده رو دعوت میکنی چرا نذاشتی خسرو حیدری بازی کنه ؟ شیث رو به جای این کعبی بچه پررو میذاشتی بازیکنه .
    آقا یه سوال رو جواب بده . بین نیمه به بازیکنا چی گفتی ؟ خداییش غیر از " آفرین . محکم . خوبه .بدو . برگرد "
    چی بلدی که بیای بغل زمین بگی ؟
    من پرسپولیسیم ولی مطمئنم اگه قلعه نوعی مونده بود الان به این وضعیت نبودیم
    بابا دم مایلی کهن گرم .بازم حداقل بازی میکردن . هجومی بودن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •