سلام
شما مشکل منو نداشتید ؟
تمام ویدئو های میان بازی اجرا شدن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی ای که شما دارید مال کدوم شرکته ؟
کرکتون کدومه؟
سلام
شما مشکل منو نداشتید ؟
تمام ویدئو های میان بازی اجرا شدن؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی ای که شما دارید مال کدوم شرکته ؟
کرکتون کدومه؟
من از اینترنت بازی رو گرفتم با حجم 7.94 GB و از همون اول از کرک reloaded که چند صفحه قبل گذاشتم استفاده کردم و تا حالا هم هیچ باگی ندیدم !
بله تمام ویدئو ها اجرا میشن !![]()
بازي سيو نمي شه كسي مي دونه چرا؟
البته در حالت آفلاين
دوست عزیز من دو صفخه قبل راه حل مشکل شما رو گفتم، یه نگاهی بندازی بد نیست.
هدفی که برای شما مشخصه بایستی این باشه: جلوی Poison Ivy رو بگیرین که جزیره نابود نشه (Stop Poision Ivy from destroying the island) نه اون صحبتی که شما کردین!
الان خودتون رو به باغ باید برسونین ولی جلوی ورودی بایستی بسته باشه. (موقع خروج از باغ گیاهی رو به روی ورودی رو گرفته بود) اگه اینطور نباشه متاسفانه با باگ رو به رو شدین.
بچه ها من بازی بدون مشکل برام اجرا می شه ولی یکم که بازی می کنم می پره بیرون از بازی...هر 15-20 دقیقه...چیکارش کنم؟
الان توی این عکس شما سر جای درست وایسادین؟
میشه یه نمونه نشون بدین این "نقطه" هایی که میگین چه شکلی و چی هستن؟
- بله. در جای درست قرار گفتم و الان علامت سوال به شکل صحیح دیده میشه.
شما باید خودتون دنبال نقطه ها باشین یعنی باید حدس بزنین که با توجه به اون علامت سئوال, نقطه اش در کدوم محیط قرار گرفته. برای دیدن علامت سوال و نقطه اون باید در Detective Mode باشین که همیشه به صورت آبی روشن مشخص هستند.
داخل همون محیط قبلی در قسمت ضمیمه ببینین...
یه غول بود که اول اول بازی اومد گفت استخونات رو می خورم که شبیه تمساه بود. یادتون اومد؟
وسطای بازی (49%) دوباره میاد! اونجا که تو فازلابه هی می پره بیرون و باید 1 رو بزنیم و از اون بت ریج ها بهش پرت کنیم که پرت شه تو آب. فکر کنم فهمیدین کجا رو می گم؟
توی اون مرحله باید تا ته فازلاب بری و یه گیاه هست که من نفهمیدم چی کارش کرد خلاصه بعدش تو نقشه گفته که باید برگردم سر جای اول همون جا که رو زمین یه بتمن گنده کشید و یه چیزی هم چسبوند رو دیوار. بعدش نمی دونم باید چی کار کنم.
کسی هست کمک کنه؟
شما وقتی به اونجا میرسی در بسته میشه و Croc(همون موجود)از اب میاد بیرون و میدوه به طرفتون که وقتی به بالای اون قسمت ضعیف میرسه باید ژل انفجاری رو منفجر کنید تا زمین زیر پاش باز شه و بیفته پایین.یه غول بود که اول اول بازی اومد گفت استخونات رو می خورم که شبیه تمساه بود. یادتون اومد؟
وسطای بازی (49%) دوباره میاد! اونجا که تو فازلابه هی می پره بیرون و باید 1 رو بزنیم و از اون بت ریج ها بهش پرت کنیم که پرت شه تو آب. فکر کنم فهمیدین کجا رو می گم؟
توی اون مرحله باید تا ته فازلاب بری و یه گیاه هست که من نفهمیدم چی کارش کرد خلاصه بعدش تو نقشه گفته که باید برگردم سر جای اول همون جا که رو زمین یه بتمن گنده کشید و یه چیزی هم چسبوند رو دیوار. بعدش نمی دونم باید چی کار کنم.
کسی هست کمک کنه؟
منم الان بازی رو تموم کردم.الان فقط افتادم رو دور ریدل حل کردن.خیلی باحالن.واقعا سازنده های بازی زحمت کشیدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)