به به!!!! به به !!!! خیلی ممنون!!! سازمان سنجش خیلی ممنون!!!!
به قول یکی از بچه ها جمیعاً سر کار رفتیم اونم بدجور...
به به!!!! به به !!!! خیلی ممنون!!! سازمان سنجش خیلی ممنون!!!!
به قول یکی از بچه ها جمیعاً سر کار رفتیم اونم بدجور...
عجب سوتی ای داده سنجش .همه بیاین اینجاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای وای چه سوتیی نکنه دفعه های پیشم اینطوری بوده مثلا واسه انتخاب رشته
این از سایتشون بعد شما از ایناکار درست میخوان !!!!
سر کاریم هیچ!
بهتون میگم انتظار بیشتراز اینم نمیره.!!!
Last edited by chessmathter; 12-09-2008 at 12:05.
مثل اینکه به این مطلب توجه نکردید. واسه همین دوباره گذاشتم.
با سلام به همه ی دوستان.من کسی هستم که دفترچه و پیک سنجش و سایت سنجش و همه اینا رو خوندم.حالا ببینین اینا دقیقا قبل از اتنخاب رشته چی گفته بودن.مطالب زیر چندین بار در پیک سنجش و نرم افزار اتنخاب رشته تاکید شده بود.حالا ببینین الان چه راحت زیر حرف خودشون می زنن!
من دقیقا متوجه شدم امسال چه اتفاقی رخ داده است.خوب دقت کنید.
هر ساله 40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق می گیرد که چون این سهمیه هرگز پر نمی شود گزینش آن به صورت آزاد و کشوری برای همه ی داوطلبان انجام می شود و این مطلب بارها و بارها توسط پیک سنجش و مسئولان سازمانم سنجش اعلام شده است و سال های گذشته نیز همواره این گونه گزینش صورت می گرفته است.
برای مثال رشته ای با 100 نفر ظرفیت را در نظر بگیرید. 40 نفر سهمیه رزمندگان و 60 نفر سهمیه مناطق است.از این 60 نفر 80 درصد بومی گزینی انجام می شود که می شود 48 نفر و بقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شود.پس در این رشته 48 نفر بومی و12+40 نفر یعنی 52 نفر به صورت آزاد کشوری گزینش می شوند.
ولی امسال در حالی که در ویژه نامه انتخاب رشته پیک سنجش دقیقا ذکر شده بود که سهمیه رزمندگان به علت پر نشدن به صورت آزاد گزینش می شود این سهمیه به داوطلبان بومی اختصاص داده شده است!
و در یک رشته با ظرفیت 100 نفر 48 سهمیه بومی +40 نفر سهمیه رزمندگان(که پر نمی شود)یعنی 88 نفر به داوطلبان بومی و فقط 12 نفر به داوطلبان غیر بومی اختصاص داده شده است!در حالی که در سال های گذشته 48 نفر بومی وبقیه به صورت آزاد کشوری گزینش می شدند.
جمله ی پایین دقیقا از جملات پیک سنجش می باشد:
40 درصد سهمیه به رزمندگان تعلق دارد.لازم به ذکر است ظرفیت تخصیص یافته به رزمندگان اغلب به دلیل نبودن داوطلب متقاضی یا نداشتن شرایط(با توجه به حد نصاب مشخص شده)تکمیل نمی شود.لذا گزینش ظرفیت باقی مانده به صورت آزاد انجام می شود.
امیدوارم خوب متوجه شده باشد.این متن را کپی پیست کنید ودر هر سایتی می توانید بگذارید
راستی آقا سهیل میشه درصد ها تو بذاری؟من کنکوری 88 هستم و عشق داروسازی تهران!
ولی با این وضعیت اگه خوابشم بومی گزینی نکرده باشن شاید خوابشو دیدم!
یعنی شماها واقعا با دیدن کارنامه راضی شدین. چرا اینقدر تاپیک کم کار شده؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چیکار کنیم بریم سنجش بزنیمشون اعتراض کنیم اون کارم کردیم فایده نداشت
یا پارتی باید داشت یا قربانیه این دولت
فکر کنم دیگه داستان کنکور 87 با تمام خوبی ها و بدی ها و شیرینی ها و تلخی ها
تموم شد. این تاپیکم قفل بشه بهتره. با آرزوی موفقیت برای همه.
پیشنهاد خیلی خوبی
دیگه اسم کنکور که میاد حالم بد میشه!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)