تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 168 اولاول ... 175763646566676869707177117167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1671

نام تاپيک: کلوپ N85

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوست من بازم بهتره بیشتر فکر کنید ..... بازم میگم با این پولی که میخوهید بابت این گوشی بدین گوشیهایی بهتره دیگه ای هستند ...
    اگه خریدی پس فردا نیای بگی چرا کسی منو راهنمایی نکرد از ما گفتن بود .....
    میشه بگید متلاً چه گوشیهایی البته زیبایی داشته باشه و کشویی باشه و نوکیا باشه و صفحه نمایشش oled باشه و gps داشته باشه cpuبالا داشته باشه، بهترین باتری رو داشته باشه ، رم 8 گیگ داشته باشه
    n gage رو پشتیبانی کنه فرستنده fm داشته باشه خروجی tv داشته باشه،فیلم برداری با کیفیت بالا داشته باشه، نسخه جدید سیمبین رو داشته باشه و در یک کلمه n85 باشه
    Last edited by hbokayi; 11-03-2009 at 20:40.

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

د نگیر عزیز من! گوش کن وقتی چند تا بزرگتر میگن

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

بکایی جان برو بگیر ...!!! وقتی این همه آدم دارن میگن نگیر پدرکشدگی که باهات ندارن .... حتماً یه چیزی میدونن که میگن ...
    حتماً دوستان یا آشناهاشونو دیدن که از خریدش پشیمون شدن ....
    .
    آره دوست من برو بگیر از نظر من بهترین گوشی دنیا n85 هست ....

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

من N73me داشتم خیلی ازش راضی بودم با اینکه اون اواخر (خدا رحمتش کنه!) همش ریست میشد و کفرمو در آورده بود .
    الان N85 رو میزارم رو چشام !

N95 هر دو مدلش به شدت بی ریخته

N96 گرونه و یه چیزایی داره که واقعاً به درد من نمیخوره : دوربین یه ذره بهتر نسبت به N85 ، گیرنده ی TV ماهواره ای یا یه همچین چیزی که شنیدم فقط تو چند تا کشورکاربرد داره ، مموری 16 گیگ که من با 2ش هم می تونم بسازم . اف ام ترانسمیتر هم نداره ! هیکل یوغور ولی قیافه ی خوشگلی داره (البته عرض کنم که این هیکل گنده اش باعث میشه که مثل N73 بدبخت ، از -گلاب به روتون- چاه توالت پایین نره و گیر کنه تا بتونی راحت درش بیاری!!!).
    چیپست گرافیکیش هم بخوره تو سرش . من اگه می خواستم با گوشی بازی کنم می رفتم PSP می گرفتم . بقیه ی چیزهاش هم مثلاً یه ذره یا دو ذره از N85 بهتره که با توجه به قیمتش بازم بخوره تو سرش !
    گوشیه خوبیه ولی به درد من نمیخوره . همونطور که N85 گوشی خوبیه ولی به درد خیلی ها شاید نخوره چون ازش یه انتظاراتی دارن که زورش نمیرسه جواب بده !!

دیگه چه گوشی ای موند ؟؟
    آهان!
    N79 و N82 هم که تو علاقمندی هام یه مرتبه پایین تر از N85 قرار می گیرن .

ولی مثلاً اگه N97 بشه 400 تومن معطل نمی کنم و می خرم !!

از سونی اریکسون متنفرم. HTC هم با توجه به امکاناتش گرونه .

من باشم به جای اینکه یه گوشی خوب ( یا توووووووپ) بگیرم میرم N85 و 5800 Express Music می گیرم .

دوستان عزیز اگر روش دیگه ای برای منصرف کردن من از خرید N85 دارید ، بیاید جولو !!!

شوخی می کنم ناراحت نشید
    Last edited by علیرضا; 11-03-2009 at 23:35.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

دوست من شما خودت این همه از میزتهای n96 گفتی آخرشم میگی به درد من نمیخوره ...!!!!!
    .
    خوب اگه به دردتون نمیخوره n85 هم نمیگرفتی ...

در مورد DVBH باید عرض کنم همین ایران هم میگیره ولی تا 2 ماه آینده ...
    در ضمن خیلیا از گوشی به عنوان یه وسیله بازی استفاده میکنن تا یه گوشی .. پس شما نگاه به خودت نکن ....

در آخر هم همین گفته های اول حرفهاتون یک دلیلی هست برای منصرف کردن از خرید این گوشی .... ( خودتون اعتراف کردید دیگه )

داره خودمونی میشه hbokayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بکایی جان برو بگیر ...!!! وقتی این همه آدم دارن میگن نگیر پدرکشدگی که باهات ندارن .... حتماً یه چیزی میدونن که میگن ...
    حتماً دوستان یا آشناهاشونو دیدن که از خریدش پشیمون شدن ....
    .
    آره دوست من برو بگیر از نظر من بهترین گوشی دنیا n85 هست ....
    حالا چرا ناراحت میشی من فقط خواستم گوشی معرفی کنی من توی کلوپ n96 هم در مورد مزیت های n85 به n96 مفصل جوابت رو دادم تو هم معایب این گوشی رو با دلیل بگو

راستی ما هم دوست و آشنا داریم که دستشون دیدیم

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

دوست من شما خودت این همه از میزتهای n96 گفتی آخرشم میگی به درد من نمیخوره ...!!!!!
    .
    خوب اگه به دردتون نمیخوره n85 هم نمیگرفتی ...

در مورد dvbh باید عرض کنم همین ایران هم میگیره ولی تا 2 ماه آینده ...
    در ضمن خیلیا از گوشی به عنوان یه وسیله بازی استفاده میکنن تا یه گوشی .. پس شما نگاه به خودت نکن ....

در آخر هم همین گفته های اول حرفهاتون یک دلیلی هست برای منصرف کردن از خرید این گوشی .... ( خودتون اعتراف کردید دیگه )
    حقیقتش واسه من هیچ فرقی نمی کنه .
    تنها دلیلی که می خوام n85 بگیرم اف ام ترانسمیترشه !

تنها دلیلی هم که نمی خوام n96 بگیرم اینه که به این زودی ها نمیتونم یعنی گرونه .

به خدا خودم هم موندم چه خاکی تو سرم کنم. ولی با این بودجه به n85 راضی شدم فعلاً

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

من توی کلوپ n96 هم در مورد مزیت های n85 به n96 مفصل جوابت رو دادم تو هم معایب این گوشی رو با دلیل بگو
    شما اگه تشریف ببرید تاپیک n96 میبینید که با دلیل و سند جواب سوالتون رو دادم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

حقیقتش واسه من هیچ فرقی نمی کنه .
    تنها دلیلی که می خوام n85 بگیرم اف ام ترانسمیترشه !

تنها دلیلی هم که نمی خوام n96 بگیرم اینه که به این زودی ها نمیتونم یعنی گرونه .

به خدا خودم هم موندم چه خاکی تو سرم کنم. ولی با این بودجه به n85 راضی شدم فعلاً
    کلام آخر...عزیز جان حالا که کار به این جا رسیده..اگه برات مقدوره خودت برو از نزدیک با ان 85 وگوشی مورد نظر دیگر مثلا 95 کار کن ببین با کدوم بیشتر حال میکنی (البته خصوصیات جدیدو با حال 85 رو نباید فراموش کنی)در ضمن گوشی مثل 95 خیلی وقته اومده و مسلما بعضی از مواردش با آپدیت بهتر از روز اول شده ولی 85 هنوز مثل یه بچه 1-2سالس ومسلما با آپدیتهای بعدی کسانی را که این گوشی رو دارند راضیتر میکنه..گوش شیطون کر...یا علی
    Last edited by IOC; 12-03-2009 at 15:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام خدمت اقایان و اقا علی رضا میخواستم بدونم n73 بنده خداتون رو چطوری از دست دادین همونجا که گفتین یا اینکه بعد از اون حادسه طلاقش دادین
    شوخی
    در مورد n85 فکر کنم با پولی که دارین پاش میدین ارزش نداره لقی اسلایدشو با چشمای خودم موقع خرید دیدم یعنی وقتی گوشی میگیرین تو دستتون از بالا و پایینش به طور زیگ زاگ بهش فشار بیارین 1 میلیمتر جابجا میشود که بعضی از اقایان گفتن بندریهم میرود ریاستارت کردنش هم که ثابت شده است خب هیچ مهلت تستی هم که در کار نیست (غیر از داخل مغازه) والا ماکه منصرف شدیم البته فعلا تا ورژن 12 هش بیاد ببینیم چطوریه چون ریست کردن و نمیشه باهاش کنار اومد ولی اون بحث لقیش و میشه تحمل کرد(ما خودمونم بعضی وقتا بندری میزنیم) وگر نه بقییه خواصیتهاش وسوسه کنندس میدونین مثل:خواصیت Fota به روز رسانی سیستم عامل از طریق شبکه و جدیدا ساپرت تا 16 گیگا بایت رم وغیره در هر صورت بعد از این گوشی میشه رو n79 حساب کرد اقایان اگر کسی خرید وبا updata مشکلای نرم افزاریش حل شد اینجا به ما هم بگه تا ما هم اقدام کنیم مرسی
    Last edited by samadsalehi; 13-03-2009 at 11:32. دليل: اضافه کردن متن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •