سلام.من فقط حدس زدم.خوب هنوز که خبری از استفاده سونی اریکسون از سیمبین سری 60 نیست.
من اطلاع زیادی در مورد هیکارو ندارم ولی خوب اگر سیستم عامل دار باشه از سری x میشه.
سلام.من فقط حدس زدم.خوب هنوز که خبری از استفاده سونی اریکسون از سیمبین سری 60 نیست.
من اطلاع زیادی در مورد هیکارو ندارم ولی خوب اگر سیستم عامل دار باشه از سری x میشه.
اشتب نشه
دیگه سیمبین یو ای کیو نمیزنه
نه اینکه به کل دور سیمبین خط کشیده باشه
یه وقت دیدی فردا با سیمبین سری 60 گوشی میده بیرون
حالا سيمبين هست يا نه![]()
حرف شما درست.ولی الان نوکیا کاملا سیمبین رو خریده.یعنی در این صورت هم ممکنه سونی اریکسون گوشی سیمبین بزنه؟اشتب نشه
دیگه سیمبین یو ای کیو نمیزنه
نه اینکه به کل دور سیمبین خط کشیده باشه
یه وقت دیدی فردا با سیمبین سری 60 گوشی میده بیرون
ما که از خدامونه.دی..
به خاطر همینه که uiq3 دیگه نرم افزار جلب نمی زنه؟؟؟؟؟
این دیگه چه سیاستیه 4 روز در میون یه سیستم عامل جدید معرفی میکنن
اتفاقا برعکس.این روزها نرم افزارها بیشتر شده.به خاطر همینه که uiq3 دیگه نرم افزار جلب نمی زنه؟؟؟؟؟
این دیگه چه سیاستیه 4 روز در میون یه سیستم عامل جدید معرفی میکنن
خوب این که کار خوبی بود.حالا اگر سری 60 استفاده بشه دیگه از لحاظ نرم افزاری خیلی بهتر میشه.
اون سیستم عامل 4 روز پیش چی بود؟دی...
منم گمون نمیکنم که دیگه گوشی سیمبین بزنه یعنی اگه نزنه بهتره. الان دیگه کل سیمبین مال نوکیاست اگه se بخواد از سیمبین استفاده کنه باید یه پولی هم به نوکی بده. تو احادیث گفته شده معامله با کفار حرام است، حرام!
ایول.با حال گفتی.
آره.همون ویندوز موبایل و آندروئید آینده بهتری دارن.
به ! کجاشو دیدی .. ازین به بعد زارپ و زورپ سیمبین میاد 2009 .. هیکار وهست سیمبین سری 60 ورژن 5 .. 1ون 12 مگاپیکسل کاکرومنم گمون نمیکنم که دیگه گوشی سیمبین بزنههم سری 60 هست ...
شاید اینتر فیسشو اس ای عوض کرده ولی سری 60 حتمی هست ... ویندوز موبایلم همینطور .. آندروید هم هست ولی احتمالش از اون بقیه کمتره ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)