دوستان امکانش هست با kmp صدا رو با تصویر هماهنگ کرد ؟
دوستان امکانش هست با kmp صدا رو با تصویر هماهنگ کرد ؟
کدکها روی سیستمتون نصبه؟
KM با بقیه فایلهای MKV مشکلی نداره؟
با پلیرهای دیگه هم امتحان کردید مشکل داره؟
بله، روی صفحه رایت کلیک کنید و برید به منوی پخش / سپس منوی همگامسازی صدا و گزینه مورد نظر رو انتخاب کنید.
چند گزینه های اول که کارکردشون مشخصه، با انتخاب گزینه آخر هم در این منو میتونید عدد مناسب رو بصورت دستی بدید.
منم دقیقا همین مشکلو دارم.فیلمه صدا داره تصویر نداره.البته بقیه فایلهای mkv سیستمم پخش میشه. کسی میدونه راه حلش چیه؟یـه فـایـلِ MKV رو برای مــن سیـاه نشـون میده ، صـدا داره امـا تصویـر سـیـاهِ .
بقیـه فـایل هـا هـم مشکلـی ندارن .
اقا من این مشکلو حل کردم.
ممکنه کارت گرافیکت جواب نده رزولیشن فایلو.ولی با این حال بازم میتونی از طریق نرم افزار gom player فایلتو ببینی.
من الان نصب کردم ردیف شد.فقط قبلش یه کدک میخواست که خودش پیغام میده نصب میکنی حله
KM از GOM هم فشار کمتری برای پردازش میاره، بعیده مشکل توان باشه.ممکنه کارت گرافیکت جواب نده رزولیشن فایلو..ولی با این حال بازم میتونی از طریق نرم افزار gom player فایلتو ببینی.
من الان نصب کردم ردیف شد.فقط قبلش یه کدک میخواست که خودش پیغام میده نصب میکنی حله
این از قابلیت های نرم افزار GOM هستش که کدکی که موردنیازه و نصب نیست رو میگرده و پیدا میکنه.
در صورتی که اون کدک رو نصب کنید دیگه توی KMP هم نباید مشکلی باشه.
شما میدونی اسم این کدک چیه؟ این gom player خیلی دنگ و فنگ داره
من k-lite codec روی کامپیوتر نصب داشتم، uninstall اش کردم و Divx pro codec pack و Haali Splitter وصل کردم. اما Kmplayer این کدک های جدید رو نمیشناسه و موقع پخش فایل، ارور زیر رو میده:
-
چیکار باید کرد؟
وقتی GOM کدک مورد نیاز رو از طریق سایتش پیدا و دانلود میکنه، بصورت یک فایل قابل نصب روی سیستمتون باقی میمونه.
شما فقط کافیه اون فایل رو هر وقت نیاز داری(مثل زمان تغییر ویندوز) از جایی که ذخیره اش کردی(هنگام دانلود) نصب کنی.
سلام
من یک فیلم 3d روی کامپیوترم با نرم افزار کا ام پلیر اجرا کردم ولی کا ام پلیر فیلمرو به صورت دوتا تصویر بقل هم نشون میده یعنی مثل اینکه یه فیلمو بزاری توی دوتا تلویزیون و بزاری کنار هم
فکر میکنم این مشکل برای اینه که مانیتورم 3dنیست احتمالا درسته ؟
حالا میشه راهنماییم کنید اگه بخوام فیلمرو همون دو بعدی ببینم باید تو کا ام پلیر چه تنظیماتی انجام بدم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)