تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 67 از 127 اولاول ... 175763646566676869707177117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 661 به 670 از 1263

نام تاپيک: [ آموزش ] چکونگی کپی خور کردن PSP (پست سوم حتما خوانده شوند!)

داره خودمونی میشه mori2985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

چطوری با باطری میشه اینکار رو کرد ؟ یعنی ولتاژ باتری تغییر پیدا می کنه و بعد با رم کپی خور میشه؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

چطوری با باطری میشه اینکار رو کرد ؟ یعنی ولتاژ باتری تغییر پیدا می کنه و بعد با رم کپی خور میشه؟
    برای این کار فقط یاطری دست کاری شده نیاز نیست.به مموری مجیک هم نیاز دارید.(طریقه ساخت این مموری در پست سوم همین انجمن هست)

Magic Memory Stickو JigKick Battery (به اصطلاح پاندورا مینامند) به همراه هم میتونن یک PSP به هر نوع ورژنی رو کپی خور و یا Unbrick کنند

JigKick Battery یا باطری پاندورا چیست ؟

وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، اصطلاحا اون باطری رو JigKick Battery (پاندورا)میگن . وقتی که سریال باطری یک PSP به 0xFFFFFFFF تغییر پیدا کرده باشه ، دستگاه ipl رو از سکتور 16 ام درایو فیزیکی ( یعنی همون مموری کارد ) بوت می کنه . در این کار دستگاه به جای اینکه ipl رو از Flash0 بخونه ، از سکتور 16 ام مموری استیک می خونه و حالت Service Mode فعال میشه . شما میتونید باطری معمولی رو هم از روش نرم افزار و هم از روش سخت افزاری به یک باطری JigKick تبدیل کنید . از طریق روش سخت افزاری و یا با اصطلاح Hardmod شما می بایستی یک pin به خصوص از از روی برد باطری جدا کنید که این کار روی هر باطری ای قابل انجام هست . برای ساختن JigKick Battery از روش نرم افزاری نیز میشه از نرم افزار های مختلفی که تحت PSP هستند استفاده کرد ، مانند Team C+D's Pandora Battery Package.

3. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

کامل و دقیق بود.خیلی ممنون .

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

کامل و دقیق بود.خیلی ممنون .
    فقط فراموش نکنید که روش پاندورا روی هر PSP جواب نمیده ّ البته علی آقا در این موارد استاد ما هستند و هر گونه سوالی دارید از ایشون بپرسید من فقط دیدم این یه مورد از قلم افتاده .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

این قابلیت رو , خود شرکت سونی تو اون سری از مادربردها گذاشته بود یا یک باگ بود؟

.

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

.
    سونی که خودش اعلام نکرده که ما خودمون همچین کاری کردیم
    هر کس ندر این مورد نظری میده نظر شخصی فرد هست

به نظر من (فکر کنم خیلیا موافق باشن) هم سونی خودش این این کار رو نکرده و افرادی مثل دارک الکس این شکاف رو کشف کردن و ازش استفاده کردن

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

فقط فراموش نکنید که روش پاندورا روی هر PSP جواب نمیده ّ البته علی آقا در این موارد استاد ما هستند و هر گونه سوالی دارید از ایشون بپرسید من فقط دیدم این یه مورد از قلم افتاده .
    نظر لطففت هست.
    این دوستمون اطلاعاتی در مورد پاندورا میخواستن که من بهشون دادم.برای همین ذکر نکردم روی چه مادربورد هایی اجرا میشه.

.
    پاندورا باگ نیست بلکه یک مد هست.
    این روشی بوده که سونی در نمایندگی های مجاز برای درست کردن psp های بریک شده ازش استفاده میکرده.

دارک آلکس به این نکته پی برد و تونیست این عمل را انجام دهد.
    سونی هم در سری جدید مادربورد را دسترسی به حالت سرویس مد را از روی باطری برداشت و به مادربورد انتقال داد.برای همین سری جدید دیگه با پاندورا کپی خور نمیشوند.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نظر لطففت هست.
    این دوستمون اطلاعاتی در مورد پاندورا میخواستن که من بهشون دادم.برای همین ذکر نکردم روی چه مادربورد هایی اجرا میشه.

پاندورا باگ نیست بلکه یک مد هست.
    این روشی بوده که سونی در نمایندگی های مجاز برای درست کردن psp های بریک شده ازش استفاده میکرده.

دارک آلکس به این نکته پی برد و تونیست این عمل را انجام دهد.
    سونی هم در سری جدید مادربورد را دسترسی به حالت سرویس مد را از روی باطری برداشت و به مادربورد انتقال داد.برای همین سری جدید دیگه با پاندورا کپی خور نمیشوند.
    من یه جایی خونده بودم که یه بابایی تونسته این مادر برد های سری جدید رو روی سرویس مد بیاره بالا و هر کاری که دوست داره باهاش بکنه ولی لازمش اینه که حتما دستگاه باز بشه که این کار گارانتی رو میپرونه و تخصص بالایی در زمینه الکترونیک لازم داره ، حالا باید صبر کنیم ببینیم کار به کجاها میکشه .

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من یه جایی خونده بودم که یه بابایی تونسته این مادر برد های سری جدید رو روی سرویس مد بیاره بالا و هر کاری که دوست داره باهاش بکنه ولی لازمش اینه که حتما دستگاه باز بشه که این کار گارانتی رو میپرونه و تخصص بالایی در زمینه الکترونیک لازم داره ، حالا باید صبر کنیم ببینیم کار به کجاها میکشه .
    واقعا" ؟

الان اگه یکی توی یک کشور آدمونه پی اس پیش بریک بشه باید چی کار کنه؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

واقعا" ؟

الان اگه یکی توی یک کشور آدمونه پی اس پیش بریک بشه باید چی کار کنه؟
    میبره نمایندگی سونی ، اگر به خاطر هک کردن بریک شده باشه بعد از پرداخت جریمه براش درست میکنن .
    من یه 3000 هم دارم از این بلا ها زیاد سرش آوردم ولی بریکش نکردم تا حالا که البته سونی گفت اونم درست میشه ولی نکن از این کارها جریمش هم زیاد نیست 20 یورو .

12. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •