آره عزیز همین کار رو کردم و بعد از چند دقیقه پیغام داد که مشکل شما رو بررسی میکنیم و منم تشکر کردمو بعد از اون فعلا خبری نشده امیدوارم با این مرکز لکنته ما
زود تر بیان این pcm رو جمع کنند ما هم به جمع پرسرعت ها بپیوندیم
![]()
آره عزیز همین کار رو کردم و بعد از چند دقیقه پیغام داد که مشکل شما رو بررسی میکنیم و منم تشکر کردمو بعد از اون فعلا خبری نشده امیدوارم با این مرکز لکنته ما
زود تر بیان این pcm رو جمع کنند ما هم به جمع پرسرعت ها بپیوندیم
![]()
زنگ زدم تمام مشخصاتم رو گرفت و گفت شما در wait list میری تا یه نفر مودمش رو بده بدیم به شما
فقط این قضیه سریش شدن چه تیپیه ؟ یعنی هر روز زنگ بزنم بگم چی شد ؟
خداییش لازمم دارم کارم لنگه اگر تجربه ای داری ما رو هم شریک کن
یعنی راهی داره به من زود تر بدن ؟
آقا من از این شرکت اینترنت 256 adsl دارم و الان سرعتش افتضاحه. هیچ جا نمی ره! ماله شمام اینطوریه یا برم شرکتو بیارم پایین
به خدا دیگه حرصم دراومده از این امکانات مملکتمون. بابا دیگه حدی داره بدبدختی!!
من دارم دانلود میکنم و مشکلی نداره .
اگر زیاد با چنین مشکلاتی مواجه میشین تحقیق کنید که تو منطقه مخابراتی شما کدوم شرکت ها بهتر سرویس میدن و isp رو که ازش سرویس میگیرن عوض کنید .
ببین من یه روز درمیان خودم زنگ میزدم، یه روز دوستم زنگ میزد، یه روز برادرم
دیگه همه ما رو اونجا میشناختن
کلا واسه من 3 ماهی طول کشید تقریبا
من از این شرکت مزخرف 512 دارم واقعاً مزخرف هستش اندازه 128 هم نمی تونم دانلود کنم باید حتماً از dap استفاده کنم تا بتونم 52 KB دانلود داشته باشم با این حساب دیگه rapidshae تعطیل........
جواب شما :
ولی قبلش چک کنید ببینید چند تا فایل رو با هم به طور همزمان دانلود میکنید باز هم سرعت کمه ؟ و حدودا در چه ساعاتی از شبانه روز با این مشکل مواجه هستین .
یه لگد هم از طرف من به پروفسور رجبی بزن ولی مواظب باش کارت به کلانتری نیافته که باج میدن سنگین مگه این که پارتیت خیلی کلفت باشه.
مدیر کل داتک: آقای بابک ارشد..... مدیر فنی داتک: آقای میخچی..... مدیر قسمت call center: فرهاد مقیم (مدیر همون قسمت پشتیبانی که وقتی زنگ می زنی جوابتو درست نمی دن و به هزار طریق می پیچونن).....
دوستان خوب داتکیمون رو بشناسید که چه سرویس هایی به خورد مردم میدن و چه پول های کلانی رو به جیب می زنن
Last edited by sam.sum; 14-01-2009 at 01:39. دليل: اضافه کردن جزئیات
نکنه همونیو می گی که داداشش تو داتک می شینه -------- رو چک می کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)